zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentPremière musical met Jörgen Raymann in Suriname

Première musical met Jörgen Raymann in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een nieuwe musical met Jörgen Raymann is deze week op z’n verjaardag (13 augustus) in Suriname in première gegaan. De musical met Izaline Calister, Kees Scholten en het QQ strijkkwartet genaamd ‘Geen Liefde Zonder Vrijheid – Uw koninkrijk Kwame’ wordt dit gehele weekend opgevoerd in Theater Thalia. De Nederlandse ambassade haalde de voorstellingen naar Paramaribo bij de viering van 200 jaar Koninkrijk.

Het eerste deel van het tweeluik is de voorstelling ‘Geen Liefde Zonder Vrijheid’, een verhaal over onmogelijke liefde, de universele drang naar vrijheid en het zoeken van je eigen weg. Het tweede deel van het tweeluik bestaat uit de voorstelling ‘ Uw Koninkrijk Kwame’ en dat gaat over de hoogte- en dieptepunten van 200 jaar relaties tussen Nederland, de Caribische eilanden en Suriname.

Top40 reporter Thersa maakte een verslag van de feestelijke première en sprak met Jörgen. Bekijk de video hier:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES