Politie arresteert pleegzoon Bouterse in nasleep roofoverval

38

PARAMARIBO, 13 nov – De politie heeft Romano Meriba (31) aangehouden. Dit meldt het Korps Politie Suriname. De pleegzoon van president Desiré Bouterse wordt aangemerkt als verdachte.

“De eenendertigjarige Romano Anthony M. heeft zich op vrijdag 13 november aangemeld op de afdeling Kapitale Delicten. Romano wordt ervan verdacht deel uit te maken van de bende die betrokken is geweest bij de beroving in Paramaribo Noord. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld. Romano werd in beeld gebracht nadat gebleken is dat zijn voertuig is gebruikt bij de beroving”, meldt de politie.

Meriba gaf kort na de overval een verklaring uit. Hij beweerde part noch deel te hebben aan de beroving. Volgens Meriba had een vriend zijn auto geleend, die gebruikt werd bij de beroving. Romano Meriba werd enkele jaren terug al veroordeeld voor moord op een ondernemer. Hij kreeg een aanmerkelijke strafvermindering door ingrijpen van Bouterse. De politie heeft behalve Meriba ook een ondernemer aangehouden.

38 REACTIES

 1. Vanaf dag 1 was deze Snuiter voor mij VERDACHTE: Het Openbaar Ministerie heeft het niet aangedurfd deze CRIMINEEL aan te houden.

  Ik denk dat Meriba is GESOMMEERD zich aan te melden ANDERS was hij nooit gearresteerd.

  Dat hij nu is aangehouden is niet de verdienste van het OM.


  Maak melding

 2. Hij moest eerst een Nationale Debiele Personen wassi
  krijgen. De kruitdampen die op zijn lichaam aanwezig
  waren moesten grondig verwijderd worden.

  De auto op de vlucht aan een vriend uitlenen. Die vriend
  had het voertuig nodig voor het verhuizen van een
  aanzienlijke hoeveelheid geld.

  Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zeg u wie u bent.


  Maak melding

 3. Weliswaar verdachte, nog niet veroordeeld. Maar voor mij staat vast dat Meriba erbij betrokken was. Hij is de pleegzoon van Bouterse. Hij heeft dus niet diens bloed, maar hij is wel besmet met het misdadige karakter van Bouterse. Waar je mee opgroeit, daar word je mee besmet. Wat een crimineel land en wat een sakka sakka volk dat Bouterse tot president heeft gekozen.


  Maak melding

 4. Veel mannen (niet alleen Surinamers) hebben buitenkinderen, als er een vaderschapstest wordt gedaan zal vast blijken dat Bouterse niet de pleegvader maar, net als in het geval van Dino, de onvervalste biologische vader is van Meriba, deze drie ‘heren’ hebben als belangrijkste kenmerk dat ze stuk voor stuk onverbeterlijke recidivisten zijn, die bij herhaling, al wordt hen nog zo vaak de kans geboden hun leven te beteren, steeds weer dezelfde stomme fouten maken.


  Maak melding

 5. Het staat onomstotelijk vast,dat D.D.B.het vermogen mist om zich te omringen door competente personen.
  Het prachtig land wordt door een man naar de verdoemenis gebracht.
  Wie is Henk Herrenberg die de comm.40 j.onafhankelijkheid van su leid??

  Hij is de laatste man die in 1973 Jowinnie Abaisa heeft opgehitst om gelden te gaan opeisen bij G.M.D

  Abaisa werd toen doodgeschoten aan de gravenstraat.

  Tweede “verdienste” van deze man was het uitlokken van de lijfwachten van Ronnie Brunswijk.
  Die werden toen lafhartig vermoord.

  EN DEZE MAN IS DOOR BOUTERSE AANGESTELD OM DE COMMISSIE 40 JR SREFIDENSIE TE LEIDEN.

  Bouterse kent alleen criminelen,die hij inzet om dit land te slopen.


  Maak melding

 6. Deze vloek spreidt zich voort in wat er nu allemaal gebeurt in Suriname..Als je zoveel bloed aan je handen hebt kan het niet anders dan dat machten en krachten in de hemelse gewesten een koenoe over bouterse en zijn familie gaan veroorzaken. Jammer dat Suriname en de onschuldige Surinamers die niet voor deze duivel hebben gekozen hier nu ook de dupe van worden.


  Maak melding

 7. Ik denk niet dat deze kwal van een misdadiger door de politie is opgebracht of dat hij zich vrijwillig heeft aangemeld !!! Hij is gesommeerd dat te doen om zogenaamd een bepaald imago van een bepaalde indivudi wat op te vijzelen vooral nadat hij voor moord en roof amnestie heeft gehad van de persoon bij wie neks fout is : van hetzelfde laken een pak !!! Schande !!! Wanneer worden we bevrijd ???


  Maak melding

 8. Attentie mensen : Beslist niet een ieder heeft voor deze criminele slapzwans gekozen ! Niet een ieder hier in Suriname loopt rond met een benevelde paarse brein !!!.We zijn geen willoze zombies maar helaas we zitten er wel middenin


  Maak melding

 9. Henkes je slaat de spijker op zijn kop. Uit alle feiten en omstandigheden mag je de conclusie trekken dat DDB geen pleegvader, maar de echte vader is van Meriba. Even rekenen:
  Meriba is 31 jaar oud dus verwekt in het jaar 2015-32= 1983. De wilde periode uit het leven van DDB. Als je naar de koppen van die 2 kijkt zie je een hele grote gelijkenis. Ook de slechte genen heeft hij van papa ddb geerfd. En welke stiefvader is bereid om zijn stiefzoon met zoveel liefde te omgeven. Met de mijne kreeg ik elke dag ruzie. Er is dus meer aan de hand.


  Maak melding

 10. @amaranta,

  Deze PLEE-SIDENT zal in 2016 het VELD moeten ruimen want er zal sprake zijn van SOCIALE ONRUST over de gehele LINIE.
  Ik voorspel dat dit volk in opstand zal komen als de schappen in de winkels leeg gaan raken en de prijzen de pan uitvliegen.

  Wij moeten uitkijken dat we niet richting Venezuela gaan met als EINDBESTEMMING ZIMBABWE.

  De Bevolking gaat een hoge prijs betalen met deze CRIMINEEL als PLEE-SIDENT.

  Zoonlief Dino CRIMINEEL, PLEEGZOON ROMANO CRIMINEEL, VADER VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL/ 8 december KILLER: Deze man besmeurt de functie van een echte President.

  Ik leef met je mee: UITEINDELIJK ZAL SURINAME WORDEN BEVRIJD VAN DEZE CRIMINEEL: FREE AT LAST.


  Maak melding

 11. het gratieverzoek ligt al bij papa Desi om getekend te worden… Dankzij de Bouta-maffia is dit landje 1 grote criminele, corrupte narco-staat geworden. Mis al een poosje het geindoctrneerde, paranoïde paarse stemvee hier op het forum. Waar zitten de kakkerlakken RobG, 1502 en overige randdebielen????


  Maak melding

 12. Suriname wordt geregeerd door een criminele klasse. Pres. is crimineel en heeft zich omringd door een stelletje pathologische moordenaars. De jaren 80 komen terug en de armoede zal zich in al zijn hoedanigheid en lelijkheid in de maand februari aan het Surinaamse volk gaan presenteren. Met de paarse paupers, die oliedomme hardhorende ezels heb ik echt geen medelijden. Wel met de rest die niet op paars hebben gestemd. Land uitgemolken/uitgeroofd/uitgedoofd, verlies van waarden en normen, de paarse elite heeft zich op een beschamende wijze verrijkt. teruggeworpen richting de Middeleeuwen. We moeten maar zien hoe ze uit deze vicieuze cirkel gaan komen. Goed dat ze nog de districten hebben die parasitair Paramaribo nog van eten willen voorzien. En jammer dat we onze Telting niet meer hebben. Front heeft pinarie en armoe opgeruimd toentertijd. Tijdens Front konden mensen weer duurzame consumptiegoederen aanschaffen, tv/gasfornuis, het wagenpark werd vernieuwd, we hadden weer asfalt wegen, verbetering medische zorg, we hadden weer een toekomst om voor te leven. En Nu????????????????? Baas is half miljardair en in zijn kielzog er zijn vele paarse miljonairs geboren. Dollars miljonairs wel te verstaan. SRD’s dat wordt straks wc papier.


  Maak melding

 13. Ik lees op Starnieuws dat Bouterse de aanslagen in Parijs veroordeelt. Wat een hypocrisie! Kijk wat deze man op zijn geweten heeft. 8 december doet hij af als “dat 8 december ding”. Wie gelooft deze man?


  Maak melding

 14. TAQUINTOS – De onthulling dat de Surinaamse president Desi Bouterse vijf jaar geleden innige banden had met een grote transporteur van drugs in Zuid-Amerika, moet worden gerelativeerd.

  Dat zegt Adalberto Silencioso, een Managuayaanse cocaïnebaron en directeur van het raffineerbedrijf Coca Loca. Silencioso noemt zichzelf een écht grote drugsbaas, ‘de Pablo Escobar van Managuay’. Over de organisatie van het Zuid-Amerikaanse drugsverkeer halverwege de jaren 2000: ‘Ik had in die tijd regelmatig bijeenkomsten met de Pablo Escobar van Venezuela, de Pablo Escobar van Brazilië, de Pablo Escobar van Peru en de Pablo Escobar van Ecuador. Bouterse mocht ook af en toe aanschuiven, maar omdat hij zo’n klein drugsbaasje was, noemden we hem Pablito.’

  Op de vraag of Silencioso het betreurt dat Bouterse nu uit het drugscircuit is, verschijnt er een spottende glimlach op zijn gezicht. ‘Hoezo uit het circuit? Hij is nu toch president van ehh de paarse misdaadstaat Suribabwe? Hihihi.


  Maak melding

 15. W.Whome, maar wie zijn jou vrienden dan? Zijn het alleen maar lasteraars en/of jou DEBIELE maatjes, die koste wat kost via hun op meer dan zwakzinnige wijze surrealistisch kinderlijk gedrag, anderen hun wil op te willen leggen, buiten elke realiteit van de dag om. Jou ‘vrienden’, LASTERAARS, HOOLIGANS, LEUGENAARS en overige soortgenoten behoeven geen introductie in elk geval. Dat elke volwassen individu verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen daden, zal jou ondanks jou geestelijke beperking, bekend in de oren moeten klinken. Als voorbeeld genomen ben jij en is ene Meriba individueel verantwoordelijk voor ieder zijn eigen daden. Alhoewel ik het in jou geval begrijpelijk acht, dat mammie jou zonodig bij de hand neemt en vergezelt naar het (politie)bureau, gelet op jou ‘geestelijke’ toestand. DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 16. Laat mij niet LACHEN !!!!!

  Op ” Starnieuws.com ” staat er artikel met als kop, ” Ook president ^#¥!!**@**## ( u weet wie ik bedoel) veroordeelt aanvallen Parijs ”

  – Het is dit zelfde PAARSE SUJET dat pertinent WEIGERT om voor de rechter te verschijnen ter verantwoording van de SLACHTPARTIJ van 8 december 1982 in EIGEN LAND !!!!

  – Het is deze zelfde PAARSE STRONTVLIEG die nu met amnestie rondloopt vanwege de MOORDPARTIJ tijdens ZIJN MILLITAIRE BEWIND !!!!

  – En nu het neusje van de zalm….. Het is deze ZELFDE PAARSE SCHIJTLUIS die aan zijn TOPCRIMINELE PLEEGZOON, R. MERIBA, uit het niets GRATIE verleende voor een KOELBLOEDIGE MOORD met als argument dat de opgelegde straf van ZIJN TOPCRIMINELE PLEEGZOON, R. MERIBA te ZWAAR was !!!!!

  Krijg nou wat *#**¥@^^#*¥* …presidenTJE !!!!!! Daar heeft een ECHTE president als Francois Hollande nou wat aan !!!

  ” Le president de Suriname ” !!!??????? Qui est que ??????
  ” aah ! oui, oui, oui ! Le president de Zimbabwe ! ”

  Trevlig helg ! CHAVÉZ


  Maak melding

 17. Noem mij gek, maar waarom bij de afdeling kapitale delicten. Dit is toch een roofoverval? Heeft niets met kapitaal delict te maken. Kapitaal delict is geldfraude, oplichting, verduistering van gelden. Of vergis ik me? Help!


  Maak melding

 18. Ondernemer Rohitas S is afgelopen donderdag aangehouden omdat de auto van de doodgeschoten verdachte Melvin Top bij hem op het adres was. Voorts zijn vuurwapens en een motorfiets in beslag genomen.

  Het Openbaar Ministerie was wel als de kippen bij om deze ONDERNEMER een bezoek te brengen met als RESULTAAT in beslag genomen GOEDEREN.

  Bij Meriba SCHETEN ZE IN HUN BROEK om bij hem op bezoek te gaan.
  SHAME ON YOU Openbaar Ministerie: Hier is gewoon sprake van NAMES AND FACES

  Meriba is GESOMMEERD ZICH aan te melden bij jullie. Was dit niet het geval geweest, liep Mano nog steeds als vrij man rond.

  Weet je wat ik denk: `s Nachts gaat deze Meriba gewoon in zijn eigen BED SLAPEN en s`morgens is deze jongeman weer terug in zijn CEL.


  Maak melding

 19. @HENRY

  ” MERIBA is gesommeerd om zich aan te melden bij jullie ”

  VOLKOMEN MEE EENS !!!! Ik vermoed dat ” Ingrid ” hem STAMPVOETEND gesommeerd heeft om zich aan te melden.

  Ingrid ; ” Romano, klootzak !!!! Kom sodemieter op en ga je
  aanmelden bij de politie, met str**t !!!!

  Desiderius; ” eeeh, Ingrid !! Laat die jongen met rust horrrr !!!
  Die jongen is net zijn vader ! Dat mek’ mi lobi a
  boy disi gevaarlijk tok ! Romano, laat de samen-
  leving maar lullen. Je weet het. Net als de
  vorige keer haal ik je eruit. Mijn IDIOTE achter-
  ban snapt niet waarom ik vaak het nummer van
  ” Oom Franky ” namelijk, ” My Way ” zing.

  Luister nóh Romano ! I did it myyyyyyyyyyy way
  yyyyyyyyyyyyy !!! En mijn IDIOTE achterban
  maar meezingen, krijsen en DOM applaudiseren

  R.M; Ok, pa ! Omdat jij en ma dat zeggen !

  Desiderius: don’t worry mi boi . Be happy !!!

  Ingrid; tsjjjjjjjjjhhhhh ! Kom donder op van hier jongen !

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 20. @Hugo Chavez,

  Je klaart me met: Net als de vorige keer haal ik je eruit.

  Luister noh Romano! I did it my wayyyyyyyyy!! En mijn IDIOTE achterban maar meezingen, krijsen en DOM applaudisseren.

  hihihihihihi


  Maak melding

 21. @Call Me Lawman,

  Kapitale Delicten heeft met de ERNST VAN HET FEIT te maken, heeft niets met Geld (Kapitaal) van doen.

  MOORD EN DOODSLAG zijn Kapitale Delicten. •

  Kapitale delicten als een opzettelijk levensdelict, een zeer ernstig zedendelict, brandstichting met ernstige gevolgen, gijzeling, ontvoering en andere misdrijven tegen de lichamelijke integriteit;
  • of ernstige slachtofferloze delicten.
  • Indien er bij genoemde delicten sprake is van:
  • een strafbedreiging van 12 jaar gevangenisstraf of meer én
  • veel maatschappelijke beroering en een groot afbreukrisico


  Maak melding

 22. @Henry van mij kan die paarse charlatan niet snel genoeg opduvelen maar zoals de historie ons laat zien beginnen de meeste ontrustige periodes in Su in of omstreeks februari van nieuwe jaren! Let maar op !


  Maak melding

 23. Weer een Nationale Debiele Persoon en tevens eendagsvlieg
  met een bedreiging. Mijn opmerkingen schijnen nog al wat
  schrijvende criminelen in verwarring te brengen.


  Maak melding

 24. Beste mensen,

  Zaken lopen mis. Sommige onderwereld figuren zijn dood of vast maar kijken met argus ogen aan hoe Meriba de dans ontspringt. Velen zijn de mist in gegaan door de sprookjes die pres DDB hen voorhield, en nu zijn ze boos.
  Onlangs werden onschuldige fam leden van de pres door schoten opgeschrikt.
  Ik vermoed dat deze smakeloze daad een waarschuwing van de criminele wereld is.
  Pres DDB is niet alleen de grip aan het verliezen op de Surinaamse economie, maar ook in de onderwereld.
  Pres DDB maakt elke dag steeds meer nieuwe vijanden, dit had hij kunnen weten omdat regeren en onderwereld een match made in hell zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.