Surinamers wassen handen niet goed genoeg

18

Een demonstratie met het ‘Digi Glow’ apparaat heeft vrijdag laten zien hoeveel bacteriën nog aan de handen blijven kleven als die niet goed genoeg zijn gewassen. De Schone Handen Campagne is donderdag door Intermed Caribe gelanceerd. Het Bureau Openbare Gezondheidszorg komt na onderzoek tot de conclusie dat in Suriname de handen niet goed genoeg worden gewassen.

18 REACTIES

 1. @Watra,

  Zoals zovelen sta je weer aan het verkeerde loket.

  BOG zorgt niet voor schoon drinkwater. Daar zijn anderen voor. Ministerie OW, Drinkwatervoorziening en SWM bijvoorbeeld.


  Maak melding

 2. surinamer
  Hey Blaka bakra
  Kijk eerst naar die vieze blanke bakras die bijna nooit douchen.dat is pas smerig
  Bezuinigingen op water en gas bah

  Je laat je weer lekker kennen idioot.


  Maak melding

 3. En dan zo zitten zuigen op zijn duim zonder te wassen!!

  @@ Jona, je hebt het heel goed gezien!! en misschien na het wassen het water bewaren voor de tweede keer!!


  Maak melding

 4. We keka dang oeng no e was oeng anoe,wat een smerigheid .ik ga al jaren niet uit eten,omdat ik weet wat zich afspeelt in die warungs , restaurants.die mensen zijn vies en het is allemaal smerigheid wat je koopt.


  Maak melding

 5. Blaka bakra, het gaat niet om mij persoonlijk. Ik ben inmiddels oud en wijs genoeg om te weten hoe dat moet. Dat is er bij ons thuis met de paplepel ingegoten. Kennelijk doen velen het toch niet goed; vandaar mijn reactie. Uw conclusie is dan ook iets voorbarig.


  Maak melding

 6. Moet ik nu effe kwijt. Behoorlijke voedselvergiftiging een paar maanden geleden opgelopen na het nuttigen van een Roti tijdens mijn vakantie.De naam van de zaak zal ik maar niet vermelden.


  Maak melding

 7. @ Blaka bakra .BOG wilt dat we onze handen goed moeten wassen ..dus laat BOG maar zorgen voor genoeg schoon water, Naar BOG wordt er beter geluisterd dan naar het zielige volk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.