Humoristisch Moederdag programma in Caribische sfeer

0

Op zondag 10 mei organiseren Stadsschouwburg Utrecht en Tori Oso Utrecht een swingend en humoristisch Moederdag programma in Caribische sfeer. Voor dames én heren uit alle windstreken. Met muzikale optredens, lekkere Surinaamse hapjes, bijzondere gasten en de humoristische, muzikale theatervoorstelling ‘Jeetje… wat een moeder!’ Niemand minder dan de zangeressen Shirma Rouse en Izaline Calister, cabaretière Soundos El Ahmadi en ‘mama’ Jetty Mathurin staan live on stage.

‘Jeetje… wat een moeder!’ (15.30 uur – 18.00 uur)
‘Ik hou van je, het is voor je eigen bestwil’, zegt de blijf-binnen-moeder. ‘Nee, je kan geen vrienden met je vader worden op Facebook’, zegt de buitenmoeder. De binnen- en buitenmoeder, de peetmoeder en de ik-doe-geen-reetmoeder. Moeders, dochters, zonen, vaders, kleinkinderen, opa’s en oma’s…. iedereen is welkom bij deze unieke Moederdag. De voorstelling is speciaal voor Moederdag samengesteld en nergens anders te zien.

Randprogramma (13.00 uur – 15.30 uur)
Voorafgaand aan de voorstelling zijn er muzikale optredens van de One Woman Brassband Dutch Dholi en zanger Nedra Anijs, workshops Kawina percussie, standhouders, stoelmassages en bijzondere gasten in de mini talkshow ‘Single Mom, Single Dad’. Kortom, een mooie middag om samen met moeder of vrienden en familie te beleven.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.