Atelier Doré kijkt terug op geslaagde Fashion Week Amsterdam

0

De award-winnende edelsmederij uit Paramaribo (Suriname) Atelier Doré presenteerde deze maand haar nieuwste collectie ‘New Nature’ tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam. “Na een reeks recentelijk verschenen publicaties in onder andere magazines als Voque Nederland, Élégance, Glamour, Jewelline, FD Persoonlijk en tal van andere bladen, zijn wij een nieuwe uitdaging aangegaan” verklaren Henk en Judith Uiterloo van het modelabel.

De artistieke leiding van Atelier Doré, is in handen van Henk en Judith Uiterloo, zoon en schoondochter van de Surinaamse oprichter Doremus Hendrik Uiterloo. Als Surinaams georiënteerde, verhalende kunstenaars creëren de Uiterloo’s elegante, Caribische sieraden in zilver en halfedelstenen waarmee zij visioenen van een andere wereld weten op te roepen. Onder het motto ‘imperfectie is perfectie’ hanteren zij een simpele, ruwe en onaffe stijl.

Naast Atelier Dore vertoonden ook modehuizen uit Puerto Rico, Trinidad & Tobago, Aruba hun collectie tijdens de Caribische Mode show van de fashionweek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.