maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment'Baithak Power' op tournee naar Suriname

‘Baithak Power’ op tournee naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De nummer 1 Semi Classical ‘Baithak Gana’ band van Nederland ‘Baithak Power’ bezoekt Suriname van 24 april tot en met 9 mei voor enkele optredens. De groep is voor het eerst te zien op zaterdag 25 april op het BomaStar voetbalveld. “We zijn er helemaal klaar voor. Het publiek kan niet alleen Baithak Gana, maar ook Chutney en Merengue verwachten. Van alles en nog wat”, vertelt bandleider tevens zanger Amit Sewgolam aan Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N).

Het is niet de eerste tour van Baithak Power naar Suriname. De groep bezocht het land in 2008 en 2011 voor optredens bij privé feesten. Baithak Power werd in 2000 opgericht. De naam van de groep is ontleend aan de titel van een CD met dezelfde naam van de legendarische Baithgak Gana zanger Radjoe Sewgolam.

Van Baithak Power zijn er in totaal vijf CD’s uitgebracht. De laatste heet ‘Baithak Power Karke Ledja’. Naast Amit Sewgolam en zijn broertje Sachin Sewgolam, zonen van Radjoe Sewgolam, behoort ook Jayent Mahabier tot een der vocalisten van de groep(FOTO).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Ik heet u van harte welkom in die grote bloementuin welke Suriname met recht aan de wereld mag presenteren en spreek de wens uit van een succesvol tournee.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES