Kenny B beschermheer zeeschildpadden Suriname

1

De Surinaams-Nederlandse zanger Kenny B wordt beschermheer van de zeeschildpadden in Suriname. Hij zal zich inzetten voor de actie ‘Red de zeeschildpadden in Suriname’ van de Stichting Duurzame Ontwikkeling Nederland Suriname (d’ONS). d’ONS is een goodwill organisatie en streeft er naar een bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van Suriname. Duurzaam in economisch opzicht en duurzaam daar waar het gaat om de impact op het milieu en op de sociale omgeving.

De in Suriname geboren en getogen Kenny B is zeer begaan met het lot van de zeeschildpadden in Suriname. Als kind is hij opgegroeid met zeeschildpadden op het strand waar hij speelde. Door allerlei omstandigheden zijn ze nu aan het verdwijnen. Hij geeft aan dat de volgende generatie ook moet kunnen genieten van deze zeeschildpadden.

Het werk dat de vrijwilligers van stichting d’ONS en Natuur Beheer in Suriname doen d.m.v. het geven van voorlichting, door te patrouilleren op de stranden, nesten te redden, te inventariseren en door noodopvang te regelen, vindt hij de beste manier op de zeeschildpadden te redden. Vandaar zijn enthousiaste reactie om met onmiddellijke ingang beschermheer van de zeeschildpadden te worden.

1 REACTIE

  1. Kenny B.

    Ik wil hem best helpen hoor door vrijwilliger te zijn, ik ben ook bekend met de zee schilpadden. Ik ben opgegroeid in Albina, en ging als klein jongen vaak naar Galibi.
    Daar woonden mijn Indiaanse vrienden allemaal !!
    Leuk voor Kenny B. ik zou zeggen, de juiste man op de juiste plaats. ( Kenny no go njang ding krapé éksie yéré.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.