VIDEO: NTR-programma bezoekt Kwaku-festival

2

Het NTR-programma Podium On Tour van de Nederlandse omroep, was onlangs in Amsterdam-Zuidoost om uitgebreid verslag te doen van het Kwaku-festival. Dieuwertje Blok verkende het festival samen met schrijver Robert Vuijsje. Mike Boddé gaf een mini-college over de opzwepende kasekomuziek.

Chef culinaire zaken Petra Possel koos de beste kip van Kwaku. Muziekkenner Floris Kortie beoordeelde de raps van Ronnie Flex. Verder keken ze voetbal met John Williams, sprak Kenny B Nederlands én Sranan Tongo en nam Noraly Beyer presentatrice Dieuwertje Blok mee naar Bigi Sma Dey.

Bekijk de uitzending hier:

2 REACTIES

 1. Nou @ FER.E, Hartelijk dank voor de link die je hier gepost hebt. Ik heb met plezier naar de uitzending gekeken. Eerst was ik boos vanwege de inlijving van Kwaku door witte organisatoren. Maar zo zie je hoe belangrijk het belang is om zaken van verschillende kanten te belichten want: Onze mensen hebben er een ‘potje’ van gemaakt!

  Ja, krin Taki musu Taki . Ik zeg het waar het op staat. Eerlijk=eerlijk. Kwaku ziet er nu inderdaad goed uit.

  Nou weet ik niet of onze mensen de zelfde ‘middelen’ hadden en/ of ze dezelfde push hadden gekregen om
  Kwaku tot een succes te maken. Zo ja? Dan a kist deng moi! Laten ze nu maar hun wonden gaan likken en hier lering uit trekken.

  Via Hollandse inmenging is Kwaku op de kaart van wereld erfgoed gebracht. Ik zie dit als een win – win. Je kan het wel gaan gooien op oneerlijke concurrent, onrechtmatige inlijving en nog meer van dat soort shit maar nogmaals: onze mensen hebben er een POTJE VAN GEMAAKT. Waardering voor de organisatorische skills van Hollanders. Mi na wan blaka Bakra ma wel: Na deng sani disi mi lobi fu wan Bakra!!!

  Te a de leti, yu musu Taki leti!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.