Oudjes smokkelen 165 kilo cocaïne tussen siroop uit Suriname

25

Een Rotterdams arrestatieteam heeft twee mannen van 69 en 70 jaar oud opgepakt die worden verdacht van de smokkel van 165 kilo cocaïne uit Suriname. De cocaïne, met een waarde van zeker zes miljoen euro, zat verstopt tussen flessen limonadesiroop. Die zaten in een container afkomstig uit Suriname.

De douane ontdekte de harddrugs op maandag 30 maart, bij een controle in de haven van Rotterdam. De cocaïne werd uit de dozen gehaald en onmiddellijk vernietigd. Donderdag 2 april werd de lading limonadesiroop opgehaald en vervoerd naar een loods in Zoetermeer. Daar greep het arrestatieteam in en werd de eerste aanhouding verricht. Later donderdag werd in Leiden de tweede man aangehouden.

Het onderzoek naar de cocaïnesmokkel is nog steeds bezig. De onderzoeksrechter heeft het voorarrest van de verdachten inmiddels verlengd.

UPDATE:
Volgens Regio15 werd in deze zaak een inval gedaan bij Surinaams Handels Centrum (afgekort SHC) in Zoetermeer. Bekijk de beelden hier.


25 REACTIES

 1. Ach ja,je kan altijd proberen miljonair te worden.Opa D heeft de buit met wapens binnen gehaald en vermeerderd met coke handel.
  Zo een voorbeeld doet altijd volgen.


  Maak melding

 2. inplaats dat die ka suris gaan arbeiden hard werken en eigen toekomst opbouwen,willen langs de weg van coke snel rijk worden..

  maar telkens vallen ze in die kuil van scheveningen..

  laat ze aldaar maar dood bloeden..


  Maak melding

 3. Surinam Patriot
  Ik schaam me om Surinamer te zijn,..
  laatst is een nederlander ge-executeerd in indonesie voor het smokkelen van drugs. zou je in de plaats van de nederlander of indonesier willen zijn?? je schaamt je om surinamer te zijn met een koninklijk paspoort. ik schaam mij voor jou.


  Maak melding

 4. @ Surinam Patriot

  Waarom zou je je schamen? Drugs is geen Surinaams probleem maar een internationaal probleem!

  Wij horen hier alleen maar van Suriname en Nederland met incidenteel de Antillen genoemd. Drugssmokkel gebeurd echter op de meest bizarre en agressief mogelijke manieren over de gehele wereld.


  Maak melding

 5. Hoe is het toch mogelijk dat zoveel drugs in de laatste jaren het land Suriname binnenkomt, het verbaasd mij heel erg.
  Ik schaam mij dood als Surinamer.De 17 de rijkste land……


  Maak melding

 6. Die kk banken moet na hun zelf kijken hun hele land is uit cooca geld gemaakt hij hielde ze hun leger wakker houden dus nu nirt moeilijk komen doen wij komen jullie blanke onze rotzooi verkopen en laten gebruike 😈


  Maak melding

 7. Opsluiten deze oudjes.Weer een schande voor Suriname.Mensen die zulke dingen doen moet je naar Indonesië of Thailand sturen.Daar weten ze precies hoe ze deze mensen aanpakken.


  Maak melding

 8. Die drugs heeft zeker connectie met NDP. De NDP bende heeft nog meer geld nodig om de verkiezingen te kopen. Omkoping op grote schaal van kiezers. Als deze twee heren echt zouden willen vertellen van wie de drugs waren dan zal iedereen horen dat er een link is naar DDB.
  Maar dat zullen zij niet doen want zij verkiezen liever de celstraf en hopen dat als zij er uit zijn dat zij uitbetaald zullen worden.


  Maak melding

 9. Schandalig!

  Gij zult de oudjes respecteren is heden niet meer aan de orde.
  Zal je opa maar zijn, mie gado 🙂 🙂 🙂

  Maar tsja, typisch suri, ook al die politieke oudjes in suri hebben een criminele inborst.
  Grandfather of crime is zelf president, perfect rolmodel voor een volk dat ‘van God los is’.

  In plaats van rustig achter de geraniums te zitten, worden ze wilder met de jaren.
  Denk niet dat brunsi of doekie strax rustig zijn als ze oud zijn. We krijgen dan gerimpelde dinges te zien, jakkie, jakkes, jakkes!

  Enne, is tok niet opa paramang, die ze hebben opgepakt, hihihi..


  Maak melding

 10. Allen,

  Ooit bij stil gestaan bij ” vraag en aanbod “.
  Iedereen praat weer over het zijn de Suris, maar ik hoor niemand praten over wie laat het spul halen, wie betaald hiervoor ?

  SUCCES.


  Maak melding

 11. Eerlijk maar wel bekrompen!

  Als je bij de 100% controle staat na een reis van meer dan 14 uren denk je zeker ook aan “vraag en aanbod”.

  De kernwoorden hier zijn “hebzucht” en “verantwoordelijkheid”.


  Maak melding

 12. Zanggggg ding papie”s bo seer stroop schaf ijs…….now ding oh seer pamper now…….hhhiiiiiiiiiieeeeeeee…
  香格里拉目录糖浆….I LOVE U WOON EN WERK…
  Oja des for presss 2015

  香格里拉目录糖浆


  Maak melding

 13. @ Orchideeboss Paramaribo

  De coke word binnen gevlogen. De landingsbaan is te Bakhuys gebergte. Daar was tot vorig jaar september een militaire post die thans is ontmanteld.
  Ga naar de landingsbaan dan kun je zien wat voor activiteiten plaatsvinden. Het is publieksgeheim en de aanwezige mannen zeggen je, als je daar wilt komen voor de natuur etc, jullie mogen niet door want wij werken hier en de concessie eigenaar wilt geen vreemden op zijn terrein. S’avonds kun vanaf 10 uur de vliegtuigjes horen landen. Ik was er 1 week en hoorde zeker 7 vliegtuigen een landing maken.
  Dus take a look and u will see


  Maak melding

 14. @ Blanke,
  En nu vraagt iedereen zich af waarom er altij d die strenge controle is.

  nou ik niet hoor, maar als je hier post waarm , wordt je gelijk door een aantal dubieuse figuren uitgemaakt voor racist etc., i.p.v. dat ze in eigen kring de daders aanspreken.
  Patriot is dat jou manier om het er maar niet over te hebben, het spreekwoord luidt toch, “verbeter de wereld en begin bij jezelf” i.p.v. naar de ander(en) te wijzen en op die manier probeert het probleem te baggatellizeren


  Maak melding

 15. @hans

  Je bent en blijft een racist. Je bent zo geboren en het zit in je bloed. Maar wel een ontzettende domme tokkieracist met je “baggatellizeren”. Neem eens een cursus Nederlands dombo!


  Maak melding

 16. Deze oudjes zijn gebruikt om het binnen te halen, en zo blijven de echte schuldigen lekker vrij……Who the fuck gaat limonade importeren uit sur..
  Schandalig dat de oudjes hiervoor gebruikt worden


  Maak melding

 17. @jimmy: daar kan je coke kopen alsof je op de markt loopt het wordt daar gewoon uitgestald net als op de markt in Paramaribo.

  En de domme Iengie’s zijn de grootste kopers. Na het vuurwater zijn ze overgegaan op vuurpoeder.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.