Scholentour Verkiezingen 2015

0

Studenten in Nickerie plaatsen hun aantekening op een banner waarop jongeren in Suriname worden opgeroepen hun stem uit te brengen. De handtekeningenactie is onderdeel van de de Scholentour Verkiezingen 2015 van de Media Commissie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Het doel van de landelijke tour is om de bewustwording onder jongeren te stimuleren door samen van gedachten te wisselen over vragen als ‘Waarom stemmen en Hoe correct te stemmen?’ Deze ‘First-voters’ zijn voor een groot deel studenten op middelbare en hoge scholen, die dit jaar voor het eerst hun stem mogen uitbrengen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.