Eerste toespraak minister van Welzijn Suriname

17

Minister Joan Dogojo van Welzijn (l) houdt vrijdag haar eerste toespraak op het ministerie. Dogojo heeft het roer overgenomen van collega Sieglien Burleson van Handel en Industrie die sinds het aantreden van het nieuw kabinet vorige maand, op Welzijn waarnam. Dogojo is vast van plan tijdens haar zittingsperiode de armoede in Suriname sterk terug te dringen.

17 REACTIES

 1. Ik vind dat de naam van het ministerie verandert moet worden in het Ministerie van Armoede.Welzijn in ons land zal weldra veranderen in bittere armoede!


  Maak melding

 2. Dogojo is vast van plan tijdens haar zittingsperiode de armoede in Suriname sterk terug te dringen.

  En haar familie te accommoderen en haar eigen zakken flink te vullen. De armoede zal gigantisch toenemen door de lastenverhogingen van deze Bouta regering om de schatkist bij te vullen die Paarse Roversbende de afgelopen 5 jaar heeft leeggeroofd.

  Wat zijn de Surinamers de afgelopen 5 jaar belazerd door Bouta & Co. Maar ze zijn er met ogen open ingetrapt. Dom volk dat denkt dat de rekening nooit komt.

  Geen medelijden dus.


  Maak melding

 3. Ik vind het jammer dat wij als surinamers niet instaat zijn om een hand te helpen om dit mooi land op te bouwen. Welk regering ook komt zitten: steeds is het niet goed. Wanneer zullen Surinamers de hand in eigen bezoem steken dan aan de kantlijn te staan en anderen te betichtigen?? Laten wij met Zn allen God om hulp en wijsheid vragen om ons mooi land juist te laten leiden door de nu aanzittende regering. Come on Suriname’s!!!!! Ga voor een mind shift en help positief I.p.v. negatief.


  Maak melding

 4. Dogojo, je kletst uit je ‘mofo olo’. Hoe denk je dit te realiseren? Bouta doet gewoon wat hij wil, d.w.z ervoor zorgen dat zijn salaris en dat van zijn first lady en andere begunstigden gewoon waardevast blijft en hij zal zeker geen rekening houden met wat jij wel of niet wil, dat houdt dus in dat ‘moni no de’ om jouw mooie, prijzenswaardig plannetje uit te voeren.


  Maak melding

 5. Nog zo,n artiest die net nieuw komt kijken, en met allerlei praatjes, probeert het volk te misleiden, terwijl ze weet dat ze aan handen en voeten gebonden is, en het zogenaamde sociale beleid, een asociaal beleid is geworden, met die loze beloftes van die moordenaar met zijn gelul van sociaal contrakt met het volk, snap nog steeds niet dat ze nog niet walgen van dit oude fossiel.


  Maak melding

 6. je kunt lullen wat je wil,maar meneer Santokhi had GROOT gelijk in de afgelopen jaren dat de terug keer van deze bende het volk het zwaar zou krijgen..

  nu lacht de bende lijder in zijn vuist want hij is de komende 5 jaren bevrijdt van de gevangenis..

  al zijn vrienden families maties hebben goede inkomsten,gronden,money gekregen zitten heel goed voor de komende tijd ..

  dus ka mofinawang moet maar eronder lijden ze wilden nog zo graag nog vijf jaar geven aan hun lijder..


  Maak melding

 7. aah.. suriname was toch ‘booming’ en nu is de staatskas leeg?
  Maar het is in diep triester want je hoort in SU niets over de zg luchtkastelen van Bouta : flyovers , speedtrein verbindingen.
  Het kritische denkvermogen van de Surinamer in Su is op een all time low..


  Maak melding

 8. @HILLE Start met deze mindshift, de RECHTSSTAAT
  terug zetten in Sranang, NIEMAND boven de wet,
  ALLE misdadigers, ook de moordenaars en de
  corrupte figuren, oppakken en veroordelen !

  Dan kan ooit de opbouw van Sranang weer worden
  opgepakt en voortgezet !

  PS : Een regering kan pas uitgaven doen, wanneer
  er INKOMSTEN zijn ! Bij een staatsschuld van Zes
  MILJARD, heb je gefaald !

  CONCLUSIE : Falers weghalen bij ons geld, anders
  blijft Sranang in Financiele put ! !


  Maak melding

 9. Misschien moeten jullie mensen eerst een kans geven voordat jullie beginnen met gal spuwen. Bah….. ik word misselijk van bijna een ieder die hier schrijft….


  Maak melding

 10. Surinamers zijn zo vergeetachtig, er kan ze van alles op de mouw gespeld worden, morgen zijn zij het vergeten. Daarom worden ze zo flink genomen, van voren en van achteren en ze vinden het leuk ook.
  De les: Maak aantekeningen tijdens de toespraak van minister Joan Dogojo en let er op dat zij zich tijdens haar regeerperiode houdt aan alles wat zij beloofd heeft.


  Maak melding

 11. hallo dogonjo,,

  hoeveel heb jij als eerste gedoneerd..

  laat het weten via radio en t.v met stortings bewijs….

  de leden van de poppenkast zouden een groot deel van hun tegemoet koning inleveren wegens het opkomende faillssement van het land..

  hoeveel gaat bouta zelf doneren van zijn eigen salaris en niet te vergeten abrahams zelf..en wat dacht je van de rest van die poppenkast ministers..

  vergeet die mensen niet die ook meer dan 300 000 duizend in de maand krijgen ja,krijgen,want ze werken er niet voor..


  Maak melding

 12. Ja, ja,
  Alles gratis geven, perceel, huis,water, elektra enz aan bepaalde groepen in Suriname, deze groep weet niet wat hard werken en zelf betalen is.
  Succes


  Maak melding

 13. “Dogojo is vast van plan tijdens haar zittingsperiode de armoede in Suriname sterk terug te dringen.”

  Mooi van Dogojo. En ik zal je vertellen hoe je dat moet doen. De Heiligen, God Zelf en de Heilige Schriften zeggen dat daar waar de mensen volgens de regels van de Dharma leven, dat daar Bhagvati Mahalakshmi (Godin van welvaart, welzijn, reinheid, verstand, ontwikkeling, wijsheid, moraliteit, voorspoed, gezondheid, menselijkheid, vriendelijkheid, geweldloosheid, tevredenheid, eerlijkheid, barmhartigheid, hygiene) Haar Zelve verschijnt en het land en de mensen zegent. Ook zorgt Zij ervoor dat Heer Narayan Hari Vasudev Vishnu Haar vergezelt. Heer Narayan zegent de mens met overwinning (op zichzelf, op de eigen zwakheden) en verlossing.

  Dus ik ben heel blij dat mevrouw Dogojo de Dharma in Suriname nu gaat promoten, want dat is de ENIGE manier om de armoede, bekrompenheid, corruptie, de ikke-ikke-ikke en de rest kan stikke mentaliteit en de achterlijkheid kwijt te raken.

  Alle Hindoes in Suriname moeten zich sterk vastklampen aan de Dharma en deze promoten, ook aan de andere bevolkingsgroepen. Dharmo Rakshati Rakshitah (Dharma beschermt hen die Haar beschermen). Hierdoor zal het Suriname vast en zeker beter vergaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.