Minister van OW op oriëntatiebezoek

10

Minister Rabindre Parmessar van Openbare Werken in Suriname afgelopen vrijdag tijdens een oriëntatiebezoek aan de Saramaccastraat. De bewindsman wilde zelf zien hoe de rehabilitatiewerkzaamheden aan de weg en de het project ter verbetering van het trottoir verlopen. Hij is blij met de medewerking van handelaren in de drukke straat. Het verkeer over de Saramaccastraat moet vanwege de werkzaamheden vaak worden omgeleid, waardoor de klandizie sterk afneemt. Parmessar is tot nu toe wel tevreden over het verrichte werk van de Chinese stratenmaker Dalian.


10 REACTIES

 1. Huichelaar Parmessar gaat op orientatie bezoek, heel interessant voor een volksmisleider die in 2010 het Hindoestaanse volk voor de gek te houden, om zogenaamd voor het presidentsschap te gaan, en blijft nog steeds op allerlei podia de meest grote onzin verkondigen namens die paarse rotzooi waarin je als crimineel, goed toeven is.


  Maak melding

 2. Is deze minister iemand die op Mars woont? Elke Suri ziet de Saramaccastraat minstens een paar keer in de week.Waarom wil deze kaalkop een show van maken? Heeft hij niets anders te doen?


  Maak melding

 3. Ronde van de afgang!

  Geef die man zijn laatste moment of fame, whahahhahaahahaha.

  De zoveelste patjakker die geploeterd en gezwoegd heeft namens bouta en nu een schop onder zijn kont krijgt.

  No mercy bhai; a kisie you moi!


  Maak melding

 4. Kuo Min Tang
  De Chinees maakt de straten. Straks gaat hij ook nog de kinderen verwekken.

  No ploblem if you sis wanie. Snesie snel in ala sanie.


  Maak melding

 5. Kuo Min Tang
  @Nai Ju Sa,

  Hahaha, mie sisa Noreen Cheung no wanie. Maal mie sisa Amofa wanie. Long go snel.

  No mang, amofo gwentie bigi sanie, lonnie bluns go wlaak a go bloko mie mals.


  Maak melding

 6. Hij denkt dat hij weer aan de macht komt. Het tegendeel zal het geval zijn. Ma kut, sma e jeri fa wa lo paarse dede harde zombies o goe krijse….fa kang oenoe lobiwang didibri lassie, oenoe lijder, hihi. Na soso jaf,schep op ndp sam kan en soso lee deng doe. Velen die in 2010 paars stemden weten een ding, ondanks al die enquetes en peilingen dat na dagu poepe partij weer kan winnen, na soso paarse ka wo go tjies foe njang, ogri moro amnestiewet. Kaka, sma sabi we na dong sma sa o go stem tapoe didibri bakka, no moro boi, oe no wanie oenoe pikien go kon leki deng zoon foe paarse baas en gele bankrover Lon. Frans Guyaba e loeri deng drogabaas foe lever deng uit na Interpol. Na soso misdadigers a kondre o go tja kong, leki deng criminle zoon foe deng ellendingen disie. No boi, we go stem V7, we geve ze een tjens foe poroe a begi lila djaf fasie foe deng paarse foefoeroe en soso lee mang. Neks no fout. Wiens we weri paarse trui, vijf jare baas lee gi oenoe potiewang sa gi eng wang tjens, ma na stemhokje wo poroe ka de alla deng paarse corrupte elite ndpmang. A fout na neks. Tjek 25 mei sa go kong.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.