Jetty Mathurin met voorstelling #LOL naar Aruba

0
Jetty Mathurin speelt 'De Overdracht' ook in Suriname

De Surinaams-Nederlandse cabaretière Jetty Mathurin gaat haar voorstelling #LOL ook op Aruba opvoeren. Daar speelt ze op 27 oktober in het theater en cultureel centrum Casi Di Cultura. In het interactieve #LOL omarmt Jetty Mathurin als vanouds en met veel plezier haar publiek. Ze keert terug naar haar basis als vertelkunstenaar en verandert de zaal in no time in een gezellige huiskamer.

Tijdens de voorstelling mag iedereen de telefoon aan laten staan om te Twitteren en zo Jetty het hemd van het lijf te vragen. Laugh Out Loud. Laat een geluid horen. Een lach. Een glimlach. Of een smiley. #LOL is een humoristische, ontroerende en maatschappijkritische voorstelling.

Naast cabaretière is de in Suriname geboren Jetty ook presentatrice, actrice, columnisten en logopediste. Eén van haar bekendste karakters is Taante, een personage waarmee ze sinds de 1985 op de planken staat. Begin volgend jaar zal ze weer in de theater te zien zijn in de voorstelling Raisin in The Sun.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.