Nieuwe single en clip van Re-Play : Mona Lisa

0

ROTTERDAM, 27 mei – De langverwachte nieuwe single van de populaire Nederlandse R & B groep Re-Play is onlangs uitgebracht. Het nummer dat ‘Mona Lisa’ heet, werd afgelopen vrijdag in het programma Evers Staat Op van de Nederlandse Radiozender Radio 538 gelanceerd. De clip wordt vandaag op YouTube uitgebracht.

Mona Lisa is gearrangeerd en geproduceerd door de in Suriname geboren componist, muziekproducent en pianist Giorgio Tuinfort. “Later in het jaar kunnen jullie een nieuw album van ons verwachten. We hebben al heel wat tracks klaar liggen”, laat Sam de Wit van Re-Play weten.

Re-Play is na tien jaar weer in originele bezetting. Alwin, Henk, Sam & Mark zijn terug op het podium. De groep werd in 1990 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde & Samuel de Wit. Re-Play scoort hits als Never Nooit Meer (samen met Gordon), Niemand en Ala Day (Ik leef alleen voor jou).

UPDATE – de videoclip:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.