Woningen voor mensen met geestelijke beperking

5

Dominee Ray Wimpel(l) doet een gebed bij een woning op het complex van het Frank Cameron Centrum. De sponsoren ‘Lions Club Paramaribo – North’ en ‘A Better World Foundation’ hebben donderdag drie woningen voor mensen met een geestelijke beperking op het complex ingericht. Het Frank Cameron Centrum doet ook dienst als dagopvang voor mensen met een geestelijke beperking.

5 REACTIES

  1. Waarom wordt de woning ingewijd met een Christelijk gebed en niet met vuurwerk ? Zijn de woningen door een Christelijke fundamentalistische organisatie gebouwd ? Of is het de bedoeling dat alleen Christenen gebruik mogen maken van die zorgwoningen of wonen met begeleiding ?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.