Indonesische handelsbeurs Indofair geopend

3

Een dansgroep maandagavond bij de opening van de 15de editie van de jaarlijkse Indonesische handelsbeurs in Suriname, Indofair 2015. Het evenement duurt tot en met 3 oktober. De handelsbeurs op het Sana Budaya complex werd geopend door de Indonesische ambassadeur Dominicus Supratikto: Ambassadeur Dominicus Supratikto


3 REACTIES

  1. We kunnen heel van Indonesië leren op het gebied van corruptie, maar hebben we dan niet genoeg corruptelingen in ons land? Moet het erger worden?Moeten we nog een paar miljonairs en duizenden bedelaars in ons land krijgen als in Indonesië? Het heeft geen zin om nog meer ellende uit dat land te importeren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.