Funmasters Reünie tour zondag 8 maart in Rotterdam

0

Op veler verzoek presenteert B&N Productions op zondag 8 maart 2015 De Funmasters Reünie tour in Rotterdam. Twee jaar geleden vond er al een reünie plaats in Amsterdam en nu kunnen ook fans uit Rotterdam en omgeving terug gaan in de tijd met deze legendarische Surinaamse formatie.

Naast De Funmasters met o.a. Iwan Esseboom en Gerold Rink zijn ook Sabakoe, Kankantrie, de inheemse Kawina formatie Sémeria en Young Cosje van de partij in Sunrise Party Centrum aan de Galvanistraat 150 te Rotterdam. DJ Gilly zorgt tussendoor voor de muziek en Helen Mijnals is de conferencier.

vvkKaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 15 euro.
Bekijk alle informatie op de flyer hierboven.

Funmasters Reünie tour
Zondag 8 maart 2015
17.00u – 02.00u
Sunrise Party Centrum
Galvanistraat 150
Rotterdam


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.