Brasa Dei na ruim 30 jaar weer terug in Utrecht

4

Stichting Brasa Dei organiseert op 29 november 2015 het Brasa Dei Festival in Tivoli, Vredenburg te Utrecht (NL). Na 32 jaar uit het Utrechtse beeld te zijn verdwenen, is de onafhankelijkheidsviering hier weer terug. Het bekende Brasa Dé werd van 1976 tot en met 1981 jaarlijks rond 25 november landelijk gevierd in de Utrechtse Jaarbeurshallen.

Op 25 november 2015 bestaat Suriname 40 jaar als onafhankelijke Republiek. Een mijlpaal die ook wordt gevierd in Nederland. Met het Brasa Dei Festival staat Utrecht op 29 november geheel in het teken van een Surinaams Nederlandse cultuurdag van ontmoeting, herkenning en verbinding voor jong en oud. Met vijf podia en meer dan dertig verschillende acts met muziek, zang, dans, theater, spoken word (poetry) en stand-up comedy. Uiteraard heerlijk eten, naast hartige en zoete hapjes en tropische drankjes, uit de Surinaamse keuken volop verkrijgbaar.

Voorlopige line-up van artiesten en acts: Mitchell Brunings, Kenny B, Fra Fra Sound, Sabakoe, DJ It’sGio, Afrokikos, Black Harmony, Ira Herlina, Denise Jannah, Raj Mohan, Yannick Hiwat, Masalsa, Dewindersingh, Nedra, DJ Shug La Sheedah, Sergio Bunsee, Dana Fung Loy, Silence of the Unspoken Word, Zonnebloem, Bnice, Isabel Nolte, Big Salsa Band …en nog meer!

4 REACTIES

  1. Als de Surinamers in Nederland de onafhankelijkheidsviering wilt vieren dan moeten zij terug in hun geboorte land. Ook dat K ding van kwaku begint mij de keel uit te hangen!.

    UN NE WROKO DAN IBRI YURU UN WANI FIRI FISA


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.