Live verslag van inauguratie presidenten-duo in Suriname

8

PARAMARIBO, 12 aug – Desi Bouterse begint vandaag aan zijn tweede termijn als president van Suriname. In een speciale vergadering van het parlement in Paramaribo legt hij de eed af. Ashwin Adhin wordt vicepresident. Daarnaast worden ook meteen de nieuwe ministers geinstalleerd. De website Suriname Overzee doet vandaag live verslag van de inauguratie van dit presidenten-duo.

De uitzending begint om 10.00u Surinaamse tijd (15.00u NL tijd) en wordt mede mogelijk gemaakt door Surinam Airways|Nederland. De technische faciliteiten komen tot stand door een samenwerking met de Surinaamse zenders ATV en STVS. Het team van Suriname Overzee zal vanaf deze vroege ochtend aanwezig zijn in het Nationaal Indoor Stadion, waar de plechtigheden vandaan komen.

De live uitzending start vanaf 10.00u Surinaamse tijd en is online te zien hier via de site van Suriname Overzee. “Uiteraard onder voorbehoud van lokale internet-uitdagingen waar we geen invloed op hebben” aldus het team in Suriname.(FOTO/via: Suriname Overzee)

8 REACTIES

 1. Met een beetje pech zitten jullie 5 jaar opgescheept met Fidi zeisburg Bouterse en zijn hulpje matkamanjaw Adhin, alias njan njan panday.
  Gelijk na de inauguratie komt Fidi met zijn martelwerktuigen jullie leven tot een hel maken.


  Maak melding

 2. Het is een dag van bezinning ,van rouw!!
  En absoluut geen dag voor een feest !!
  De armste lijders in de wereld komen bijeen om hun miserable leven voor 1 dagje te ontvluchten.Overfigens geen van ze zijn in staat de andere te helpen maar het EIGEN belang spaalt hjun parten.
  Het is gewoon een grote roversbende met in de voorgrond bouta de vergiffenis smeker’
  Ahum…ios de VERGEVER Sandew hira uitgenodigd?
  Kan hij meteen de rest van de niet zo pientere lijders meteen vergeven>
  Oh,oh,oh, wat een zware taak heeft deze gek Sandew,zondaars vergeven..pffffffff…


  Maak melding

 3. Wat zal de wereld gekluisterd voor de televisie zitten, om met verbijstering te kunnen zien, hoe het mogelijk is dat deze moordenaar weer een 2e termijn als president zal gaan bekleden.
  Een lachwekkende vertoning Internatonaal, en een bewijs, vooral met de aanwezigheid van Obiang, hoe het gesteld is met de democratie in Suriname, en met wet en recht in dit land.


  Maak melding

 4. Obiang aanwezig. Misschien werd het dan rechtstreeks uitgezonden in Guinee Bisau.
  De deal is dus: als het te heet onder de voeten van Obiang wordt, dan vlucht hij naar Suriname en omgekeerd vlucht Bouterse naar Guinee. Ze hebben hun assetts al gereed staan in beide landen in geval permanent verblijf nodig mocht zijn.


  Maak melding

 5. Het is een ramp voor Suriname met deze man weer 5 jaar ellende in het land.Jammer het volk heeft gekozen voor deze grappenmaker die geen verstand heeft van economie.Hij heeft 5 jaren de gelegenheid gehad om het te bewijzen en dat heeft niet gelukt.Suriname is beter af met een niet politici als President van het land.Er is meer dan 30 jaren gesukkeld om dit land tot bloei te brengen maar het is tot nu toe niet gelukt.Die zakkenvullers hebben het land kapot gemaakt en zichzelf verrijkt ten kosten van alles.Ik heb geen hoop meer dat het beter wordt in Suriname.


  Maak melding

 6. @Ray, Nu je het hebt over pientet id mijn vraag aan jou:
  Bedoelde jijzelf:
  1) Niet pientere lijders of
  2) Niet pientere leiders

  Een geboren leider is per definitie al een pienter persoon. En Bouta is een geboren leider die in deze regering omringd wordt door kader. Hiermee worden dus alle kritiek van de redi musu’s en tegenstanders ontkracht.


  Maak melding

 7. Ray;.. jammer voor je, die corruptieve handelingen van jouw partij genoten zijn een halt toegeroepen. Vertel het volk van SU.welke functie je zou bekleden indien die verijdelde coup van chandrika in 2007 was geslaagd. Vandaag zijn jullie vermogend en dat raakt langzaam op die duistere praktijken van jij en je cornuiten zijn over helemaal over,… vijf jaar later bestaat de vhp er ook niet meer Ray.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.