dinsdag, december 5, 2023
HomeFotoDrieling op bezoek bij minister

Drieling op bezoek bij minister

-

Does Travel & Cadushi Tours

Minister Alice Amafo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting in Suriname had donderdag bezoek van de drieling Taylan, Raylan en Kaylan en hun ouders, meneer en mevrouw Vlijter – de Bruin. De twee jongens en hun zus zijn op 28 mei via een keizersnede ter wereld gekomen in het Sint Vincentius Ziekenhuis. Het is traditie bij het ministerie dat drielingen en hun ouders worden overladen met geschenken. De ouders komen ook in aanmerking komen voor assistentie van een maatschappelijk werker en een financiële tegemoetkoming.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Prachtig. Deze jonge ouders worden alsnog gefeliciteerd met de geboorte van hun drieling.

  En dit is tevens de laatste foto van minister Alice Amafo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting.
  Want wij zien haar straks niet meer in het nieuwe Kabinet van Baas D.B & co.


  Maak melding

 2. Amafo denkt hiermee drie vliegen in één klap te slaan:
  1. Ze wekt de indruk dat ze er niet alleen is/was voor mensen die op haar lijken.
  2. Ze wekt de indruk dat ze, als minister van Sociale zaken, tot de laatste dag, haar taak serieus opgevat heeft.
  3. Ze zadelt de minister van Financiën op met een extra megaprobleem; hij moet maar zien hoe hij de toegezegde gelden 5 jaar lang ‘diekt’ uit de staatskas die nu al ‘skeer’ is.


  Maak melding

 3. Maar is het drie ei ling of een ei ling? Is van een vader of van 3 vaders? Maak niet uit. Is wel vervelent dat is oneven getal. Nou moet ze kopen alles voor vier, terwijl is nodig voor drie. Alle spelletjes zijn voor 2 of vier. Die ene gaat steets teveel of te weinig zijn. Dat is nadeel van drie. Maar elk nadeel heeft voordeel dang welke voordeel is hier dang?


  Maak melding

 4. De meest beroemde en oudste drieling? Bhagvan Dattatreya, Soma Dev en Rishi Durvasa, kinderen van Rishi Atri Muni en Mahasati Anusuya.

  Dattatreya was the incarnatie van Brahma-Vishnu-Mahesh in 1 persoon. Dattatreya had dan ook 3 hoofden en was de Heer der Yogis en een onthechte Asceet en tevens de Eerste Leraar van de Naath Sampradaay waar o.a. Gorakhshanaath, Machhindre en Kanipha grote Meesters waren.

  Soma was de incarnatie van Heer Brahma, de Schepper en had helende krachten en Durvasa was de incarnatie van Heer Shiva in woeste staat: Heer Rudra. Met een vloek kon Rishi Durvasa alles en iedereen vernietigen. Iedereen vreesde hem, zowel Goden als demonen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES