Brunswijk en Soemita schrijven politiek blok in

13

KTPI-voorzitter Willy Soemita (l) en ABOP-leider Ronny Brunswijk (r) verlaten vrijdag het kantoor van het Centraal Hoofd Stembureau. De twee partijen vormen samen met PDO de Alternatieve Combinatie (AC). Combinatieleider Ronny Brunswijk heeft die dag persoonlijk het politiek blok ingeschreven bij het Centraal Hoofd Stembureau. AC-coordinator Brunswijk is ervan overtuigd dat zijn combinatie na de verkiezingen een plek zal hebben in het nieuw kabinet.


13 REACTIES

 1. Ik ga ervan uit dat de alternatieve combinatie na de uitslag van de komende verkiezingen een regering gaat vormen met de NDP. ABOP en NDP hebben ook volgens internationale experts het land economisch goed bestuurd. De verwachting is dan ook dat NDP en ABOP het hun succesformule niet zullen verruilen.Zij zullen de goedkeuring krijgen van het kiezersvolk en vorm geven aan het Kabinet Bouterse – Brunswijk II.


  Maak melding

 2. Iedereen die op deze vieze bankrover stemt is gestoord.
  Je spoort niet als je op zo’n idioot stemt, en dan heb ik het niet eens over het lijk dat naast hem staat.

  man, man, man, have a heart!


  Maak melding

 3. @Esmerald

  Als ik naar dat smerige braaksel luister dat geregeld uit jouw mond komt dan is onze Lonny zeker schoner dan jij. Op jou zal er in ieder geval nooit gestemd worden.


  Maak melding

 4. zijn die mensen niet toe voor bejaardenhuis of worden ze meegesleurd om met andersmans veren te pronken met veel wasie disie nanga datie en veel bij geloof gatver man echt triest de naam pdo huhhhh kotsmisselijk


  Maak melding

 5. @surisoldaat

  Hallo paars padvindertje.

  En wat denk jij hieraan te doen…. kha je me skieten…..whahahahahaha, met je windbux, woeiiiii.
  Daar zijn jullie padvindertjes goed in hé; eigen volk neerschieten.

  Jonge… gaat lekker padvindertje spelen, stukkie kanonnenvoer dat je bent.


  Maak melding

 6. Oh….la…la.Weer een Pae Somo type die Pae Soemita. Deze twee zijn de bekende overlopers in de Politieke wereld. Wel,die Lonnie is zo zeker van zijn zaak,dat hij weer gaat regeren. Dat staat toch vast,dat de Coalitie vorming NDP en ABOP weer gaan regeren. Dus die Pae Soemita heeft goed bekeken.V7 mag fluiten. Ze willen graag Oppositie voeren in de DNA.”””Che Che “””.


  Maak melding

 7. Soemita moest al lang met pensioen.Deze oude man blijft maar doorgaan.Misschien wordt hij nog president van Suriname.Daar is alles mogelijk.Als Bouterse President kon worden dan kan hij het ook.Je hoeft geen verstand van economie te hebben om een land te besturen in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.