Haarshow ‘Fleur Noire’ voor tweede maal op Kwaku Festival

0

Op zondag 2 augustus vindt voor de tweede maal de haarshow ‘Fleur Noire’ plaats op het Kwaku Festival. De show waarin het natuurlijke kroeshaar en krullend haar centraal staat, is een initiatief van het haarmerk Sheado. Met ‘Fleur Noire’ laat Dominique Chantal Snip, eigenares van Sheado, voor de tweede keer haar visie op de vrouw in al haar pracht en praal zien.

“We kunnen niet genoeg benadrukken hoe trots wij mogen zijn op ons haar. Lange tijd hebben wij geprobeerd om het te verbergen met onder andere chemische relaxers”, aldus Snip. De onderneemster pakt dit jaar flink uit. Zo is zanger en acteur Omri Tindal (Dreamgirls, The Voice) een van de modellen als ‘King Showstopper’. Zijn ‘queen’ blijft voorlopig een verrassing.

De presentatie ligt in handen van radio DJ Angelique Houtveen, zelf in het bezit van een natuurlijke haardos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.