‘Papa week’ tot aan Vaderdag in Suriname

3

PARAMARIBO, 21 jun – Mannen van de stichting ‘Man Mit Man’ verkopen eten in een kraam voor de Volks Crediet Bank (VCB) in het centrum van Paramaribo. De actie is onderdeel van het evenement tijdens de ‘Papa Wiki 2015’ van 15 juni tot en met Vaderdag, vandaag zondag 21 juni.

Het thema van de week is: ‘Honor begins at home’. Man Mit Man hoopt met deze activiteiten de samenleving te prikkelen waardering te tonen voor vaders, en om toekomstige vaders inzicht te geven hoe zij later hun vaderschap vorm kunnen geven.

Het doel van de stichting is om te proberen mannen te vormen aan de hand van Bijbelse principes.

Bekijk ook:

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.