Regering Suriname ‘bezorgd’ over uitspraken diplomaat VS

49

PARAMARIBO, 3 okt – De regering is ‘bezorgd’ over recente uitspraken van de Amerikaanse ambassadeur Jay Anania. Dit meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Waarnemend minister van Buitenlandse Zaken Gilmore Hoefdraad heeft de Amerikaanse zaakgelastigde ontboden. Anania had het kort voor zijn vertrek uit Suriname over onder meer Dino Bouterse.

Er zou een onderzoek in Suriname moeten komen in het verlengde van de vervolging van Dino in Amerika. “Als ik een Surinamer was, zou ik bezorgd zijn over het gemak waarmee Dino Bouterse legitiem Surinaamse passpoorten kon afgeven met valse identiteiten”, zei Anania. Ook over Suriname’s investeringsbeleid en economie is het een en ander gezegd. Hoefdraad heeft zijn ‘ernstige bezorgdheid’ geuit.

Volgens Buitenlandse Zaken druisen de uitspraken tegen internationale gebruiken van diplomatie en diplomatiek handelen in. Ze zouden ook niet passen in het interstatelijke verkeer. Hoefdraad heeft te kennen gegeven dat de uitlatingen een “inbreuk plegen op de nationale soevereiniteit van de Republiek Suriname.” Paramaribo wil nu weten of het om het officiële standpunt gaat van de regering van de VS.

49 REACTIES

 1. Quote : ” als ik een Surinamer was, zou ik bezorgd zijn over het gemak waarmee Dino Bouterse legitiem Surinaamse paspoorten kon uitgeven met VALSE IDENTITEITEN ”

  Een ZÉÉÉÉR TERECHTE opmerkingen van Anania. Dus de reactie van Hoefdraad moet als duidelijk SLAP GELUL beschouwd worden !!!

  Ik heb bij deze een donkerbruin vermoeden dat de bende die onlangs een trap na heeft gehad op de afdeling vreemdelingen zaken ook een aandeel zou kunnen hebben in de PASPOORTEN-AFFAIRE van ” DINA, the American prison DIVA ”

  Tenslotte ben ik het VOLKOMEN EENS met ” mister Jay ” dat er een onderzoek in Suriname moet plaatsvinden in het verlengde van de vervolging van ” DINA ” in ” the US of A “.

  Jay, you’re DAMN RIGHT !!!!!!!!!

  Trevlig helg ! CHAVÉZ


  Maak melding

 2. Natuurlijk is deze maffiaregering bezorgt. De uitspraken van Anania geven aan dat de Amerikanen de toestand in Su scherp in de gaten hebben.
  In iedere functionerende rechtsstaat zou het Amerikaanse proces tegen Dino ook intern een vervolg krijgen, maar niet in Suriname. De corruptie van Abrahams bij OW wordt evenmin onderzocht. Duikertje en Vaseur behoren duidelijk niet tot de intimi van Bouterse.
  Vrouwe justitia in Suriname is niet onafhankelijk en durft de lijnen niet te overschrijden die Bouterse rond zichzelf , zijn familie en vrienden heeft getrokken.

  Anania for president!!!!!!!


  Maak melding

 3. Suriname bezorgd? Men bedoelt Bouterse bezorgd. Ik denk niet dat Bouta ooit nog een stap buiten Suriname gaat zetten.

  Dit is een schot voor de Surinaamse boeg van de Amerikanen,…..

  In elk land met een in onafhankelijk rechtssysteem zou er een onderzoek komen hoe Dino jarenlang zijn gang kon gaan. Maar in bananenrepubliek Suriname waar dictator Bouterse alles bepaalt is er NOOIT een onderzoek gedaan naar de criminele activiteiten van drugscrimineel Dino tijdens zijn functies als hoofd CTU.


  Maak melding

 4. De Amerikaanse regering zal wel erg schrikken van de woorden van Gilmore en nu enorm beven.

  De uitspraken van de oud ambassadeur zijn een duidelijke en bewuste waarschuwing aan DDB. maar daar zijn ze veel te dom voor om te begrijpen.


  Maak melding

 5. Heeft niks met inbreuk van soevereiniteit te maken. Reizen met vervalste papieren is een strafbare feit. Hoefdraad doet er alles aan om Desi Bouterse te beschermen, precies de reden waarom tot op heden geen onderzoek is gedaan.


  Maak melding

 6. Waarom bezorgd om de waarheid aan te horen? Zijn we bang voor de waarheid?
  We weten toch dat Obama een hekel heeft aan randfiguren?
  Michelle Obama weigert zelfs de handen te schudden met paria’s.Hadden we maar veel van zulke vrouwen als Michelle!


  Maak melding

 7. Ja! Wij ook, dat er nog geen onderzoek geweest is
  m.b.t. de criminele handelingen van de beste, de aller
  beste, de aller aller beste criminele zoon.
  Die reisdocumenten aan criminelen verstrekt.

  Bij de vreemdelingendienst worden mensen uitfunctie
  geplaatst maar wij horen niets over de vakantieganger
  in New York.

  En wanneer komt het onderzoek? Of komt het over 25 jaar
  wanneer het beter gaat met Suribouterse.


  Maak melding

 8. Ik denk dat de ambassadeur gelijk heeft om dit aan te kaarten omdat er nooit een onderzoek is geweest omtrent lackin- dino en muntslag om de paspoorten zwendel bij buitenlandse zaken.
  Intussen zijn zij meer te weten gekomen dankzij kauw foet boi edmunt muntslag, dus men is nog lang niet klaar met deze figuren.
  Begrijpelijk dat bouterse de laatste tijd last heeft van loesbéré !!!


  Maak melding

 9. Als persoon heeft de ex-ambassadeur een mening, die in mijn Surinaamse oren niet als onzinnig overkomt, wat is daar fout aan? Zou onze minister ook aanstoot genomen hebben aan de uitspraak van de Am. ambassadeur als het niet toevallig om Dino ging? Zou onze Surinaamse ambassadeur in de V.S., na weer een afschuwelijk schietincident op een Amerikaanse school, niet mogen zeggen dat hij, als hij een Amerikaan was, zich zorgen zou maken over het gemak waarmee Amerikaanse burgers aan vuurwapens kunnen komen, zou dat ook tegen de internationale gebruiken van diplomatie en diplomatiek handelen indruisen? Zou onze ambassadeur ook op het matje geroepen worden door de minister van buitenlandse zaken van de V.S.?


  Maak melding

 10. Surinamers zijn meteen op hun zwarte tenen getrapt als ze met de waarheid en realiteit geconfronteerd worden.
  Anania heeft op niet mis te verstane wijze duidelijk gemaakt dat dit volk in een permanente sluimerstand verkeerd.
  En hij had nog een varkentje te wassen vanwege de ongemanierde, ondiplomatieke en onbeschofte manier waarop hij door KILLER BOUTA is behandeld.
  Toen moest sprekende pop Lackin alle registers opentrekken om alles weer recht te lullen.

  Anania heeft het grootste gelijk van de wereld !!!!!!!!!!


  Maak melding

 11. Sranang is niet gelukig met de opmerkingen/
  het advies van USA-ambassadeur Anania !

  Inderdaad hoort deze bemoeienis niet, echter de
  opmerkingen kunnen ook als een advies van een
  bevriende staat gezien worden !

  IEDERE Sranangman weet dat er toendertijd
  DIRECT een strafrechtelijk onderzoek tegen
  Dino B had moeten worden geopend !

  Deze staatsterrorist, drugsdealer en wapen-
  handelaar dient gewoon VERVOLGD te
  worden in Sranang !
  Dit soort criminelen aub niet onderschatten !

  Meneer heeft strafbare FEITEN gepleegd op
  Surinaams grondgebied, heeft misdrijven
  gepleegd tegen de staat Suriname en tegen
  haar Bevolking ! De staatsveiligheid is door
  Dino B en handlangers ernstig in gevaar !

  De USA heeft Sranang behoedt voor de nieuwe
  Hezbollah DICTATUUR en ONDERDRUKKING !

  Ik heb de president, de regering, noch Gillmore
  Hoefdraad TOEN horen spreken over SOEVEREINITEITSSCHENDINGEN
  door Dino B.

  Dus de opmerkingen van regering en minister
  Hoefdraad over de USA zijn 100% HYPOCRIET !

  Ter bescherming van de bevolking en de staat
  Sranang MOET er alsnog DIRECT een onderzoek
  komen naar de misdrijven van Dino B en zijn totale
  Criminele Organisatie !

  Het niet vervolgen/zelfs niet onderzoeken van de
  misdrijven van Dino B, duidt op het bestaan van een DICTATUUR in Sranang !

  PS : Uit deze feiten/gang van zaken rondom
  Dino B en zijn Criminele Organisatie blijkt dat
  Sranang helaas GEEN RECHTSSTAAT is !!!
  Laten alle nieuwe MINISTERS en LAKEIEN
  van Desi dit goed in hun oor knopen !!!


  Maak melding

 12. Eindelijk heeft iemand de waarheid gezegd, de paarse rovers kunnen niet tegen de werkelijkheid. Ik vraag mij af wanneer gaat de ogen van de paarse stemmers open.


  Maak melding

 13. Aaaai de zaak dino en muntslag is nog actueel bij de yankees op zich een prima zaak en hoe zit het met bigi mofo bouta.
  volgens mij heeft hij geen bek meer!


  Maak melding

 14. Zoals altijd kan men niet tegen de waarheid en reageert als door een wesp gestoken.
  Ook gelijk weer hoogdravende taal over hoe te handelen in het diplomatieke verkeer.


  Maak melding

 15. Sodemieter op, Hoefdraad. Jij bent ook een van de veertig rovers van Ali Baba en je hebt geen moer verstand van diplomatie. Jay Anania heeft bij zijn afscheid alleen maar de vinger op de zere plek gelegd, en ja hoor, de lange teentjes steken weer uit de met goud belegde echt leren slippers van Hoefdraad. Je hebt pas recht van spreken als het daadwerkelijk goed gaat in dit land. Suriname bestaat nog bij de gratie van de Verenigde Staten, dus even inbinden!


  Maak melding

 16. Kortom, allemaal blaaskaken en onbenullen die Surinaamse regering en hun kliek. Van de meeste zaken hebben ze geen verstand, maar wel belangrijk doen.Gewoon een stelletje loosers die heel onbegrijpelijk door velen van de bevolking in het zadel worden gehouden, terwijl ze het land naar de filistijnen helpen, behalve zichzelf natuurlijk. Wanneer gaan de ogen open van de bevolking vraag je je af.
  Maar zoals eerder gemeld zal het wel liggen aan de mentaliteit om ook ergens bij te willen horen om te proberen er ZELF (financiëel vooral) beter van te worden. De rest interesseert ze niet. Beetje masochistisch gedrag ook om je steeds weer zo in de luren te laten leggen door een stelletje criminelen. Veel sterke de komende 5 jaar


  Maak melding

 17. De ambassadeur van de USA op het matje roepen omdat hij een normale vraag stelt???

  Waarom is er nooit een onderzoek gedaan naar de handel en wandel van het hoofd CTU die alle faciliteiten die hem door de staat Suriname en haar president ter beschikking zijn gesteld om criminele activiteiten uit te voeren.

  Lijkt me een gerechtvaardigde vraag. Alleen niet voor de Paarse Roversbende. Die zijn zelfs beledigd, Wat een staaltje van bananenrepubliek politiek.


  Maak melding

 18. Rare reactie van Hoefdraad. Natuurlijk moet je je als land zorgen maken als iemand zo gemakkelijk aan paspoorten kan komen. Terecht dat de VS zich daar druk om maakt. Maar de Surinaamse regering maakt zich hier duidelijk niet druk om. Men vindt het kennelijk de normaalste zaak van de wereld. Gebrek aan integriteit en normbesef noemt men dat.


  Maak melding

 19. Waar zijn die NDP’s die massaal op de partij gestemd hebben? Misiekaba and Abdoel, de President geniet toch immuniteit? Laat hem dan naar de VN gaan. Volgens Lackin kreeg hij toch zoveel bosies en brasas? Nu komt hij met een leugen over Alcoa en een rotzooi over Tigri! Haha!


  Maak melding

 20. In Suriname is de familie bouta onschendbaar. Dus de US amba moet het maar zeggen en vertellenaan het volk . Voor alle veiligheid is zijn dochter nu ook advizeur en minister zonder portefeulle om binnenkort vieze president te worden. En de ja-knikkers zeggen nog 5. Inclusief de omgekochte dominee breedveld en vakbondsleider hooghap die nu allebei geld en gunsten aanbidden van een moordenaar.


  Maak melding

 21. -Dit is typisch een Surinaamse mentaliteit. Sommigen kunnen niet tegen kritiek en vooral niet als de waarheid gesproken wordt.
  Jay Anania heeft niets verkeerd gezegd of gedaan.

  -Zie maar als het in een beschaafde land was gebeurt dan was dit al uitgezocht. Ook zou men naam en toenaam bekend maken.
  In Suriname moet alles in de doofpot gezet worden daarom gaat het land ook niet voorruit.

  -Op de radio heeft men bekend gemaakt welke van die scalians van Bouterse en zijn zoon zijn. Heeft iemand hiervan nog wat gehoord???Ik denk het niet, de doofpot in natuurlijk.

  Men heeft gelijk om te zeggen dat Bouterse Afrikaanse politiek uitvoert.
  Een stelletje criminelen die het land regeren.


  Maak melding

 22. Hugo CHAVÉZ, jij schrijft de GROOTSTE ROTZOOI hier op de site. Jou VOORINGENOMEN HOUDING en die van jou KORNUITEN, als het om Suriname/NDP/Bouterse gaat is niet iets nieuws. Jou reacties: lees LASTER-PRAKTIJKEN, het hoort allemaal in de PRULLENBAK thuis en NERGENS ANDERS.

  Dat je nou LEF hebt om het op te nemen voor een van de SCHAVUITEN van de MURDERS Staten, zeg genoeg over jou LAFFE en ONDERKRUIPENDE HOUDING.

  Hoefdraad heeft te kennen gegeven dat de uitlatingen een “inbreuk plegen op de nationale soevereiniteit van de Republiek Suriname, EEN ZEER TERECHTE OPMERKING.

  Jij ben die “DIVA” van de PSYCHOPATEN van de VS, de VIEZE STATEN en niet Dino. Jij laat je AL TE GRAAG via ALLERHANDE “STANDJES” nemen door jou Anania.

  Wat LIEF van je! Son of a BITCH!

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY SISTER or WHATEVER!


  Maak melding

 23. Je beste vrienden mogen de waarheid toch wel vertellen.

  Het vrij verhandelen van staatsburgerschap en het misbruik van diplomatieke paspoorten is toch een strafbaar feit en als daar door een goede vriend in diens belangen geschaad wordt zul je de zaak toch wel moeten onderzoeken.
  Ten minste als je een serieus genomen deelnemer in het internationale verkeer wilt zijn.

  De scheidende Amerikaanse ambassadeur heeft heel duidelijk gemaakt aan het Surinaamse volk; Als ik uw was zou ik bezorgd zijn.
  Het is niet voor niets dat er weinig ruchtbaarheid gegeven werd aan felicitaties aan de president bij diens herverkiezing. Althans niet van uit landen die er toe doen.

  De president is naast Venezuela, Cuba en China en in Unasur verband nergens meer geweest en ontvangen.

  De scheidende US Ambassadeur geeft ook duidelijk aan geen investeringen in een land dat zo dubieus bekend staat.


  Maak melding

 24. Suriname is 1 van de de landen, die in de top 5 staan van meest corrupte landen, en zijn nu in 1 keer verbaasd, dat een Amerikaanse ambassadeur zich uitgeproken heeft over het zoontje van die moordenaar die ook nog steeds vrij rond loopt, omdat het hier in dit corrupte land mogelijk was, om een amnestiewet in te voeren voor een massamoordenaar, en zijn nu verontwaardigd over bepaalde uitspraken die terecht en gefundeerd zijn.
  En Die dikke marjonet van Hoefdraad heeft het smerige werk Mogen opknappen,
  In welk land kan een zoontje van de president dipomatieke paspoorten uitgeven, ja in Africa of Noord Korea, en het mooiste van alles is dat er total geen justitueel onderzoek komt naar die handelingen van die criminele zoon van die moordenaar, allemaal doofpot geworden.


  Maak melding

 25. De Amerikanen moeten niet zeuren want dank zei hen zit Europa nu met een enorm groot vluchtelingen probleem uit het Midden Oosten en Noordelijk Afrika.

  Al die vluchtelingen gaan niet naar Amerika, maar het waren wel de Amerikanen die ervoor hebben gezorgd.
  Ze zijn begonnen in Afghanistan om de Taliban te verwijderen. Daarna hebben ze Sadam Hussain & M. Gadaffi helpen vermoorden omdat men zgn de Democratie in die landen wilden introduceren !
  De leiders van Tunesie en Egypte heeft men helpen afzetten om wille van de Democratie !

  Maar die landen hebben helemaal niets met Democratie, dus heeft men onbewust een wespennest aangeprikt !

  En die wespen (met als Marbonsu of Gele Hoornaar) zijn nu opgestaan als bv de IS want die zien nu hun kans om de zaken over te nemen.

  Dankzij de Amerikanen is het een zooitje geworden in deze wereld.


  Maak melding

 26. @ freeDOM 2u ( nadruk op de hoofdletters )

  Knap van je om je tijd te besteden aan het lezen van de GROOTSTE ROTZOOI op deze site en er bovendien ook op te reageren.

  Maar goed ! Wat verwacht men anders van één der BUITENKINDEREN geboren met het ” DOWN – SYNDROOM / TRISOMIE- 21, van ” Desiderius”, de KORSAKOV- patient !!!!

  Het wilde leven van ” Desiderius” in den vreemde, dat o.a. bestond uit frequente bezoekjes aan vrouwen van LICHTE ZEDEN heeft hem een nazaad genaamd ” Freedom2U” bezorgd met een AANGEBOREN AFWIJKING /VERSTANDELIJKE HANDICAP van wie tot voor kort ( zaterdag 3 oktober 2015 om 16:41 uur ) NIKS bekend was.

  Zet je schrap ” Downie ” ( Freedom2U ) want je zult nog meer onaardige dingen aan het adres van jou PAPIE en de rest van de familie moeten INCASSEREN !!!!!

  Trouwens wat LIEF en VERTEDEREND van je om het op te nemen voor jou CRIMINELE HALF- BROER/BROERTJE, ” Dina, the Prison DIVA ” ( inmiddels is glijmiddel niet meer nodig bij de DIVA )

  Tenslotte, DON’T FORGET ONE THING, YOU ARE AND WILL NEVER BE MY BROTHER, FOOL !!!!

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 27. jackson
  Anania moet zich rustig houden. Suriname wordt niet meer bestuurd door de witmangs. Wij bepalen zelf wel wat goed is voor ons.

  En jullie hebben er een heerlijke puinhoop van gemaakt zonder de witmangs.


  Maak melding

 28. Gilmore moet het wel opnemen voor zijn schoonbroer.
  Hij kent schoonbroer Dino als een oprecht en integer mens.

  Gilmore zou zo de plaats van Dino willen inemen in de gevangenis.


  Maak melding

 29. Beste MIlton,

  Kun je ook gewoon reageren op het onderwerp?

  Feit is :

  De zoon van de president ( beiden veroordeelden drugscriminelen) wordt benoemd tot hoofd CTU en beschikt over zware wapens en faciliteiten wordt veroordeel vanwege drugs- en wapensmokkel waarbij ook een terroristische organisatie wordt geholpen met onderdak in Suriname en valse Surinaamse paspoorten.

  En de Surinaamse justitie heeft hier nooit een onderzoek naar ingesteld?????????

  Graag jou commentaar of zegt je net als Rashiv Doekhi dat Dino onschuldig is en dat zijn arrestatie een complit is van de USA en Nedrland?

  Hoe dom zij jullie Paarse Kakkerlakken eigenljk?


  Maak melding

 30. Anania bek houden dankzij jullie en de rest van het westen is vriend Poetin bezig in Syrie.Jullie durven niet meer om jullie kinderen te sturen naar deze landen bang dat ze zonder hoofd terug keren naar huis.Europa heeft al in de gaten dat jullie een veel grotere bedreiging vormen voor de wereld vrede dan IS.De Amerkanen liegen en bedriegen de boel waar alle andere westerse landen bij staan maar bang zoals ze zijn durven ze hun bek niet open te trekken.In taa ta is het al zover deze vluchtelingen wensen niet geholpen te worden door meisjes/vrouwen die werkzaam zijn in de winkels.Wat voor onzin is dit blijft dan in je hol.


  Maak melding

 31. Voor de zoon van Jack en velen anderen, allen Nationale
  Debiele Personen.

  Het verstrekken van vervalste reisdocumenten is een
  overtreding waarmee je andere landen in gevaar brengt.
  Ik denk dat deze lieden met de ontvangen documenten
  niet met de Tram over de fly-overs (van econoom RobG)
  naar Para zouden reizen. Dus! Een overtreding die andere
  landen in gevaar brengt, dit geeft veel redenen tot
  bezorgtheid.


  Maak melding

 32. -Het is zeer triest de reacties van de NDPérs te lezen. Ze komen niet eens met een oplossing, maar geven de Amerikanen en de Europeanen van langs. Wat doen ze zelfs?????

  Als Suriname vandaag in problemen zou komen zijn het dezelfde mensen die willen vluchten naar Amerika of Europa. Wat denk je dan van het bedelen???

  Nogmaals, Jay heeft niets verkeerd gedaan of gezegd. Stommelingen van de NDPérs.


  Maak melding

 33. Iedere Sranang-democraat ziet dat
  regering en pres LAF en CORRUPT zijn
  en de rechtsstaat ONDERMIJNEN door niet
  ALLE misdadigers, inclusief de terrorist,
  wapen- en drugshandelaar DINO te
  VERVOLGEN !

  Dit FEIT heeft niets te maken met opmer-
  kingen van een bevriend land !

  Schelden op buitenland kan, maar ONZE
  RECHTSSTAAT wordt door BOUTA en
  clan naar de verdommenis geholpen !

  Hoe dom kun jij zijn om te JUICHEN bij verlies
  van jouw MENSENRECHTEN en RECHTS-
  STAAT door een dictatoriale president !

  De DOMME NDPers en de door hen
  betaalde handlangers blijven volhouden dat
  DINO geen misdadiger is, maar voor wat
  DOLLARS Sranang zou verkopen aan de
  TERREURGROEP HEZBOLLAH !

  PS : Uit Strafproces tegen Dino en Muntslag
  zal de betrokkenheid blijken van meerdere
  hooggeplaatste Sranang/politici !
  Daarom heerst er VREES bij Desi en de NDP !!


  Maak melding

 34. Hoefdraad weet ook dat niet een ieder in Suriname deel is van de sekte.Hij is een ingehuurde profeet maar Anania niet en duizenden met hem.
  Gelukkig maar!


  Maak melding

 35. Mundo…

  jouw criminele, drugsveroordeelde corrupte meervoudig moordenaar Bouterse heeft 15 onschuldige landgenoten verminkt, gefolterd, gemarteld en standrechtelijk vermoord. Bovendien heeft deze gevaarlijke gek 39 vrouwen en kinderen afgeslacht.

  Jullie paarse ratten hebben indirect allemaal kinderbloed aan je klauwen. Als je met 1 vinger naar een ander wijst, wijzen er 3 naar jezelf.

  Dus kijk liever wat er in je eigen apentuin aan de hand is randdebiel


  Maak melding

 36. Vene heeft jarenlang geteerd op ontwikkelingshulp van de oud kolonisator.
  Dat het nu wat minder gaat is niet vreemd. Nu spelen de fronters paniek voetbal en wijzen ze naar onze president. Als of onze leider daar wakker van ligt. De man heeft opnieuw mandaat gekregen om suriname te besturen en daarmee zullen jullie het mee moeten doen. Jullie hebben een mondvol over democratie. Over 5 jaar zijn er weer verkiezingen dan worden de kaarten weer geschut.


  Maak melding

 37. Beste Flyer.

  Je slaat spijker keihard op zijn kop,

  Iedereen in Suriname die Paars stemt is verantwoordelijk voor de morele en financiële ondergang van Suriname.

  IEDEREEN!


  Maak melding

 38. Anania is geen Surinamer dus hoeft hij zich helemaal nergens over druk te maken, dus case closed !

  Als hij toch Surinamer had willen zijn, dan zou hij zich eerder druk moeten maken om de talrijke Afro Amerikanen die onschuldig in de ‘correctional centers’ en of dead row in z’n land zijn opgesloten !

  Laat Suriname over aan en voor de Surinamers mr Anania, en kijk in jou eigen land waarover jij je druk zou moeten maken.

  Ik vind deze uitspraak zeer verregaand, opruiend, en hoop niet dat er nog Surinamers zijn die hier aanstoot aan zullen nemen want dit is zeer gevaarlijk.

  Wie in de zuiging of slip stream van deze meneer wil treden moet het vooral doen, maar vergeet niet dat deze meneer ooit eens terug naar z’n veilige USA vertrekt en de volgelingen met de gebakken peren zullen zitten.

  Mi bari yu !


  Maak melding

 39. @ Jackson,
  Je quote!!! zie hieronder:
  “jackson
  Anania moet zich rustig houden. Suriname wordt niet meer bestuurd door de witmangs. Wij bepalen zelf wel wat goed is voor ons.”

  Sukkel:Dat jullie zelf bepalen wat goed is voor jullie is duidelijk te merken. Want wat goed is, is dus richting afgang en afgrond.

  Probeer emotioneel volwassen te worden of stop met je flauwekuil.


  Maak melding

 40. @jackson.
  Dat is nu juist het probleem je zegt het zelf: ‘alsof onze leider daar wakker van ligt’ ! Het interesseerd jouw leider geen ene malle moer dat het land naar de sodemieter gaat. Hij heeft nog weer vijf jaar respijt en uitstel van executie gekregen en de mogelijkheid om zich nog verder te verrijken en te stelen van de bevolking. Tuurlijk is hij ” democratisch” gekozen, maar wel met de nodige vraagtekens aan de juistheid van de tellingen en de uitgeoefende druk ( personeel Combeemarkt etc.!) Buiten dit alles is de grootste schoftenstreek de zaken en dingen die een ieder zijn voorgehouden als hij herverkozen zou worden! Allerlei loze beloften die bij elk weldenkend mens de wenkbrauwen deden fronsen! Jammer dat het merendeel van de Surinaamse kiezers er ingetrapt zijn en nu stukje bij beetje inzien, en nog zullen inzien dat zij op het ‘verkeerde paard hebben gewed’! Klaarblijkelijk is bij jou dat kwartje nog niet gevallen en is elk persoon die niet het evangelie van jouw godheid DDB verkondigd een vijand van Suriname. De tijd zal het jou ook leren!

  @ Milton.
  Ambassadeur Anania zal zich ernstig zorgen maken over jouw waarschuwing, dat geloof je zelf?
  Weet jij wat zeer gevaarlijk is? Lieden zoals jij die nog geen greintje besef hebben over hetgeen de vertrekkend ambassadeur probeert duidelijk te maken. Deze man heeft het doen en laten van Suriname en zijn bevolking gade kunnen slaan en mag daar zeer zeker een oordeel over hebben, een goed verstaander heeft aan een half woord al genoeg! Punt is dat er maar weinig ‘goede verstaanders’ zijn in Suriname. Het enige dat deze ‘slechtverstaanders’ kunnen bedenken en roepen is dat niemand mag bemoeien! Niet Holland, maar Suriname op zijn smalst!


  Maak melding

 41. Onze Paarse Milton door de bocht:

  “Ik vind deze uitspraak zeer verregaand, opruiend, en hoop niet dat er nog Surinamers zijn die hier aanstoot aan zullen nemen want dit is zeer gevaarlijk.”

  Weet je wat gevaarlijk is beste Milton, dat een criminele Dino door zijn criminele vader als hoofd van een CTU afdeling wordt benoemd en dat deze criminele zoon onder vlag van de Surinaamse overheid drugs= en wapentransporten organiseert en daarbij valse Surinaamse paspoorten regelt die hij doorspeelt aan terroristen.

  En nog gevaarlijker is dat hij dat kan doen onder de neus van de Surinaamse president en dat er na zijn veroordeling GEEN ENKEL ONDERZOEK in Suriname wordt gehouden.

  Dat is gevaarlijk Paarse Gek.


  Maak melding

 42. Ik hoop dat de reactie vd waarnemende zaakgelastigde van de VS op de vraag van Hoefdraad of de opmerking van Anna ook het officiële VS standpunt is, een volmondige Jaa is. Suriname heeft allerlei verdragen die gaan over bestrijding v internationale drugshandel en terrorisme ondertekend en als blijkt dat de Surinaamse regering geen onderzoek doet naar de feiten waaraan Dino zich op Surinaams grondgebied heeft schuldig gemaakt, dan vind ik dat het ’t goedrecht is van Amerika om kritisch hierover te zijn..trouwens..De ex minister v buitenlandse zaken Winston lakei…uhhh..ik bedoel Lakhin had dat beloofd.


  Maak melding

 43. “Milton
  Anania is geen Surinamer dus hoeft hij zich helemaal nergens over druk te maken, dus case closed !

  Als hij toch Surinamer had willen zijn, dan zou hij zich eerder druk moeten maken om de talrijke Afro Amerikanen die onschuldig in de ‘correctional centers’ en of dead row in z’n land zijn opgesloten !

  Laat Suriname over aan en voor de Surinamers mr Anania, en kijk in jou eigen land waarover jij je druk zou moeten maken.

  Ik vind deze uitspraak zeer verregaand, opruiend, en hoop niet dat er nog Surinamers zijn die hier aanstoot aan zullen nemen want dit is zeer gevaarlijk.

  Wie in de zuiging of slip stream van deze meneer wil treden moet het vooral doen, maar vergeet niet dat deze meneer ooit eens terug naar z’n veilige USA vertrekt en de volgelingen met de gebakken peren zullen zitten.

  Mi bari yu !

  zondag 4 oktober 2015 om 17:14 uur.”

  Aldus een ndp crimineel vanuit de binnentuin van Wolfenbuttel. Kom maar op crimineel!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.