Optreden in Suriname heel bijzonder voor Eva Simons

2

Het optreden in Suriname op de negende editie van het Lustig Festival is heel bijzonder voor de Nederlandse zangeres met Surinaamse roots Eva Simons. “Ja dit is wel heel erg bijzonder voor mij. Dat ik mag optreden in het land van mijn moeder waar zij is grootgebracht en waar ze elk jaar met plezier weer terug gaat om vrienden en familie te zien”, vertelt ze.

De zangeres heeft er echt zin in en zal ook wat langer vertoeven om het land te zien. “Het is mijn allereerste keer in Suriname en ik kom ook gelijk voor een optreden waar ik onwijs veel zin in heb!”. Over haar repertoire voor de avond zegt Eva dat ze een hele vette mashup heeft gemaakt en veel nieuw materiaal zal laten horen.

Simons die meer bekend is in de Electronic Dance Music (EDM) wereld heeft geen plannen om na het groot succes van ‘Policeman’ nu meer Dancehall songs te gaan maken. “Ik maak gewoon wat goed voelt. Voor Policeman (VIDEO) voelde ik echt een Dancehall vibe, maar het kan zomaar zijn dat ik hierna een plaat uitbreng met meer Dancehall of trap invloeden. Je weet maar nooit”.

https://www.youtube.com/watch?v=oRiEK-y9-Rk

Het Lustig Festival dit jaar is volgens Event Manager Shivani Jibodh wederom een grote uitdaging voor de organisatie Lustig Events, vooral om de bezoekers weer iets nieuws te bieden. De slogan ‘Illuminate Yourself’ slaat op verlichting. “Met de aanvulling van de artiesten die elk hun eigen bijdrage zullen leveren zal het evenement een hele belevenis zijn”, benadrukt Jibodh. De datum van het jaarlijks Lustig festival zal voortaan dichtbij de officiële jaardag (30 juni) van Lustig Events gekozen worden. Dit vanwege logistieke redenen. Eva Simons arriveerde gisteren in Suriname:

You can still get your Presale tickets at Converse(Hermitage Mall), Shana M-Mall and Zus&Zo!!

Posted by LustigMember Lustig on vrijdag 31 juli 2015

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.