Roué Verveer presenteert boek in Suriname

0

Cabaretier Roué Verveer gaat zijn boek ‘Waarom? Daarom!’ over ‘Opvoeden op zijn Surinaams’ ook in zijn geboorteland presenteren. Dit vindt plaats op 17 juli met een signeersessie en presentatie in eetcafé Zus & Zo. Surinamers die zijn boek willen kopen kunnen zich tot en met 15 juli bij Zus & Zo registreren en het bedrag van 60SRD betalen.

Op 17 juli kunnen ze vanaf 18.00u inlopen en het boek in ontvangst nemen. Er bestaat de mogelijkheid om tegen een speciale korting iets te eten en drinken. Om 20.00u geeft Verveer een korte presentatie waarbij de mogelijkheid bestaat om vragen aan hem te stellen. Om 20.30u start dan de signeersessie.

Het boek van cabaretier Roué Verveer, getiteld ‘Waarom? Daarom! Opvoeden op zijn Surinaams’ werd in april in Nederland gepresenteerd. De in Suriname geboren Verveer maakt zich zorgen over de opvoeding in Nederland anno 2015. Over slappe ouders die geen grenzen trekken. Met groot gevoel voor humor vergelijkt hij de strenge opvoeding die hij zelf in de jaren tachtig in Suriname heeft gehad met de manier waarop hij zijn eigen zoons opvoedt in het Amsterdam anno 2015 – en met wat hij aan opvoedpraktijken om zich heen ziet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.