Kenny B nog steeds verbaasd over succes Parijs

9

Het verbaast Kenny B nog steeds dat zijn single ‘Parijs’ zo’n een grote hit is geworden. “Stiekem hoop ik echt dat Parijs uitgeroepen wordt tot ultieme hit van deze zomer. Maar wat het nummer heeft gedaan, is eigenlijk al groot genoeg. Alle kinderen zingen het mee en mensen worden er ontzettend blij van”, vertelt de zanger in het interview met het Algemeen Dagblad AD.

Parijs heeft in totaal negen weken op nummer 1 in de hitlijsten gestaan en behaalt zes keer platina. “Ik had nooit gedacht dat het zo goed zou worden. Parijs is eigenlijk niet te verslaan. Ik blijf lekker muziek maken en dan zien we wel. Gewoon een beetje creatief bezig zijn”, vult hij aan.

Kenneth Bron, de echte naam van Kenny B zit vol nieuwe plannen. Nieuwe nummers, video’s en werken aan een nieuw album. Zijn optreden op het festival Lowlands 2015 was zijn laatste tevens mooiste voor deze zomer. Met 53 jaar doet hij lang niet onder voor de stroom aan jonge artiesten.

9 REACTIES

 1. ….eh ja hoor er valt niks mooi te zingen over Suriname ,in geen geval met deze criminele ndp regering,dus zingen maar over Parijs,new York en London en de platinas zijn binnen.


  Maak melding

 2. Baja laten wij nuchter blijven hoor want wonderen kunnen alsnog gebeuren in Suriname met een schok effect.
  Stel je voor ,straks komt 1 ander gek met een single getiteld ‘VERGIFFENIS’ en het wordt goud onder de ndpers,
  Ahum….de wonderen zijn Suriname nog lang niet uit,het kan alsnog gebeuren….


  Maak melding

 3. Leuk kindernummer. Maar ik denk dat het zo’n groot succes is geworden omdat het voor een grote groep Nederlandse volwassenen (helaas) ‘camp’ is: een kleurling die met een dik accent zingt: ‘Praat Nederlands met me’. Camp of geen camp, Kenny’s bankrekening maakt het goed.


  Maak melding

 4. Goed zo Kenny B, jij bent een Surinamer waar we trots op mogen zijn, ik moet er niet aan denken dat we in Nederland alleen ambassadeurs als die Barboneger hadden rondlopen.


  Maak melding

 5. Ik ben niet verbaasd. Laten we eerlijk zijn het is gewoon een mooi en goed nummer. Al het succes is welverdiend. Good music = good music.

  Wat me WÉL verbaasd is dit: Kenny B, heeft in het aucaans en in het Surinaams gezongen. Hij heeft dit jaren gedaan maar heeft nooit het succes en de liefde ontvangen die hij kreeg sinds hij Nederlands is gaan zingen. Ik vind dat serieus iets om over na te denken.


  Maak melding

 6. Je kan de Nederlanders ook betichten dat ze geen smaak hebben. Want laten we eerlijk zijn, het speelveld van Kenny B reikt niet verder dan Suriname en Nederland.


  Maak melding

 7. Kenny B is een oorlogsmisdadiger, net als Ronny Brunswijk en alle anderen van het Jungle Commando. Net als Desi Bouterse, Melvin Linscheer en alle anderen die vele vele vele mensen doden. Dus geniet van Parijs mi boi….geniet.


  Maak melding

 8. Maria verklaar je nader.
  Wel een hele zware beschuldiging/
  Die jongen heeft er waarschijnlijk niks aan kunnen doen.
  De omstandigheden waarin hij mischien terrecht was gekomen.
  Ik denk dat hij een last met zich meedraagt staat op zijn mooie gezicht te lezen.
  Dit is echt een dilemma.nu hij succes heeft, ik zou zeggen laat die man .wie weet kan hij later iets betekenen voor zijn volk.
  Niet nu .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.