Top chefs naar Suriname voor events Krasnapolsky

3

Hotel Krasnapolsky in hartje Paramaribo lanceert op vrijdag 26 juni een nieuw event, genaamd ‘Culinary Friday’. Tijdens deze avond staan gezelligheid, borrelen, live entertainment en het proeven van een vijftal kleine gerechten centraal. Anders dan tijdens het Krasnapolsky Star Dinner zitten de gasten bij de Culinary Friday’ niet aan tafel maar worden aan de diverse sta-tafels verwend meldt Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N).

“Voor het oog van de gasten worden de borden opgemaakt. Het culinaire team geeft een toelichting op de gerechten die geserveerd worden. Dit zorgt voor een ongedwongen en unieke sfeer” aldus Chefkok Ramon Beuk. ‘Sharing Passion’ is de rode draad van de ‘Krasnapolsky Star Dinner’ die de volgende dag, 27 juni wordt gehouden. Tijdens dit culinaire event krijgen gasten aan tafels voor 10 personen een vijfgangen diner gepresenteerd. ‘Zomer’ is dit jaar het thema van deze culinaire avond.

Speciaal voor de twee events zijn toonaangevende chefs uit Nederland naar Suriname gehaald Topchef Ramon Beuk (De Glazen ruimte in Maarssen), SVH Meesterkok Gerrit Greveling (Golfclub The Dutch in Spijk) en de talentvolle leerling van de Sterklas van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks, Gideon Teeuwen willen op bijzondere wijze hun passie met lokale chefs, met elkaar en met hun gasten delen.

3 REACTIES

  1. Ja die doks uit Para smaakt heerlijk…..alleen kunnen die top chefkoks het niet zo smakelijk bereiden zoals die eenvoudige stalletjesverkoper dat kan. Zelfde geldt voor kraboe en krabdagoe.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.