Sportattributen voor World Islamic Call Society

14

Minister Mohamed Noersalim van Binnenlandse Zaken (m) in Suriname heeft dinsdag sportattributen, waaronder damborden en ballen, overhandigd aan de directeur van de World Islamic Call Society (WICS), Adel Ali Khalifa Sahem. De minister loste met zijn bezoek aan de WICS een belofte in dat hij een tegenbezoek zou brengen aan de organisatie toen directeur Adel Ali Khalifa Sahem vorige keer op kennismakingsbezoek was op het departement. De sportattributen zijn bedoeld om de organisatie te ondersteunen in haar educatieve activiteiten voor de jeugd die vooral in de vakantie in verschillende districten worden ontplooid.

14 REACTIES

 1. Ja baja daar begint al. De moslins hebben su ontdekt en deze dibiri ddie juicht het toe. Straks worden kalashnikofs cadeau gegeven en daarba bommen en granaten! Wat gebeurt ef in dat land.


  Maak melding

 2. Voert deze minister een nationaal beleid of een moslim beleid?
  Het lijkt alsof de minister niets te doen heeft.Heeft Financiën deze aankopen gesanctioneerd? Hoe komt de minister van Binnenlandse Zaken aan sportmateriaal? Is ons land in een bakba-winkri veranderd?


  Maak melding

 3. @Kolibri, uw posting is voorbarig en onjuist. Volgens mij maken Javaanse en Hindeostaanse moslims al jarenlang deel uit van de Surinaamse gemeenschap en dus, hoezo hebben moslims SU ontdekt ? Volgens mij bent juist u degene die nu tot de ontdekking komt dat in Su diverse bevolkingsgroepen leven en niet alleen uit de Creoolse bevolkingsgroep bestaat. Gaat u zich diep schamen in een hoek. En dat u de Islam met kalasjnikovs en granaten en bommen associeert laat zien dat uw soort geen haar beter is dan de Westerse media. U bent een zuivere zwarte volksmenner.
  En dat het slecht gaat met SU is niet te wijten aan de Moslims maar meer aan een bevolkingsgroep.


  Maak melding

 4. @Kolibri
  Indien jij woonachtig bent in Suriname dan dien je te weten dat Moslims ruim een eeuw actief deel uitmaken van de Surinaamse samenleving. Best treurig dat je na je hersenspoeling door westerse media hier je gif komt spuwen. Ga eens een boek lezen of en onderwijs jezelf. Het zal me niet verbazen als je gewoon in Nederland woont. Voor jou informatie; het zijn niet alleen de Javanen en Hindoestanen die Moslims zijn in Suriname. Als je eens in Suriname bent dan adviseer ik je een paar dagen uittrekken om Moskeeën in Suriname te bezoeken. Waarom praat jij over zaken waar je geen verstand van hebt? Waarom beperk je je niet tot je niveau?


  Maak melding

 5. Kolibri ik vind jammer dat je als een idioot denkt. En wat bedoelt blaka djuka met een moslim beleid, ga maar naar het binnenland , jullie willen alles gratis . kolibri en blakadjuka zijn twee hielen likkers van amerika vandaar dat hun verstand verstopt is met modder


  Maak melding

 6. @ Mohammed,

  Moslims vormen geen bevolkingsgroep in geen enkel land.
  Moslims zijn mensen die een geloof belijden, aanhangen.
  Je zegt zelf dat er zowel onder de Javaanse als de Hindustaanse Surinamers moslims zijn. Christenen, moslims, joden, jains, sikhs, budhisten, enz. vind je onder alle bevolkingsgroepen. Zo kan bijv. een Turk christen zijn en dus niet perse moslim.
  Nog steeds denken velen dat hindustanen zo worden genoemd omdat ze het hinduïsme aanhangen. Mensen die die relegie (het hinduïsme) belijden zijn hindu’s.
  Een hindustaan kan dus een hindu, een moslim, een christen, een budhist enz. zijn.

  Het is de mens eigen om voorbarig te zijn. Mensen staan heel snel klaar met be- en veroordelen.
  Het is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven.


  Maak melding

 7. Moslims zijn deel van Suriname we wonen niet in djuka land of kolibri nest. Als jullie problemen met ons hebben rotten jullie op uit dit land , als jullie niets beters te doen hebben dan haat en verdeeldheid te zaaien.


  Maak melding

 8. Moslim in minderheid geen probleem, moslims in meerderheid degelijk een groot probleem voor niet moslims.
  Goed om je heen kijken over de hele wereld !!!!


  Maak melding

 9. Mohamed en Alifarsi, dat jullie aanstoot nemen aan de generaliserende uitspraken van Blaka Djoeka en Kolibri, snap ik helemaal, maar dat jullie naar aanleiding van hun ‘intelligente’ uitspraken hele volksstammen gaan uitschelden en criminaliseren, maakt jullie geen haar beter dan Blaka Djoeka en Kolibri.


  Maak melding

 10. En zo is dat henkes! Dese idioten als mohamed en zijn aanhang reageren precies als een ezel . Ze weten niet dat de zelfs marokanen nu in su zitten. En niet om te werken of te studeren maar om net zoals in hun land te stelen en te roven.
  Tuurlijk zijn goede moslim, net zoals die in suriname, voorbeeldig zelfs en daar heb ik respect voor. Maar dat troep wat van buitenaf komt ,waar geen controle op is ie zal jullie een les leren als ze straks gaan eisen dat ze ook de boerka willen gaan invoeren in su. Het is er nu al, ik heb dat nooit meegemaakt in su. En trouwens in su geld een ding : voor wat hoort wat. Houd het maar in de gaten!


  Maak melding

 11. @Alifarsi en Mohammed,
  Als Moslims dienen jullie onderhand te weten dat Allaah, uitsluiting, racisme, discriminatie, onderscheid op basis van ras, etniciteit, huidskleur verafschuwt. In plaats van dat jullie de twee heren van repliek dienen gebaseerd op intelligentie laten jullie het finaal afweten. Op racisme en discriminatie rust een verbod in de Islaam.


  Maak melding

 12. @Kolibri en @Blaka Djoeka hebben gelijk.

  De moslims uit het Midden-Oosten hebben Suriname ontdekt. Er worden heel wat petrodollars gepompt in Suriname ter verspreiding van de Islam en de bouw van moskee-en.
  De NDP is ook een bolwerk van moslims geworden die hun macht geconcentreerd en geconsolideerd hebben binnen de NDP en dus aanzienlijke regeringsmacht genieten.
  NDP-topman Dino B. had al contacten met Hezbolla. Hoe zouden deze contacten tot stand zijn gekomen anders dan via de moslimleden (of 1 moslimlid) van de NDP?
  Dus zeer terechte conclusie van @Kolibrie en @Blaka Djoeka. De Islamisering van het Caraibisch gebied is al een tijdje gaande. Suriname is geen uitzondering.


  Maak melding

 13. Vroeger 3 a 5 honderd jaar geleden werden vele volkeren met spiegeltjes en kralen omgekocht, Anno 2015 worden Surinamers die hersenen behoren te hebben met ballen en andere spelletjes in de maling genomen..TRIEST !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.