Overwinningsfeest van de NDP in OCER

22

Minister Ashwin Adhin van Onderwijs (l) en president Desire Bouterse feliciteren elkaar tijdens een overwinningsfeest dinsdagavond in het NDP partijcentrum, OCER. Op basis van de voorlopige uitslagen van de algemene vrije en geheime verkiezingen van maandag, waar de meeste partijen zich al bij hebben neergelegd, heeft Bouterse met zijn NDP 26 van de 51 parlementszetels gewonnen. Bouterse heeft Adhin enkele dagen voor de verkiezing beloofd hem tot vice-president te maken als de NDP de verkiezing zou winnen. Adhin wordt sindsdien ook als zodanig aangeduid.

NDP aanhangers gaan tijdens het overwinningsfeest op de foto met Bouterse, president en voorzitter van De Nationale Democratische Partij (NDP):
overwinning2

22 REACTIES

 1. @Roy,

  Onder Hindoestanen vindt je de allerbeste mensen, maar ook de allerlaagste. Niemand verwacht eerwraak van deze Adhin, maar een beetje trots en zelfrespect mag een mens toch best wel hebben. Alleen al de voornaam Michael doet bij mij een lichtje branden (over z’n ouders en z’n opvoeding). Geen ene creool noemt z’n zoon ooit Ramchander of noemt z’n dochter Sita.


  Maak melding

 2. Tsja, daar zijn ze goed in, feesten.
  Meestal komt de kater na afloop.

  Het is niet te bevatten dat de Surinamer zijn ziel heeft verkocht voor 1 US dollar(30srd per kind).
  En de oudjes voor 2 US dollar.
  Het besef dat ze recht hebben op meer dringt niet tot ze door, omdat hun bewustzijn, bewust bekrompen wordt gehouden.

  Hun leider zei onlangs nog, ik ga altijd rond op verkiezingsdag, dan moet je het volk zien, ik neem een kiek op ze, whahahahahahahaha.
  Wel ikke idem dito hoor, met jullie 1 dollar kinderen.

  De verworvenheden:
  Zeg nou zelf ze hebben geen cent te makken, dus überhaupt over een brug rijden, is niet aan de orde, geen vehikel. Naf’ ie tek ie bus tok.
  Het schoolgeld is kwijtgescholden, maar de verplichte eigen bijdrage is niet te betalen.
  De zorg schijnt gratis te zijn totdat ze er gebruik van moeten maken, en ontdekken dat ze doekoe moeten betalen bij de balie.

  Zijn dit nou ‘de urgente’ redenen om al je principes waarden en normen overboord te gooien?
  Want meer zit er absoluut niet in………


  Maak melding

 3. in ieder geval komen alle goeie dingen uit 1980. robert mugabe wordt ook keer op keer met overweldigende meerderheid opnieuw herkozen! dus ons staat nog e.e.a. te wachten. mugabe is bijna 100 jaar oud!

  wat mij echt bang maakt is het zoontje van de boef uit new york, dit triomfantelijk gelooft dat dit het ware leven is.
  ceausescu had ook een vrouw en familie die overal een vinger in de pap hadden.

  veel sterkte, suriname, wij blijven van u houden, desnoods van een afstand.


  Maak melding

 4. Ik lees commentaren over onsportiviteit and other Bullocks, hilarisch!

  Let me speak for myself, ik vermoed velen met mij.
  Hoe kun je nou verwachten dat wij onze principes van de één op de andere dag overboord gooien en mee juichen?
  Wij zijn geen politici, die horen politiek correct te handelen en felicitaties uit te delen, hebben ze ook gedaan.
  Wij zijn geen kameleons en ook geen draaikonten.

  En dat gekletst over meehelpen opbouwen, d8 het niet!
  Er zijn genoeg paarse Noordzee ratten die dagelijks hier vertoeven op WKN.
  Ik verwacht binnenkort volle vluchten naar suri.
  In plaats van dagelijks hier aan persoonsverheerlijking te doen, kunnen ze nu eindelijk eens meehelpen om suri tot een 2e Dubai te maken.
  Not my cup of tea, geen hoofddoekje voor mij….

  Dus hierbij een oproep aan alle paarse Noordzee ratten, hup, laat nu eindelijk eens je handen wapperen en ga meehelpen om, die trein, flyover, weg naar Brazilië, het Wanica ziekenhuis, etc. en alle overige “water”-kastelen, te bewerkstelligen.

  En ohhhhh ja no vergietie foe krieng a foto, want ei sie der uit.

  dus…………….


  Maak melding

 5. hahahahahah jullie principes hebben jullie reeds lang overboord gegooid door mee te lachen en te kruipen voor jullie folteraars.De bakra’s vernederen en bespotten jullie sinds jaar en dag, en nog likken jullie steeds hun fadingkaring.Wat die deden praten jullie steeds goed,recentelijk Indonesie,hoeveel kinderen en vrouwen hebben ze TOEN zonder enige menselijkheid in hun, afgemaakt.Hahahahah maar ja,een neger blijft tot in de eeuwigheid nederig voor blanken.
  Esmarald is het levendige voorbeeld van ,vooral ding nengre oema eh dans wan winti gie ding bakra.
  Ik ben een jampa dus oen tang tiki.


  Maak melding

 6. Grote overwinning voor de NDP, daar is een ieder het mee eens.
  Als de feestroes voorbij is, zal de nieuwe regering nog de immense taak hebben om de economische puinhoop op te ruimen.
  Gezien de geschiedenis van deze president zal men voortgaan met leningen aangaan om populische projecten te financieren en het corruptie faciliterend beleid worden gecontinueerd.
  Bij deze verkiezing is evenals de vorige, Suriname als de grote verliezer uit de bus gekomen.


  Maak melding

 7. @Esmerald, natuurlijk gaan we onze principes niet overboord gooien, nu niet, nooit niet. De strijdt voor een rechtvaardig Suriname gaat gewoon door. Het electoraat niet gekeken naar de prestaties van de zittende regering. De schulden hebben ze voor lief genomen en Bouterse heeft zich wederom gepresenteerd als de verlosser van hun problemen. Ook nu weer hebben zijn kiezers de paarse evangelie voor zoete koek geslikt. Het abstractie niveau van deze kiezers is bedenkelijk en ze zijn vatbaar voor populisme.
  Het zij zo, laat ze maar de gifbeker leegdrinken. Ik weet wie straks de lachende 3e is, namelijk Jos Steeman Shipping. Ik ga zeker geen pakketten sturen naar Haïti 2.0.


  Maak melding

 8. En dat gekletst over meehelpen opbouwen, d8 het niet!
  Er zijn genoeg paarse Noordzee ratten die dagelijks hier vertoeven op WKN.
  Ik verwacht binnenkort volle vluchten naar suri.
  In plaats van dagelijks hier aan persoonsverheerlijking te doen, kunnen ze nu eindelijk eens meehelpen om suri tot een 2e Dubai te maken.

  IN Dubai wonen en werken geen negers hoe wil je van Suriname een 2e Dubai maken¿¿¿¿¿¿¿¿¿.

  De uitspraken van misikaba we gaan van suriname een 2e dubai gaat niet op de mensen in Dubai lijken niet op hem!!!!!!!


  Maak melding

 9. Beste Esmerld,

  Paarse Surinaamse ezels stoten zich het liefst 3 aan dezelfde steen ( Bouterse).

  Suriname maakt zich voor de zoveelste keer belachelijk en staat nu bovenaan de lijst van corrupte en misdadige bananenrepublieken.

  Mijn zegen hebben ze……


  Maak melding

 10. @Esmerald, zoals ik het eerder al hebt aangegeven:::Surinamers hebben gekozen voor kwantiteit, maar niet voor kwaliteit.

  Er is nog een grote groep die je dom kunt houden en manipuleren. Zolang deze groep nog in suriname is zal het land niet op een niveau komen zoals het hoort.

  Ook mijn mening hoe velen zich zelfs voor de gek houden als ze naar het woord GOD gaan luisteren en achteraf voor een moordenaar gaan stemmen. Raar allemaal.

  -Poki is nu boos wat nu al in Brokopondo plaatst vindt. Lees hier waarom ik ook zeg dat de verkiezing gemanipuleerd is en zand in de ogen van het volk gestrooid is:::::een stukje tekst:::

  =Frederik Finisi behoudt zijn zetel voor de NDP, terwijl Sergio Akiemboto, directeur van Grassalco als tweede voor de paarse partij binnenkomt. De zetel van Akiemboto zit Pokie behoorlijk dwars. “Hij woont niet eens in Brokopondo, maar in de stad. Hij is vrijwel nooit te zien in de dorpen en heeft nauwelijks campagne gevoerd met pakketten.” Ze zegt dat ze uit de gesprekken heeft vernomen dat er behoorlijk met geld is gestrooid om stemmen te winnen.


  Maak melding

 11. @Bouserte, ik hoop nu voor een echte slavernij monument en hoop ook dat Surinamers nederland niet meer zullen lastig vallen voor leningen en bruggen bouwen!!!!


  Maak melding

 12. De aanhang van opa D heeft een hekel aan mensen die wat gestudeerd hebben en vaak een titel voor hun naam kunnen plaatsen.
  En nu is opa D naarstig op zoek naar mensen met hersenen.Op zijn minst weet hij dat hij dat nodig heeft om zijn 5 jarige zooi te laten opruimen.


  Maak melding

 13. Het is een echt paars feest, vol lekkers en gratis eten, drinken en pret. Zo hoort het, want heel binnenkort is het alleen feest voor baas en co. Dan zal er een bigi beroep worden gedaan op de bigi paarse familie aanhangers om de handen in de mouwen te steken, want wroko de foe doe, en anno soso wroko, ook tra soortoe wroko sa no mang sjie a daglicht. Hihi, worden het werkelijk nog vijf jaren van rust, vrede en voorspoed? Denk van niet, want als het in den begine al zo vol djoegoe djoegoe is geweest, de trailer van wat komen gaat, moeten de paarsen straks niet klagen, anders zullen ze gestraft worden door papa baas. Hihi


  Maak melding

 14. Een hele grote mond, te veel poeha verhaaltjes, te zelfverzekerd dat het nu wel goed komt met Suriname, ‘we’ hebben Nederland niet nodig want het zijn onze folteraars en nog meer van dat soort onzin. Maar o mijn God, hoe laag ben je als volk dan niet weggezakt als een Nederlands ziekenhuis een defibrillator schenkt en heel Suriname is blij met da gebaar want veel levens kunnen daarmee gered worden. Het blijft een ondankbaar volk die Suri’s.


  Maak melding

 15. DDB, samen werken alleen met eerlijke mensen.

  zie amnestiewet, zie wat de grondwet hierover zegt
  zie de indieners/ondersteuners van de NDP/DNA, waarvan één zelf een awaridomri is.
  zie Ballast Nedam/Smeergelden van de brug over de Surinamerivier in Paramaribo en de brug over de Coppenamerivier, zie Jules Wijdenbosch, zie DDB
  zie vele ha domeingronden aan naaste family and Friends DDB,
  zie Ramon Abrahams, vele miljoenen op OW die niet verantwoord zijn geworden in de DNA, Ramon Abarhams is in een korte tijd multimiljonair geworden, hoe komt hij aan die vele miljoenen?, betaalt hij vermogensbelasting?, hij heeft voor miljoenen us-dollars aan obligaties gekocht?
  zie Errol Alibux, zie Eddy Jozefzoon/schoolboeken gekocht voor miljoenen euro’s/ us dollars, zie treinproject,

  zie scalians op het stuwmeer, van wie zijn die?

  Boeven, boeven, die als maar rijk worden over de rug van het Surinaamse volk. Het Surinaamse volk dat zand in de ogen gestrooid wordt en dit ook nog gelooft ook. Het Surinaamse volk dat in armoede zal blijven leven en niet vooruit zal komen. Het Surinaamse volk dat op het onafhankelijkheidsplein koek, sopie, linzensoep komt nemen en eten en morgen ding bere e bari!

  De jood Ramon Abrahams wiens voorouders slaven had en de zelfde afstammelingen van deze slaven uit lacht, hoe dom die zijn! Dom, omdat ze hem rijkdom gunnen en zelf in grote armoede willen blijven leven. Hoe dom kunnen de afstammelingen van deze Afrikaanse slaven zijn. De meeste afstammelingen Afrikaanse slaven in de nieuwe wereld houden van armoede. Schreeuwen dat ze zijn uitgebuit en dat ze hiervoor schade vergoeding willen, maar zie hoe hun gedrag is. bordje linzensoep, op hoeken van straten staan, roven en stelen van hardwerkende mensen, zie hoe groot hun aantal in de criminaliteit is. zie de gevangenissen, enz Vroeger werden ze uitgebuit door blanken, tegenwoordig vinden ze het goed dat een kleine indiaan van Casewica dat doet. klein die man is al zelf opa!m hoogbejaard, half blind, ziek!, maar we wreedaardig, is een grote leugenaar, crimineel, moordenaar, denkt aan zijn enige eigen belang, uit de gevangenis van Suriname en Nederland te blijven, zich zelf verrijken, enz,

  De dieft roept, “houdt de dief?”
  Wie houdt wie voor de gek?
  DDB en de gangsters hebben nog nooit één dag gewerkt in Suriname, maar beschikken over miljoenen US-dollars.

  DDB is een grote leugenaar. werken met alleen eerlijke mensen.

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede

  God Zij Met Ons Suriname(r)s!


  Maak melding

 16. @Passant,

  Dit (NDP-kiezers) volk zal de REKENING van HUN STOMMITEIT gepresenteerd krijgen. Ze worden op klaarlichte dag BEDROGEN en BESODEMIETERT door STAATSROVER RAMON EN DESI, DE TWEE MEERVOUDIGE MILJONAIRS.

  JOS STEEMAN EN CALYPSONA SHIPPING STAAN IN DE STARTBLOKKEN OM MET HUN BUSINESS TE BEGINNEN.


  Maak melding

 17. Desi bouta is gewoon de winnaar van deze verkiezing.en wij moeten gewoon accepteren. Vloeken uitschelden of beledigen heb we niks aan.ik vind een ieder moet respekt hebben voor elkaar. Desi Bouterse van hartelijke gefeliciteerd dat u mag voor de 2de keer president worden voor sweeti sranang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.