DOE leider Carl Breeveld op discussieavond in Rotterdam

9

In verband met de verkiezingen in Suriname wordt er op vrijdag 27 maart een discussieavond met de Surinaamse gemeenschap in Rotterdam georganiseerd, met als thema: De economie & politiek in Suriname. Een van de sprekers is de heer Carl Breeveld, voorzitter van de politieke partij Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en lid van De Nationale Assemblée (DNA) in Suriname.

Het programma start om 19.00u met een welkomstwoord van de heer Ronald Bijnaar. Drs. R. Dodson MSC Staflid van Staatsolie gaat vervolgens in op de economische situatie in Suriname. De heer Breeveld zal het hebben over de politieke situatie in Suriname. Na de voordrachten is er een zaaldiscussie o.l.v. de heer Maikel Pierau.

Datum: Vrijdag 27 maart 2015
Tijd: 19.00 uur tot 21.30 uur
Plaats: Artstudio Campus Hoogvliet
Adres: Kolbleistraat 32 Hoogvliet

9 REACTIES

 1. Hartelijk dank voor dit bericht! Ik heb namelijk interesse voor de politieke partij Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en ik wil graag deelnemen aan deze discussieavond! Grantangi Waterkant! Dankzij u weet ik dat dit morgen zal plaatsvinden! Ik zal erbij zijn! 😀


  Maak melding

 2. Staatsolie gaat uitgifte van junk bonds uitleggen. Wel makkelijk dat doe gaat excuses gaan maken voor ndp wanbeleid. Want zelf bij de ndp-ers zijn alle excuses OP.


  Maak melding

 3. Het is altijd goed voor en politieke partij als de lijstrekker zich kort voor de verkiezingen laat zien in de diaspora. Dit geeft aan dat het menens is met de beleidsplannen voor de toekomst. Zie het bezoek van de palu voorzitter Hok: Zie het bezoek van Santhoki. Somohardjo etc. etc.
  Het is nu alleen maar wachten op het bezoek van de NDP voorzitter in Nederland of misschien ook Amerika. HARTELIJK WELKOM VOORZITTER.


  Maak melding

 4. @ Paraman,

  Die vlaggen zeggen me geen moer! What about je vriendje Misie keba dan? Overigens vraag ik me het nut af van een dergelijke discussie in Nederland. Als ze allemaal een Nederlands paspoort hebben mogen ze niet stemmen in Su.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.