Caribbean Pinkster Party zondag 24 mei

0

Op zondag 24 mei 2015 (Eerste Pinksterdag – maandag zijn we vrij) kun je weer genieten van een vrolijk 30+ Caraibisch feestje van 23.00u – 04.00u in de Sir Winston Club te Rijswijk. Met een live optreden van de populairste allround formatie van Nederland: La Fiesta. DJ Senzy zal tussendoor voor de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits uit Suriname zorgen. Ook hebben we een speciale (surprise) guest!

Carifesta staat garant voor kleurrijk publiek en lekkere Caraibische muziek, deze editie live gebracht door La Fiesta. Op eerste Pinksterdag wordt dit extra bijzonder als we met z’n allen ‘CLASSY’ gekleed komen. Kaartjes zijn in de voorverkoop hier online verkrijgbaar of bij restaurant Warung Mini XL in Den Haag. Op de avond zelf zijn er kaarten aan de poort verkrijgbaar (duurder).

Het feest vindt van 23.00u – 04.00u plaats in de Sir Winston Club, een exclusieve en sfeervolle locatie die tegen NS Station Rijswijk (Zuid-Holland) aanligt. Ook voor de bezoekers die met de auto komen, is de club gemakkelijk te vinden, want deze is gevestigd dichtbij de toeritten naar de A4 en de A13. Je kunt gratis parkeren aan het Kessler Park / Lange Kleiweg.

CARIBBEAN PINKSTER PARTY
Zondag 24 mei 2015 (Eerste Pinksterdag)
Sir Winston Club te Rijswijk (Zuid-Holland)
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27 (gratis parkeren: Kessler Park / Lange Kleiweg)
Tijd: 23.00u – 04.00u
Leeftijd: vanaf 30+ | dresscode: Classy
LIVE: LA FIESTA, SPECIAL GUEST & DJ SENZY
Info en kaarten via www.carifesta.nl of 06-37021928

welkom