Condoleanceregister bij Franse ambassade in Suriname

13

Een medewerker van de Franse ambassade in Suriname ondertekent een condoleanceregister. Ambassadeur Michel Prom heeft maandag een condoleanceregister geopend voor de meer dan honderd doden die vrijdagavond zijn gevallen bij terroristische aanslagen in Parijs (Frankrijk). De vlaggen hangen sinds vrijdag halfstok bij het ambassadegebouw in Paramaribo:ambassade-frankrijk

13 REACTIES

 1. Het moest niet zo zijn, dat ddb de eerste zou zijn!! wedden dat zou komen van de Franse kanten??? Jawel!

  @@@ EEN MEDEWERKER VD FRANSE!!!!

  Hufffters!! su’s’ laat het tot je doordringen aub!!

  Eerlijk gezegd, ik had een surinamer verwacht! jawel! de s met een kleineletter! su’s wat een achterbakse volkeren!!!!!!!

  De DiDiBri had de s’ussjes beloofd voor de verkiezing! nog 5 jaren met een lollie pop!! jawel, hij is binnen maar later wat hij zei! neen, het was geen lollie pop maar een TOLLIE KOP!!!
  Nou su”s, lik erop!!! komt sousjes, foeiiiiiii! smerig kiezers! en s keek er naar! Sinterklaas bestaat niet! de Piet ben je zelve!! verzuip in je eigen stront! ikke lagge!! hi hi hi, stond erbij enne keek er naar!!

  Eerlijk en waarheid MOET geuit worden!!

  @@@REDACTIE!!!! haal deze aub niet weg!!! ik merk dat de waarheden door jullie gedumpt worden.
  ik zal zeker voor deze site een klacht indienen.
  het is geen beledigen en of uitschelden!!!!!!!! of ben je partijdig! als het zo is, dan ben je ook een o,o
  werk naar je loon en eerlijk!!!! elke stukje brood dat tussen je keel gaat, door leugen krijg je wel op je pad!! ik ben goed Kerkelijk!!!!


  Maak melding

 2. Dus nanga tra wortu!! teh bouta niet goed doet, dan moe je nie klagen!! schuif de schuld niet bij hem in zijn skoenen, neen! kijk bij je zelve!! dat wilde je tok!! dus a mang e doe ing tori!!
  En als het niet goed gaat!! ga masaal en pura lievertje fu ju!!

  Ju na mang/sma!!! wees geen mietje en pauper/paria!!! De suus weten altijd beter! laat je daden zien!!! Kom voor en het liefst ook voor je mensen op!!


  Maak melding

 3. Condoleances aan het Franse volk, aan het Russische volk (vliegtuig), aan de Turken (honderden doden-aanslag van Isis), aan de Libanezen (meer dan 40 doden), aan het Pakistans volk, aan het Iraakse volk . Of zijn we weer selectief bezig? Selectieve medelijden?????????? Al het menselijk bloed is rood.


  Maak melding

 4. Column: Europa en Daesh (Islamitische Staat)

  Deze idioot valt echt volledig door de mand met zijn walgelijke column op Starnieuws

  Sandew Hira

  De nieuwe aanslagen in Parijs brengt de oorlog in het Midden-Oosten in de theaters en voetbalstadions van Europese hoofdsteden. Frankrijk zegt Daesh in Irak te bevechten. Daesh antwoordt met aanslagen in Parijs en laat Europese burgers nu meemaken wat burgers van Libanon, Irak, Libië of Syrië elke dag meemaken.

  Op donderdag 12 november vond in Beiroet een bloedige aanslag plaats door Daesh. Op vrijdag 13 november vond in Parijs een soortgelijke aanslag plaats, ook door Daesh.

  De westerse media gaan in de hoogste versnelling om de aanslag in Parijs tot de meest verschrikkelijke gebeurtenis van het jaar te maken. De westerse leiders roepen in koor dat het gaat om een aanslag op de westerse waarden en normen, de westerse levensstijl.

  En hoe zit het dan met Beiroet? Wonen daar geen mensen met menselijke gevoelens? Is hun Islamitische levensstijl ook niet in het geding?

  De hypocrisie van het Westen bij dit soort aanslagen is zo duidelijk. Hoeveel moeite kost het om in één adem Parijs met Beiroet te noemen, om medeleven te tonen met de families in Parijs en Beiroet, om de vlag van Libanon naast de vlag van Frankrijk te projecteren op gebouwen?
  Het Westen is vast komen te zitten in een politiek van arrogantie die haar eigen burgers elke dag in gevaar brengt.

  Wat een walgelijk goor stuk van deze Bouta fan die de door van zijn eigen broer exploiteert voor 40 goudstukken.

  Ik neem gvd aan dat de verontwaardiging in het Westen groter is bij een bloedbad op jonge onschuldige burgers in je eigen achtertuin dat in een zandbank vol islamitische idioten voor wie een leven niet telt.

  Dat belooft wat voor zijn ‘interview’ met Bouterse.


  Maak melding

 5. Wiep-Ding,

  Volgens mij heb je teveel wit spul gesnoven.
  Als je terugleest, wat je hebt gepost, geloof je jezelf niet.
  Overigens mag je ook wel iets doen aan je taalvaardigheid.
  Er is geen touw aan vast te knopen.


  Maak melding

 6. @ Henk Molenaar,

  Ik heb me met jou ook geërgerd aan het gekleurde artikel van Hira (Baboeram). Hij vergeet één ding: De Arabische wereld verkeert in een soort apathie als dit soort dingen in hun eigen zandbank gebeuren. Alsof het woord ‘moslim’ op hun voorhoofd getatoeërd is! Ze zijn allemaal tegen IS, maar behalve in Syrië doet niemand er wat aan. Is ook een soort collectieve lafheid!


  Maak melding

 7. @Utopia, U heeft volkomen gelijk! Waarom wel condoleances aan het Franse volk maar niet aan Syrie, Irak, Libanon, Afghanistan, Yemen, Pakistan, Palestina,Sudan en noem maar op. De VS hebben honderdduizenden onschuldige burgers gedood tijdens de bombardementen met clusterbommen in Irak. Moeten wij gene medeleven aan die slachtoffers betuigen ? Of is het leven van een Westerling meer waard dan dat van een Oosterling ?


  Maak melding

 8. Beste Arki boeng

  Ik zou zeggen begin een condoleance register dan ipv van te zeiken. Daar zijn types als jij goed in. Zeiken en zeiken maar lekker in je hangmat blijven liggen want je zou eens moe kunnen worden,


  Maak melding

 9. Arki Boeng, zo werkt dat nu eenmaal. Wat dicht bij huis gebeurt, spreekt veel meer aan dan wanneer iets ver weg plaats vindt. De gebeurtenissen waar nu naar verwijst, zijn in Europe de ver van mijn bed show. Ook niet helemaal waar want als op de Filipijnen een verwoestende orkaan heeft huisgehouden, worden er wel miljoenen euro’s ingezameld. Het is maar net wat mensen het meeste raakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.