Suriname heeft een nieuw Jazz platform

0

Suriname heeft sinds kort een nieuw Jazz platform, genaamd 12 Barz. Het platform dat in januari werd opgericht is een forum waar liefhebbers van Jazz elkaar kunnen vinden. Behalve Jazz evenementen wil het platform ook een label voor kleding met teksten en muziekschrift van Jazzklassiekers uitrollen.

Het forum dat oorspronkelijk alleen op Facebook opereerde, heeft nu ook een eigen onderkomen namelijk muziekcafé BarCode (voormalige range Blues Bar) in de V Tunnel gevestigd aan de Van Roseveltkade. De ingebruikname van de ruimte vond vorige week plaats met een Jazzables Roadshow.

In het muziekcafé BarCode zal 12 Barz met in gang van oktober, de Jazz maand in Suriname, elke vrijdag en zondag kleine Jazzevenementen organiseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.