Black Harmony scoort met hit in Suriname

0

PARAMARIBO, 21 aug – Het gaat goed met de zanggroep Black Harmony in Suriname. De heren hebben met ‘Watra Ingi’ onlangs een nummer 1 hit in Suriname gescoord. Het nummer komt voor op de laatste CD van de groep, getiteld Disi A Nowtu. “Het doet ons goed om dat te horen. Wij zijn nu ook bezig met een andere CD die de andere kant van ons laat zien”, reageren ze.

Na uitverkochte zalen in Nederland geeft Black Harmony op 17 Oktober een live concert in Suriname. Dit in verband met 40 jaar onafhankelijkheid van het land. De zanggroep van ambitieuze en gedreven jongemannen, die al acht jaar keihard aan de weg timmeren, brengt traditionele en culturele Afro-Surinaamse muziek ten gehore.

Bij elk optreden wordt het publiek meegenomen op een muzikale cultuurreis. Met hun warme stemmen presenteert Black Harmony een smeltkroes van eigen songs en bewerkingen van al bestaande nummers.

Begin jouw dag met deze geweldige poku van de Zanggroep Black Harmony..Goed nieuws! Ze zijn op 17 oktober 2015 live in Suriname voor een exclusieve show in theater Thalia.Black Harmony feat Makkie – Puwema

Posted by Srananpoku on dinsdag 11 augustus 2015

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.