maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameBouterse: NDP richt zich nu op verkiezingen

Bouterse: NDP richt zich nu op verkiezingen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 mrt – De Nationale Democratische Partij, NDP, richt zich nu op de algemene verkiezingen. Dit zei partijvoorzitter Desi Bouterse na de inschrijving bij het Centraal Hoofd Stembureau. Er is een ‘spannende’ fase afgesloten en er volgt nog meer.

De spanning zat hem in het bespreken van mogelijke samenwerkingsvormen met andere partijen. Volgens Bouterse zijn de besprekingen minder gunstig verlopen. Het heeft er mee te maken dat de mogelijke partners niet tevreden waren met de posities die werden aangeboden. Daarom is besloten dat een ieder zijn eigen weg gaat. De NDP neemt wel kandidaten op van andere partijen, zoals de Nieuwe Stijl KTPI, NSK, van Oesman Wangsabesarie.

De NSK heeft zich weliswaar apart ingeschreven voor de verkiezingen. De NDP heeft vijftigduizend leden opgegeven als bestand. Het is verreweg het grootste ledenbestand van alle ingeschreven partijen. Bouterse wil nu werken naar de verkiezingen toe. Er valt nog een heleboel te doen. Er zullen campagnes gevoerd worden in het hele land.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. CITAAT
  De NDP heeft vijftigduizend leden opgegeven als bestand.
  REACTIE
  uit het verleden weten we dat er veel mensen op de ledenlijst staan die er zelf geen weet van hebben. Wordt dit gecontroleerd en welke sancties staan er op misinformatie (leugens) ???


  Maak melding
 2. O ik dacht dat de campagne al 4 jaar aan de gang was.
  Het lijkt er al jaren op dat de NDP alleen aan de macht is dagelijks propaganda over wat de regering allemaal doet met groot de NDP in het beeld. Dan zijn ze dus ook alleen verantwoordelijk voor de andere zijde van de medaille, schatkist lee, nepotisme, valuta crisis, corruptie, uithollen van het economisch verkeer, verkoop van Su aan China, wie vult het aan?

  Zoveel leden en zoveel, verplichte, vlaggen langs de weg.
  Zullen die ook allemaal NDP stemmen?

  Breaking news: starnews.

  NDP geen politieke partij meer, maar een beweging.
  Dat hebben we in de geschiedenis eerder gezien, Duitsland, Italië, Zimbabwe, Cuba, Venuzuela etc.
  Als politiek een beweging wordt is het land in gevaar.


  Maak melding
 3. Neus
  CITAAT
  De NDP heeft vijftigduizend leden opgegeven als bestand.
  REACTIE
  uit het verleden weten we dat er veel mensen op de ledenlijst staan die er zelf geen weet van hebben. Wordt dit gecontroleerd en welke sancties staan er op misinformatie (leugens) ???

  *
  Jou blinde haat gaat maken dat jij al je valse tanden gaat inslikken.


  Maak melding
 4. NDP richt zich nu op verkiezingen om zich daarna, net als de afgelopen vijf jaar, weer volop bezig te houden met het leeghalen van het weinige dat er nog over is in staatskas. Als de staatskas werd leeggehaald om de beloofde luchtkastelen te realiseren was het nog te verteren, maar we
  moeten er niet op rekenen dat de 18000 woningen, de diepzeehaven, de snelwegen en de spoorbaan nu wel gebouwd zullen worden, ook de grote feesten a la Carifesta kunnen we vergeten, want in tegenstelling met toen ze de vorige keer overnamen van het Front ‘nownow moni trutru no de’.


  Maak melding
 5. Nadat hij zijn zoon heeft geofferd door alle schuld op zich te nemen gaat hij met heel veel kiespijn en een scheve gezicht de verkiezing in. O, Wat een respectloze top crimineel!


  Maak melding
 6. Leve de LEGE staatskas ! Leve de Devaluatie van de SRD !

  Leve de eenzijdige grondstoffeneconomie !

  Leve MEGA-betalingsachterstanden !

  Leve de leenziekte en het ontbreken van begrotingen !

  Broodje gebakken trein, broodje cassavefabriek,
  broodje stuwdam, broodje 18.000 sleutelklare woningen,
  broodje Yuans, broodje chinese onderdrukking,
  broodje verdwenen rechtsstaat !

  Dit is NDP-recept voor welvaart ! Aai baja !

  PS : NDP is hoogstchantabel omdat haar enige
  On-onderhandelbare programmapunt is dat DDB
  president MOET worden !
  Dit feit zal Sranan bij eventuele NDP-coalitie-
  onderhandelingen nog dieper in het dictatoriale
  moeras storten !


  Maak melding
 7. Jahhhhh! spring en dans maar.Tot dat je kind komt vragen waarom ze geen brood krijgt,of pennen en schriften voor school mag kopen.En ik hoop dat je dan als ouders kan uitleggen waarom je in rij moet staan voor rijst en zoutvlees.Ik hoop dat jullie wel beseffen of je voor een moordenaar stemt of voor je toekomst,en je toekomst met een moordenaar lijkt mij geen toekomst.


  Maak melding
 8. Deze criminele beweging heeft suri leeggeroofd!

  * Met verpletterende dank aan de 30% suri’s die niet gestemd hebben, want ze bemoeien niet.
  Nu mag je er de vruchten van plukken. Wat d8 je,… lekker achter je tralies je pom en pastei vreten, want je bemoeit niet. Als deze bouta weer wint, dan zal deze uitgehongerde massa over jou hek klimmen en zich te goed doen aan jou spullen. Want dang next no fout…!

  *met verpletterende dank aan de Adekkers, tsja, je hebt op bouta gestemd tok, nu pluk je lekker de vruchten van je keuze. Omdat je geen baan kunt vinden, zit je nu te potverteren in de manjaboom van je buren.

  * Met verpletterende dank aan de rijk bedeelde Hindoestanen/moslims. Het ging jullie niet snel genoeg hé, en maar geld pompen in een bodemloze put. Vandaag wordt je voor verrotte koelie uitgescholden, hij heeft zijn ware aard laten zien.

  En de rest …………tsja!


  Maak melding
 9. normen en waarde zelfrespect is ver te zoeken in Suriname dank zei de domme aanhang en de[ nogmaals ik blijf het maar zeggen de] grootste moordenaar van Suriname


  Maak melding
 10. De NDP is op weg naar een verpletterende overwinning en er is gelukkig geen houden meer aan. Ik snap dat de redimusu-elite boos is maar de wereld draait door.


  Maak melding
 11. De Bouta haters breken los heb ik gemerkt. Men beseft dat dit de laatste keer is dat ze zo tekeer kunnen gaan. Het onvermijdelijke wordt de werkelijkheid. Na de verkiezingen is hij 5 jaar weer onschendbaar. In 2020 is driekwart van de Bouterse haters overleden aan een vorm van K..


  Maak melding
 12. Als de NDP zo veel mensen op de been kan brengen gewoon tijdens een inschrijving, hoe groot is de achterban dan niet?

  50.000 leden zal wel een schrijntje blijken te zijn?

  stemVee niet schelden jongens het is maar de realiteit.

  Vee 7 een combinatie van 6 partijen is het nogsteeds niet gelukt zoveel mensen op de been te brengen.

  NDP is een beweging werd al veel eerder hier voorspeld.


  Maak melding
 13. @fort boekoe,

  Mevr boekoe, what a nasty way of thinking!

  Geeft niet hoor meid, want al hou je niet van ons(wkn’ers),
  wij houden wel van jou.. (bouta, 1980 et al.)

  Fijne dag verder.


  Maak melding
 14. @Paraman

  ……..
  Jou blinde haat gaat maken dat jij al je valse tanden gaat inslikken.
  ========================
  P. het is al lang bekend dat jij een gestoorde ka vreter zonder inhoud bent dit niets anders kan dan een beetje schelden en liegen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES