woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentMode talent uit Suriname wint prijs in Nederland

Mode talent uit Suriname wint prijs in Nederland

-

Does Travel & Cadushi Tours

Afgelopen zondag hebben meer dan 90 fashion fest by MAFB deelnemers hun mode talent gepresenteerd op de catwalk in BAUT ZUID te Amsterdam. Ook de Surinaamse talenten, Mozermo Creton, Kay van Dal, Meredith Joeroeja, Heinrich Renfurm en Rio Zalman waren van de partij.

Suriname is net als vorig jaar weer in de prijzen gevallen tijdens deze mode presentatie. De titel beste hairstylist is gewonnen door Mozermo Creton, met bijzondere creaties zoals een haarstuk waar wierrook uitkwam die verschillende zintuigen prikkelde. Naast deze overwinning is er over alle talenten uit Suriname heel positief gesproken.

De art gallery van BAUT ZUID was omgebouwd tot een catwalk waarbij mode talenten uit Frankrijk, Nederland, Denemarken en Suriname hun visie van ‘mode toen en nu’ hebben gepresenteerd.

De vijf Surinaamse modetalenten hebben hier aan mee gewerkt. Mozermo Creton (hairstylist), Kay van Dal (make-up artiest), Meredith Joeroeja (mode ontwerper), Heinrich Renfurm (model) en Rio Zalman (model) zijn allen jonge talentvolle mode ondernemers. De talenten zijn door Eddytude studio 597( ES597) in Suriname gescout en begeleidt naar Nederland voor fashion fest by MAFB. Hier hebben zij samen met de andere mode talenten een presentatie in elkaar gezet.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

5 REACTIES
  1. @ Dre,

    Gelijk heb je. Voor het ontwikkelen, begeleiden en pamperen van talent moet je NIET in Suriname zijn. In het buitenland weet men over het algemeen talent wel te waarderen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES