Tweedaags Karate toernooi in Suriname

2

Twee jonge karateka’s in actie tijdens een warming up toernooi van de Surinaamse Karate-Do Associatie (SKA) afgelopen weekend in de Chinese Hal, als voorbereiding op deelname van een Surinaamse delegatie aan de Curaçao Open toernooi eind oktober. Sportinstituut Burgos is met 8 x goud, 7 x zilver en 11 x brons winnaar geworden in het algemeen klassement. Karateschool Seiken werd tweede (8 x goud, 5 x zilver, 9 x brons) en Sport Instituut Poeketie was goed voor de derde plaats (8 x goud, 3 x zilver, 5 x brons). Meer dan 170 karateka’s uit zeven clubs hebben meegedaan aan het tweedaags toernooi.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.