Schiphol feliciteert SLM met 40ste verjaardag op luchthaven

18

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways(SLM) is al meer dan 40 jaar klant bij de Nederlandse luchthaven Schiphol. Speciaal voor deze gelegenheid vervaardigde Schiphol een filmpje getiteld ‘Surinam Airways 40 jaar op Schiphol. Gefeliciteerd!’. Daarin brengt het bedrijf haar gelukwensen over aan de luchtvaartmaatschappij uit Suriname.

In de korte film zien we de commercieel directeur van de Schiphol Group, dhr. M. M. de Groof, met de boodschap: “Beste Surinam Airways, van harte gefeliciteerd met jullie 40ste verjaardag op Schiphol. Gedurende deze jaren is SLM een trouwe klant van Schiphol geweest. Wij danken u daarvoor en vertrouwen erop dat we onze prettige samenwerking nog heel lang zullen continueren”.

Bekijk het filmpje hier:
https://www.youtube.com/watch?v=qMoqirbWtfE

18 REACTIES

 1. SLM al 40 jaar een dom en heel vet melkkoe voor Schiphol, die door ondeskundig leiding GEEN 1 fatsoenlijke vliegtuig heeft. Wat valt er te vieren voor slm? NIKS ! Schiphol is wel heel blij met zulke domme klanten.


  Maak melding

 2. Dit is natuurlijk gewoon een placeholder filmpje… ze veranderen alleen de naam en het logo en zetten het op YouTube.

  De SLM landt +/- 3 per week op Schiphol, terwijl ze 7500 landingen per week afhandelen… de SLM stelt dus niets voor, ook al omdat Schiphol een luchthaven is en geen carrier, zoals de SLM of KLM.


  Maak melding

 3. Was Bouterse toen ook president tijdens die SLM ramp van juni 1989? Toen was bijvoorbeeld de gezagvoerder een gepensioneerde (uitgerangeerde) Amerikaan.

  KLM/ Schiphol heeft altijd een concurrentiestrijd gevoerd met Suriname om de monopoly te behouden in het gehele CaraĆÆbisch gebied. Bij onze ex-kolonisator is het keiharde business en eigen winst wat telt.

  Maar we moeten danken voor de felicitaties en deze mooi in onze zak steken.


  Maak melding

 4. En straks over 40 jaren zal Suriname net zo dom en achterlijk blijven, want wie voor een duppie geboren is, kunnen zij de kwartje niet maken en dat blijkt duidelijk in Suriname m.n de S.L.M. maar ook vele anderen!


  Maak melding

 5. Van 1502 tot 1863:
  als we nu dan toch bezig zijn, is het:
  de monopoly of het monopoly!

  zullen we ons nu weer bezig houden met het nieuws, met- of zonder spelVouten!


  Maak melding

 6. @ Van 1502 enz.

  Luchthaven Schiphol en KLM zijn twee aparte zaken. KLM wordt op dezelfde manier gefaciliteerd als SLM. Of dacht je dat KLM gratis gebruik kan maken van Schiphol?

  Overigens vind ik de felicitaties van Luchthaven Schiphol naar de SLM toe heel netjes. Ze weten hoe het hoort!


  Maak melding

 7. @desi algoe,

  Had ik ook al door. Wat mij betreft mag slm dit als promo film gebruiken want deze is 10 keer beter dan die amateuristische promo filmpjes die slm zelf maakt. Maar goed bij deze feliciteer ik de slm. Je kunt veel over ze zeggen maar veel maatschappijen hebben de 40 jaar nooit gehaald dus chapeau!


  Maak melding

 8. Jonge jonge die @1502 die is behoorlyk hardleers hoor.Weer Bouterse aan t verdedigen terwyl het item een felicitatie aan SLM betreft.Gaat toch fietsen man


  Maak melding

 9. Henri, 1502 is ook een van de mee genieters van de bouterse clan. Hij moet ze verdedigen en boed praten want anders ligt @1502 eruit. Trouwens de klm moet de slm steunen want anders is de slm failliet en de hele slm clan en ook @1502.


  Maak melding

 10. De 40-jarige SLM moet haar klanten tracteren!

  Een 2 persoons ticket AMS-PBM voor 800 euro of een
  gezins ticket (4 pers) AMS-PBM voo 1500 euro.


  Maak melding

 11. Voor de simpele zielen hier, die dit gebaar van Schiphol meer waarde toekennen dan het daadwerkelijk heeft.
  Zijn ook degenen die weer het nutteloze Bouta gezeik willen starten over de rug van een onschuldig artikeltje.

  Op je verjaardag krijg je felicitaties van de opticien, “bol.com” en heel wat winkels waar jouw geboortedatum geregistreerd staat.

  Gaat full automatisch via de computer, geen persoonlijke aandacht maar gewoon 1 van de velen die op die dag toevallig jarig is en ze weten niet eens van jouw bestaan af. Alleen is dit van Schiphol ietsje anders aangepakt en verpakt. Wel netjes van ze. Moderne marketing noemen ze dat.


  Maak melding

 12. Zoals het hoort, kwestie van fatsoensnormen en waarden. Kunnen ze in Suriname nog een voorbeeld aan nemen. Vriendelijk, oprecht en commercieel juist. Maar hersenloze Boutisten als 1502 en consorte gaat dit ver boven de pet.


  Maak melding

 13. Hihihihihi, Echt wel @AHE!
  Je wordt niet goed van al dat standaard gedoe in onze moderne maatschappij.
  Standaard brieven, Standaard felicitaties, Standaard bediening, Standaard, standaard,standaard……

  Denk je dat je een uniek onthaal hebt gehad blijken je buren precies hetzelfde gehad te hebben waarvan alleen het adres is aangepast! Hihihihihi, laat de prof. commentatoren hier maar lekker door slapenšŸ˜“


  Maak melding

 14. Heel veel groei heeft de Slm in 40 jaar tijd echter niet geboekt. De main focus heeft 40 jaar lang gelegen op schiphol. Hier is altijd goed geld te verdienen geweest.
  De Slm verdient al 40 jaar goed aan zijn eigen volk, die het ooit nodig vonden hun heil te gaan zoeken bij de voormalig kolonisator.

  Dit jaar viert Suriname ook haar 40ste onafhankelijkheidsdag. Misschien word het tijd om na 40 jaar, de grenzen te gaan verleggen en meerdere opties die door de tijd heen zijn ontstaan te gaan onderzoeken. Meerdere markten aanboren. Waarom komt China Airlines niet naar Suriname, of India Airlines? Waarom moeten al deze mensen via Amsterdam reizen?

  Schiphol en de Klm doen goede zaken met de Slm en als het aan hun ligt duurt het nog 40 jaar voordat de Surinamers doorkrijgen. Wat ze aan inkomsten en vooruitgang mislopen.

  Bij deze feliciteer ik ondanks het Veel beter kan de Slm met dit 40 jarig jubileum. Maar ik denk wel dat er genoeg andere markten zijn die interessant genoeg zijn om groei te ontwikkelen….


  Maak melding

 15. Ach het is bij sommige figuren niks goed, Schiphol denkt iets positief te doen , maar valt weer verkeerd bij sommige
  negatievelingen. Stel dat SLM niet meer op Schiphol zou landen, dan zou Schiphol niet om treuren !


  Maak melding

 16. de s l m is begonnen met Ć©Ć©n broko broko toestel en is na 40 jaar geen bal verandert..

  niks gewonnen in deze periode zelf managers nog zelfde personeel zelfde verouderde toestel..

  niks nieuws..

  nooit een jaar verslag gepresenteerd winst /verlies balans


  Maak melding

 17. Onze SLM heeft nooit geprotesteerd is nooit opgekomen voor ons de passagiers wanneer er tij en ontij vertragingen ontstonden doordat Desiderius het toestel charterde en nog erbij anderen ” meeliftten”.Toch alsnog gefeliciteerd Trusted Wings !!!


  Maak melding

 18. Niet de SLM bestaat 40 jaar, maar het vliegt al 40 jaar op Schiphol. In het begin samen met de KLM
  De SLM bestaat al 60 jaar. D
  Dus lees het artikel goed !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.