Talentvolle cabaretier Rayen Panday 17 april in Theater Zuidplein

0

Vorig seizoen tot de nok toe uitverkocht, nu terug in Theater Zuidplein! Vrijdag 17 april 2015 speelt cabarettalent Rayen Panday zijn enthousiast ontvangen repriseprogramma ‘Vrijspraak’ in de grote zaal. Rayen wil niet vrij zijn, hij wil zich vrij voelen. Want als je vrij bent van al je verplichtingen, kan je alles doen wat je leuk vindt. Toch?! Laat je overdonderen door zijn hoge grapdichtheid en eindeloze charme! Aanvang 20.15 uur.

In ‘Vrijspraak’ zoekt Rayen Panday de weg naar zijn eigen vrijheid. Door zijn persoonlijke verhaal, de herkenbaarheid daarvan, zijn typetjes en zang spreekt hij een breed publiek aan.

Niet alleen in Nederland maar ook internationaal boekt Rayen Panday succes met optredens in onder andere België, Frankrijk, Denemarken, Amerika, Curaçao en Suriname. Rayen is verder werkzaam als tekstschrijver. Zo schreef hij voor de succesvolle tv programma’s ‘zo:RAYMANN’ en ‘De Dino Show’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.