dinsdag, februari 20, 2024
HomeFotoSportdag Ilonka Elmont Foundation groot succes

Sportdag Ilonka Elmont Foundation groot succes

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Ilonka Elmont Foundation in Suriname heeft vandaag haar vierde en laatste sportdag van het jaar voor kinderen met een beperking georganiseerd op het Boys Sportcomplex aan de El Doradolaan (Rainville). In tegenstelling tot de eerder in de media genoemde aantallen, hebben ruim 260 leerlingen van de Kennedyschool, SO/VSO Emmaschool, VSO Ilse Labadie, SO Maretraite en TJG een plezierige ochtend vol spelletjes en sporten beleefd.

Behalve dat deze sportdag de laatste en grootste van het jaar was, had het ook een uniek karakter. Tijdens deze dag kwamen namelijk de 3 lopende projecten van de Ilonka Elmont Foundation samen, te weten de sportdagen voor kinderen met een beperking, Special Heroes Suriname Sport&Bewegen en het Ready&Able Train de Trainer programma.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES