Nieuwe plaat van Typhoon heet Moro Lobi

0

De nieuwe plaat van de Nederlandse rapper/zanger van Surinaamse afkomst Typhoon heet ‘Moro Lobi’. Dat vertelde hij maandag in een interview met maandblad HP/De Tijd. “Het verhaal van Lobi da Basi is nog niet klaar”, aldus Glenn de Randamie, zoals hij officieel heet.

Moro Lobi (‘meer liefde’) moest eigenlijk deze zomer al uitkomen. Maar door het succes van ‘Lobi da Basi’ kwam hij er niet aan toe om aan zijn nieuwe plaat te werken. Veel wil de dertigjarige rapper/zamger nog niet kwijt over zijn nieuw muzikale project omdat het nog ‘work in progress is’.

Wel laat hij weten dat een van de nummers op de plaat, ‘Zolen boven m’n kruin’, geïnspireerd is door een kunstwerk van de Zwolse kunstenaar Marit Ott. Verder zegt Typhoon dat hij volgend jaar door heel Nederland wil met zijn eigen theatertour. Concrete plannen daarvoor zijn er nog niet, maar dat hij het theater in gaat staat vast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.