TV-opnames cabaretier Murth Mossel in Theater Zuidplein

0

Zondag 31 mei 2015 speelt de altijd goedlachse Murth Mossel twee keer zijn hartverwarmende cabaretprogramma Louter Liefde in Theater Zuidplein. Zoals de titel al verklapt, gaat Murth het met jou hebben over de liefde. De liefde voor jezelf en voor de ander. Deze karaktervolle entertainer, rasverteller en vlijmscherp observator heeft tonnen liefdevolle verhalen, improvisaties en grappen in petto. Bereid je voor op eindeloos veel lachmomenten! Deze middag en avond worden er TV-opnames gemaakt. Aanvang 15.00 & 19.00 uur.

Murth Mossel leeft voor de lach en de liefde. Kijk maar naar zijn kop; daar straalt pure vrolijkheid van af. Met zijn vierde programma Louter Liefde levert hij het nodige lachvoer plus af en toe een tikje ontroering. Verteld met een lach, natuurlijk. Laat dat maar aan Murth over!

Murth Mossel (1970) kan alles. Behalve kiezen. Hij is rapper bij Flinke Namen (onder de naam Murth the Man-O-Script), DJ, VJ, stemacteur, mede oprichter van het populaire gezelschap Caribbean Combo en natuurlijk comedian, al meer dan 15 jaar.

De toegangsprijs is € 10,-. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop.
Meer informatie is te vinden via www.theaterzuidplein.nl.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.