Brunswijk boos op Dagblad Suriname vanwege foto’s

51

PARAMARIBO, 9 mrt – Ronnie Brunswijk, voorzitter van de politieke partij Abop, is boos op Dagblad Suriname om foto’s die het medium vanmorgen heeft gepubliceerd op haar voorpagina. Volgens Brunswijk heeft de Surinaamse krant deze foto’s, die enkele jaren terug op een privé (familie) bijeenkomst zijn geschoten, gepubliceerd alsof deze recent in het weekend zijn gemaakt.

Brunswijk was op 7 maart jarig en dat werd gevierd op een partijcongres. Hij noemt het publiceren van de foto’s misleidend. Het moet lijken alsof de foto’s op zijn jaardag, zijn gemaakt maar de Abop leider was toen anders gekleed. Ook was hij maar even op het podium aldus een Abop medewerker tegen dagblad De Ware Tijd.

Op de foto’s is te zien hoe Brunswijk vrij ordinair aan het dansen is met een jonge vrouw. De foto’s werden gisteren verspreid via social media. Ronnie Brunswijk doet in 2015 een gooi naar het presidentschap van Suriname en velen vroegen zich bij het zien van de foto’s af of hij wel de juiste persoon is hiervoor. De Abop-voorzitter overweegt nu gerechtelijke stappen tegen Dagblad Suriname.(FOTO: screenshot voorpagina Dagblad Suriname 9 maart 2015)

51 REACTIES

 1. -1- Erg onwaarschijnlijk dat iedereen op een familie feestje partij kleuren draagt.
  -2- Een politicus is een politiek figuur en moet zich altijd fatsoenlijk gedragen.
  -3- Doordat Bruns zo reageert krijgt het gebeuren nog meer aandacht.
  -4- Het is weer typerend voor de huidige politiek. Iemand misdraagt zich en geeft vervolgens anderen de schuld. Vooral de boodschapper is een geliefd slachtoffer om als schuldige aan te wijzen.
  -5- Wat voor diploma met welk vakken pakket heeft Bruns gehaald??? Bloemschikken soms??


  Maak melding

 2. Ronnie Ronnie Ronnie,

  Mocht je ooit pres worden maak je borst maar nat. Je jeugdzondes zullen dan naar boven komen. Maakt niet uit wanneer die foto’s zijn gemaakt. Ze spreken voor zich.


  Maak melding

 3. Of je nu gisteren of 33 jaar geleden mensen vermoordde, of banken beroofde, of dat je gisteren of 4 jaar geleden als een geile hond danste, je bent in feite voor eeuwig ongeschikt om president van het land te worden. Maar Brunswijk hoeft zich helemaal geen zorgen te maken, dit soort wapenfeiten en gedragingen vergroten in Suriname juist je kans om president van het land te worden.


  Maak melding

 4. Yeah,dat is baldadig gedoe van Lonnie bij een massameeting. Moest dat eigenlijk gebeuren bij het publiek. Ik zei al eerder ,dat in Suri alles mogelijk is. Als die Lonnie tekort komt met neuken,daarom gaat hij erop los. “” TRIEST””


  Maak melding

 5. De auteur van het artikel over Brunswijk, dhr Stutgart heeft bewust de boel misleid. Hiermee is DOE in een keer zijn onschuld op het gebied van ethiek, fatsoen enbetrouwbaarheid kwijt. Deze eeuwig met zijn titel schermende Master of sciense heeft hiermee een hap genomen waarin hij zich lelijk verslikt. Weet je, in het land der blinden is eenoog koning. Ik erger mij al geruime tijd mateloos aan de bemoeienis van deze heer met zaken die totaal buiten zijn competentie liggen. Als enige voedingsdeskundige in het land is het makkelijk een ieder heel wat wijs te maken maar als je je begeeft op ander gebied zoals volksgezondheid bv infectieziekten, parasitologie, epidemiologie, dan moet je zaken overlaten aan de deskundigen op dat gebied. Door zaken op een verkeerde manier te belichten richt je meer schade aan, Informatie halen van internet kan een ieder, maar het verspreiden zonder de nodige achtergrond kennis is zo fout! Het is een foute man die al geruime tijd ver naast zijn schoenen loopt. Maar ja, als niemand de moeite neemt om dat heerschap bij zijn leest te houden , blijft hij zich de koning der blinden wanen.


  Maak melding

 6. Dit levert de ABOP nog veel meer stemmen op. Tegenwoordig maken dit soort issues geen indruk meer op de mensen. Denk maar aan peroxide Wilders met zijn minder marokkanen waardoor de PVV nu in de peilingen de grootste partij is. Somo en Santokhi zouden evenwel niet durven dit te doen omdat de mensen dan zouden schreeuwen kleiner kleiner kleiner!!!


  Maak melding

 7. Als Ronnie president wordt hebben wij in ieder geval een president die goed kan boeken.

  Altijd goed voor de internationale betrekkingen toch ?

  Boeke boeke boekeeeeeeeeeeee.


  Maak melding

 8. Nu wil Brunswijk DBS voor het gerecht slepen vanwege deze foto.

  Ik zie het al helemaal voor me.

  Rechter; Wie staat er op de foto? DBS; Ronny Brunswijk!

  Rechter; Is de foto ‘gefotoshopt’? DBS; Nee!

  Rechter; CASE CLOSED, volgende idioot!


  Maak melding

 9. Met deze foto word de man onder een groot deel van de surinaamse jeugd noch populairder.Zeker niet goed maar dat is het.
  Je zou kunnen zeggen raar maar waar.
  Een van de vele voorbeelden dat alles kan bij ons. is dat een man die op een internationale opsporingslijst staat de minister afkomstig uit zijn partij van justitie heeft voorgedragen..Alweer een voorbeeld van neks no fout.


  Maak melding

 10. @Neus, je hebt 1000% gelijk en vooral punt 5 die uitsteekt. Er is trouwens een verschil in het behalen van een diploma.
  4 jaar lang studeren voor hetzelfde op de Universiteit en een privé training volgen voor het behalen van een diploma is wel een groot verschil.

  -Geen enkel FATSOENLIJKE man gaat zo dansen waar de vrouw ook mee feest.

  -Geen enkel FATSOENLIJKE persoon die een voorbeeld functie heeft naar het volk toe gedraag zich zo.


  Maak melding

 11. “Ik ka jullie skoppen” begint beetje bij beetje door de mand te vallen. Hoe dan ook, zijn ware aard begint zichtbaar te worden.
  En deze skopper wil president worden van Suriname.
  Nu laat hij al zien dat hij zijn verantwoordelijkheden uit de weg gaat. Hij skopt zijn verantwoordelijkheid voor dit gedrag weg heeft lak aan alles en iedereen en schuift de schuld gewoon in de schoenen van anderen. zo een president hebben we al jaren en we zitten niet te wachten op nog zo een crimineel als president.


  Maak melding

 12. Lucien
  Het zou goed zijn indien R. Stutgard onze presidentskandidaat Damaru op de vingers tikt. Ik heb de foto zelf niet gezien, maar op die manier kan je iemand zo een voedselvergiftiging bezorgen.
  Bovendien das niet goed voor de achterbanden van Damaru Swa!!!


  Maak melding

 13. Deze foto’s van Brunswijk,geven duidelijk aan in welk verval Suriname is geraakt en dat velen schouderophalend zullen reageren ‘” deze regering heeft toch voortuitgang gebracht.”
  Door verkeerde en foute leiders zal deze ellende alleen maar erger worden.


  Maak melding

 14. Ik ben geen fan van Brunsie.

  Maar deze journalist weet niets wat ethiek en waarheidsvinding.
  Schandelijk gewoon.

  Er had bij de foto,s moeten staan dat dit foto,s van een paar jaar geleden zijn.
  Een Journalist mag niet de schijn hebben van belangen verstrengeling.

  Gaat dit gevolgen voor hem hebben?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 15. Volgens Brunswijk heeft de Surinaamse krant deze foto’s, die enkele jaren terug op een privé (familie) bijeenkomst zijn geschoten, gepubliceerd alsof deze recent in het weekend zijn gemaakt.

  Gedraag je je ook zo op een prive feestje?????¿¿¿¿¿¿.

  Zie Obama of Rutte of Angela Merkel zich niet zo gedragen in welke gelegenheid dan ook. De toekomstige spiersident van suriname kan zich niet meer inhouden de opgekropte zaadcellen moeten op het podium fonteinen in de kleur geel.

  En de laatste berichten op waterkant ging over respect voor de vrouwen, maar als een vrouw zich zo gedraagt op het podium dan verdien je ook geen respect. Deze vrouwen gaan graag wijdbeens voor een amerikaanse dollar of een gele abop cap.
  Klote zooi, het land is moreel vervallen.


  Maak melding

 16. Brunsie met ABOP pet en T-shirt / dame in kwestie ook in ABOP geel: BRAVO, WAS DIT WEL OP JOUW JAARDAG???

  MIE GADO BRUNSIE; WIE DENK JIJ IN HEMELSNAAM VOOR DE GEK TE HOUDEN!!!


  Maak melding

 17. @Henk Molenaar

  Dit is geen aanranden van een zestienjarig meisje maar een moderne dans. Maar ik begrijp heel goed dat je hier een vorm van pedofilie in ziet. Zoals de waard ……………..


  Maak melding

 18. Ronnie je wordt president van Suriname.Als Bouterse het kan worden dan kan je het ook.Al heb je geen verstand van economie maar je hebt wapens en Surinamers zijn bang voor wapens en daarom gaan ze voor jouw partij stemmen.Dus vrees niet alles komt terecht.


  Maak melding

 19. No hypo C
  @Henk Molenaar

  Dit is geen aanranden van een zestienjarig meisje maar een moderne dans. Maar ik begrijp heel goed dat je hier een vorm van pedofilie in ziet. Zoals de waard ……………..

  Blijkbaar vindt jij dit dus heel normaal….


  Maak melding

 20. De komende president, Bravo ! Echt een lichtend voorbeeld
  voor de jeugd !
  Hopelijk wordt deze crimi, spoedig uitgeleverd aan Frankrijk
  voor uitzitten van zijn hardrugshandel-straf !

  Stop de crimis in het Sranan staatsbestuur !

  PS : Ronni Brunsi had DINO ook al aangekondigd als The
  Next President ! Dus tjek de IQ van deze meneer !


  Maak melding

 21. Gecopieerd uit de krant en niet te geloven. Dit is verschrikkelijk.

  “PARAMARIBO – De foto van Ronnie Brunswijk waar hij maandag niet bepaald fatsoenlijk dansend te zien was op de voorpagina van Dagblad Suriname is volgens hoofdredacteur Chandra Algoe aangeleverd door een freelancer.

  “Wij hebben het geplaatst omdat wij uitgaan van de integriteit van onze freelancers.”

  Zij zegt dat er niet altijd ruimte is de aangeleverde informatie te controleren. De foto is naar zeggen van de hoofdredacteur afkomstig van Seshma Bissesar van het persbureau ASP.

  Algoe zegt dat zij als krant ervan uitgaan dat wat wordt aangeleverd juist is. “Als iemand zich een persbureau noemt gaan wij uit van de integriteit van dat bureau”.

  Volgens Algoe heeft Bissesar beweerd dat zij zaterdag ook in het Ronnie Brunswijk stadion was in Moengo, alwaar zij de foto zou hebben gemaakt. De Abop-topman zegt dat als er niet corrigerend wordt opgetreden, er een rechtszaak tegen het medium zal volgen.

  Aan de Ware Tijd zegt Bissesar dat zij de foto van haar bronnen heeft gekregen. “Ik heb netwerken. Als Abop vindt dat het niet zo is, laten zij het bewijzen.”


  Maak melding

 22. De toekomstige president van suriname lonnie bravo wordt uitgenodigd op een wereld symposium daarna is er een feestje georganiseerd met een kawinaband en ja hoor lonnie gaat los, zijn kleren gaan uit en zijn zwarte snikkel draait hij in het rond.

  Mama na yeh chacha chacha maleba, mama na yeh chacha chacha maleba.
  Mama na yeh chacha chacha maleba n yeh yeh yeh yeh yeh yeh yeh yeh yeh yeh yeh yeh. Mama bobo en nak chuk chuk, mama bobo en nak chuk chuk chuk, chuk chuk chuk, chuk chuk chuk,
  ai kong ai kon ai kong ai kong, ja hij komt echt kl…………………………………r. A Tang fasieeeeeeee.


  Maak melding

 23. @Bedorvenkogel

  “Weg met dit soort idioten, Suriname moet weer opgebouwd worde door al die gevluchte Surinederlanders die aan de noordzee zitten.”

  Laat ik duidelijk zijn, ik ben geen fan van Brunswijk. Maar, die gevluchte Surinaamse Nederlanders kunnen maar beter blijven waar ze zijn. Een simpele kwakoe festival kunnen ze niet organiseren en hun politieke macht in Nederland is gelijk nul. De Marokkanen en de Turken doen het ondanks hun taalachterstand tien keer beter dus onze SuriNeds kunnen het beste blijven doen waar ze goed in zijn: de witten vermaken door de clown uit te hangen op tv. Rayman, Prem en de rest van onze clowneske broeders komen niet verder dan dat. In Suriname hebben we al een serieuze leider van wereld formaat die Suriname in de vaart der volkeren stuwt. Zijn naam: Desi Delano Bouterse!


  Maak melding

 24. @ Kogelvrijvest,

  Je vergeet nog 2 Surineds te vermelden: Umberto Tan, weet je nog van RTL Late Night? En John Williams van een ander RTL programma (iets met klussen of zo).

  Zij maken wel serieuze tv. Hoe verklaar je dat dan? Niet alle Surineds zijn clowns. Er zijn veel professionele Surineds die geen kans krijgen om SME te helpen opbouwen omdat jullie daar in SME nu eenmaal een koloniale mentaliteit hebben en eerder alles aannemen van een ingezetene met blauwe ogen en blond haar in SME, dan van een Surined, jullie kolonialen.


  Maak melding

 25. @Kogelvrij vest, een ding doen alle SuriNeds goed in Nederland en dat is dat zij zich aan de regels moeten houden. In Nederland praten de wetten en regels met jou net als in Amerika.
  Zij leren en weten ook dat er belasting betaalt moeten worden.

  -In Suriname kan en mag alles en daar hoef je je niet aan de regels te houden. v,b zie de zoveel huizen die niet gekeurd zijn en toch buiten alle regels gebouwd worden en zijn.

  -In Amerika en Nederland zijn de wegen glad waarop je rijd met je auto, maar hoe zit het in Suriname?????

  -Zie de belasting die men niet wilt betalen en daarom heeft men altijd last heeft van riool overstromingen.
  Wat denk je van het vervuilde water in het binnenland door Bouterse en zijn vrienden????????

  -Vanaf Bouterse aan de macht is heb ik nog GEEN enkel buitenlandse investeerder gezien en Bouterse gaat niet echt naar verschillende landen voor zaken dan bij zijn criminele vrienden…..

  Sommigen houden ervan om onderdrukt te blijven leven:::::


  Maak melding

 26. Kogelvrij VAST : Dino zit inderdaad kogelvrij, voorlopik !

  En ja wij hebben helaas een Massamoordpresident van
  werelformaat,
  een met ook nog 11 jaar onvoorwaardelijk voor harddrugshandel !

  PS : Den yeye e sekki, Dino in pampers,
  papa ook in pampers !!

  Obama skruf’deng crimi !


  Maak melding

 27. Wat deze crimineel vandaag is geworden, is te danken aan
  zijn voormalig baas Paul Bhagwandas nu reeds overl 1996

  Als Paul naar Ronny’s problemen had geluisterd was Ronny vandaag misschien een ander persoon.

  Maar zijn woorden waren helaas heel erg afbrekend waardoor
  Ronny de initiatief nam te doen wat hem gezegd werd

  Een kat die in het nauw gedreven is heeft rare sprongen gemaakt
  en kan nog om zicht heen bijten.

  Ik denk dat de schop die de heer Doekie geincasseert heeft voor Bhagwandas was bestemd.

  CV Ronny Brunswijk
  militair
  Lijfwacht
  bank rover
  bevelhebber jungelcomando
  goud delver
  criminaliteit
  DNA lid Abop
  Onder de tafel geschoven bachelorgraad gehaald.


  Maak melding

 28. Waarom doen jullie alsof jullie niet weten dat dit het nieuwe dansen is, een soort parings droogneuken dansie die je bijna overal tegen komt, niet mijn ding want ik verafschuw dit soort fatsoens overschrijdend gedrag.


  Maak melding

 29. Brunswijk je moet niet zo lullen want ik vind het zelf niet passen wat je gedaan hebt punt uit.Ik zou mij als volksvertegenwoordiger schamen.Als mens ben je naar mijn ogen waardeloos.Ju kunt zien wat voor opvoeding je gehad hebt.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 30. Suriname heeft goed geschoolde jongeren die meer kunnen betekenen voor het land. Weg met die onderontwikkelde sjaggeraars die het land verkwanseld hebben aan de China en andere graaiers. Daarnaast wordt het land kapot gemaakt doordat er zoveel discriminatie en verdeeldheid is. Ik ken geen enkel land waar er zoveel gediscrimineerd wordt als in Suriname. Velen voelen zich hoog verheven boven de ander. Dattie e vernietig a kondre. Dattie mikie oeno o ka. Oe dong beest oenoe.


  Maak melding

 31. Intelligentie is niet te koop.

  Ik zeg in feite nooit dat iemand dom is..maar dit onmens is dat wel,maakt niet uit hoeveel diplomas hij koopt of hoeveel bandjes hij huurt of hoeveel geld hij uitdeelt.

  Hij is agressief dom en onzinnig bezig …hij zal geen pres worden hij heeft de hele politiek op zn kop gezegd hij heeft gevochten terwijl de pers aanwezig was, scheld uit en is een domme spreker soms versta ik de helft waar hij over lult.

  Vergeten jullie dat ook hij een crimineel is …hij en bouta.
  Ga terug naar de tyd dat bouta en hij elkaar ah beschieten waren hoeveel mensen omkwamen!!!!

  Surinamers ken je geschiedenis……

  Let op deze onvolwassen boi ..hij heeft het slechte in zich hij is geen haar beter dan onze killer president,hij heeft zn gangster in su en ned.

  Vergeet niet hij zei toen segebai was vermoord…hij zou iedere stads creool afmaken waren zn woorden.

  Bouta heeft ons al een naam gegeven…(narcostaat) welke zal deze dommie ons geven.


  Maak melding

 32. Hopelijk zal de heer Brunswijk niet meer vervallen in zulke situaties al VP van Suriname.
  En hopelijk vervalt het Dagblad Suriname, dat zich graag de Stem van het Volk noemt, niet te vaak in dergelijke riooljournalistiek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.