Tweedaags Karate toernooi in Suriname

2

Twee jonge karateka’s in actie tijdens een warming up toernooi van de Surinaamse Karate-Do Associatie (SKA) afgelopen weekend in de Chinese Hal, als voorbereiding op deelname van een Surinaamse delegatie aan de Curaçao Open toernooi eind oktober. Sportinstituut Burgos is met 8 x goud, 7 x zilver en 11 x brons winnaar geworden in het algemeen klassement. Karateschool Seiken werd tweede (8 x goud, 5 x zilver, 9 x brons) en Sport Instituut Poeketie was goed voor de derde plaats (8 x goud, 3 x zilver, 5 x brons). Meer dan 170 karateka’s uit zeven clubs hebben meegedaan aan het tweedaags toernooi.

- Advertentie -

2 REACTIES

  1. Zeker DDB in de ring!!! tegen Mike Tyson!! stand?/ jawel! je kunt het raden!! en dat zal ook raak zijn!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.