woensdag, februari 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameParlementariër Patrick Kensenhuis van NPS naar NDP

Parlementariër Patrick Kensenhuis van NPS naar NDP

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO/PARA, 1 mrt – Parlementariër Patrick Kensenhuis is geen lid meer van de Nationale Partij Suriname, NPS. Met zichtbaar gemak is hij tijdens een ‘NPS-vergadering’ in zijn thuisdistrict, Para, overgestapt. Het was kennelijk doorgestoken kaart.

De vergadering, compleet met rebellerende afdelingsvoorzitters, deed denken aan een goed ingestuurde opvoering. Het was kritiek leveren op de partijleiding. Uiteindelijk werd beslist dat Kensenhuis naar de NDP moest. Van het aanvankelijke plan om een eenmansfractie te vormen, wordt dus afgezien. Volgens NPS-voorzitter Gregory Rusland is er geen sprake van een vergadering van de NPS. De partij heeft geen bijeenkomst uitgeschreven in Para.

Toch was op de radio vaker een reclamespot te horen waarin partijafdelingen en leden van de NPS werden opgeroepen. Rusland ontkent dat de oproep van zijn partij afkomstig was. De overstap van Kensenhuis is het voorlopige hoogtepunt in het partijtje verwisselen zoals het zich voltrekt voor de ogen van het Surinaamse kiezerspubliek. Parlementariër Noreen Cheung ging eerder van de NDP naar de NPS. Charles Pahlad verliet de NDP voor de VHP.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

30 REACTIES
 1. Heel erg triest wat hier gepresteerd wordt. Zelfs de dochter was reeds in Paars gekleed.

  Probeer altijd positief te blijven maar als dit kan en de mensen nemen zich zelf serieus dan heb je te maken met criminele geesten.


  Maak melding
 2. De PG moet onderzoek doen naar het misbruik van staatsmiddelen zoals o.a. de omroepwagen, de verzonden uitnodigingen en de reclame uitingen op de radio. Daarbij moet tevens vastgesteld worden wie de opdrachtgevers waren, hoe en door wie de betalingen plaats vonden.

  Een dergelijk onderzoek is binnen één week uit te voeren en in een rapport samen te vatten. Het volk van Suriname mag dan ook verwachten dat het komend weekend zij via de media geïnformeerd worden over wat er nu precies heeft plaats gevonden, wie er achter zaten en waar misbruik van overheidseigendommen, etc. heeft plaats gevonden.


  Maak melding
 3. Kensenhuis is waarschijnlijk vergeten dat Dagu tere na dagu skien.Door ABU DADA te omhelzen bekent hij eens te zijn met alle terroristische daden van de president.Patrick,weet dat voor deze man niets heilig is.Herinner je dat hij met even veel gemak zijn zoon heeft laten vallen als het weggooien van een vod.


  Maak melding
 4. Neus,
  Ben het 100% eens met je want zo worden staatsmiddelen ingezet om campagne te voeren terwijl de andere partijen dat niet kunnen.

  De vraag is of er hier sprake is van fraude want de benzine wordt toch ergens op geboekt of rijden de dienstauto’s van de regering op water???????

  Jacobus
  joe abi leti want te joe bit jpe teré joe e firi skien hati ook toe.
  Ma wakti dalijk te njang no de moro dang joe sja sjie sa a dagoe dies go njang. Na soso bonjo nanga swa alesi


  Maak melding
 5. Dit is geen nieuws wel hoe het gegaan is. De moordenaar bedient zich weer van criminele tactieken en gebruikt daarbij alweer staatsgelden. Kensenhuis’ vertrek is goed dan hoeft de NPS niet te denken dat er een mol van de moordenaar in huis zit.
  Wat voor spel deze vloek DDB ook speelt het zal niet meer helpen, er is een tijd van komen en gaan, zijn gaan zal heel pijnlijk zijn voor hem en zijn bende. Het is nu een kwestie van tijd de storm van volgende week is aanstaande om niet te spreken van na 25 mei.
  Het goede zal altijd het kwade overleven.
  Mevrouw Cheung heeft gelijk ‘Desi Bouterse is de vijand van Suriname, hij is een misleider’.


  Maak melding
 6. -Kensenhuis is gewoon bezig met een jojo effect. Eerst was meneer van de NDP, dan NPS, nu weer naar de NDP??????
  Deze man gaat gewoon voor dat geld en zit vol leugens.

  -Meneer Sardjoe, directeur van Times en nog groot profiteur van deze regering Bouterse is de persoon achter de peilingen. Zie waarom de NDP steeds de grootste partij uit de bus komt.

  -Een stelletje hopelozen in de politiek.


  Maak melding
 7. Men hoopt dat dinootje ook binnenkort thuis komt, wel n.d.pers, forget it! of denkt men dat de boezemvriend van dibrie met de zogenaamde aangehouden Amerikaanse spionnen in Venezuela een poging zal doen de gevangenen te ruilen met dinootjelief. Wel meneer Maduro, maak de pitbulls niet wakker want je hebt geen eten voor hun!


  Maak melding
 8. aahh….. als jonge figuren in de verkiezingstijd zo makkelijk van partij wisselen geeft aan dat er iets fundamenteel mis is. De loze belofte van een snelle carrière in de politiek met een aardig maandelijks bedrag werkt als een magneet. De weinig weerbare jongeling wordt tot jonge god gebombardeerd . Compleet met ingehuurde lofzanger die hun de liefde voor zijn partij bezingt. Maar dit is de realiteit: : in een clan is er maar 1 leider en een kringetje van vertrouwelingen. Dat is al vanaf 1982 zo. De rest is voetvolk en zal dat blijven. Noreen Cheung heeft pijnlijk ervaren hoe het echt is . De jeugd wordt op grove wijze misleid en misbruikt door een paarse clanleider.


  Maak melding
 9. Nou , iedere dag ben ik een beetje meer verbaast en dan denk je : dit kan niet en dan gebeurt er veel erger.
  Wat is er hier gebeurd? Een stel ndp-Ers die zegt dat ze NPS-Ers zijn, zeggen dat ze geen NPS-Ers meer willen zijn dus houden ze een ndps vergadering waarin kensenhuis toetreedt tot de NPS?
  Wie snapt het nog?
  Wat ik verder niet begrijp is dat de NPS nergens in het machtscentrum staat en toch ervan beschuldigd worden dat ze onheus met mensen omgaan. Op dit moment is de nps een beggar. And sinds beggars can’t be choosers, moet je bedenken dat er een bijzondere angst heerst voor NPS of men wil gewoon alleen regeren?
  Ongelofelijk.
  In ieder geval, er zijn een paar punten die zouden kunnen komen boven drijven. Zoals: surinamers hoeven alleen naar Venezuela te kijken en te onthouden want daar gaan ze naar toe. Arm venezuela. En arm suriname.


  Maak melding
 10. ik heb begrepen dat Patrick door de NDP de functie van dc van Para is aangeboden na de verkiezingen als de NDP mocht winnen….zo zie je maar weer….het schijnt dat iedereen…ook die overgelopen partijvoorzitters willen cashen door over te lopen.


  Maak melding
 11. het is gewoon het spel dat bouterse speelt dit kan de v7 ook doen geef plek 7 van de v7 aan de abob partij van ronnie brunswijk en geef hem het president schap en de v7 heeft een kans maar hoe het nu gaat met santoki nee dan hoeft men geen poging te wagen santoki is een goede bestuurde maar geen president hij heeft geen show is geen artiest zo als bouterse


  Maak melding
 12. @Abaisa
  In kilogrammen is er een groot verschil.
  Qua mentaliteit is er een nog groter verschil.
  Daar waar Cheung een duidelijke eigen lijn gevolgd heeft en uitgekotst is door haar eigen partij heeft Kensenhuis het chantage spel gespeeld en zijn partij verraden en gemanipuleerd..

  De NPS krijgt een naïef meisje de NDP krijgt een manipulerende leugenaar.


  Maak melding
 13. In en intriest. Terwijl het in andere landen gaat om politieke ideologie. Hoe kan ik het land economische vooruit helpen maar ook de bevolking economische onafhankelijk maken door bijvoorbeeld ondernemerschap te stimuleren. Wordt hier gepredikt God heeft deze regering geplaats. Je mag verwachten dat iemand als kensenhuis weet waar de NPS voor staat. Maar toch wordt er gekozen voor deze club kennelijk ligt er iets in het verschiet. Maar nogmaals hoe kan je een Land opbouwen zonder goed onderwijs ,belastingsysteem met weinig tot geen corruptie. En dan nog wordt er gekozen voor deze partij. Hoe kan dat snap het niet.


  Maak melding
 14. De grootste vijand van Suriname is DDB & NDP
  DDB is een heel oude man, die aan zijn enige eigen belang denkt en dat is uit de gevangenis van Suriname, gevangenis van Nederland en de gevangenis van de USA te blijven.
  DDB is de enige vijand van Suriname(rs)
  DDB zorgt sinds 25 februari 1980 alleen voor heel grote armoede, een vervuilde stad,, achteruitgang in het hele land, marrons die uit het binnenland vluchten naar Paramaribo, dood en verderf, mensen bang maken, beledigen en zichzelf, familie, gangsters om hem heen verrijkt, terwijl het hele volk in armoede leeft, Mai en BAB en kids in de polders en districten in Suriname, Oom en taante en kids in de prasie-oso in Paramaribo, plantage, boitie, districten in Suriname, Mae en Pae en kids in de Kampong/Dessa in de districten in Suriname, marrons en inheemsen en kids in de dorpen/ zie Moego, zie Albina, enz in de diepe binnenlanden langs de rivieren, langs de slechte wegen naar het binnenland van Suriname, bezette/geoccupeerde eigendomsgronden van andere Surinamers in Paramaribo, enz. enz en die in heel grote armoede leven. Marrons die door de binnenlandse oorlog van DDB en Brunswijk in de jaren 80 van de vorige eeuw naar Paramaribo vluchten en nu leven op eigendomsgronden van andere Surinamers en heel grote armoede lijden. Marrons die gevlucht zijn naar Frans -Guyana en daar leven en wonen en tegenwoordig Frans praten.

  Time4Chan(ge)!
  Stem V7

  Maandag, 25 mei 2015
  Nationale DNA-Verkiezingen Van De Republiek Suriname
  Stemt u massaal/flogo, flogo, flogo! op:
  kandidaten van V7

  – Chandrikapersad Santokhi -VHP,
  – Gegory Rusland – NPS,
  – Paul Salam Somohardjo – PL,
  – Guno Castelen – SPA,
  – Winston Jesserun – DA91,
  – Celsius Waterberg – BEP

  Time4Chan(ge)!

  Yes We Can! (3x) repeat!

  Stree Def Stee, Wi no Sa Frede

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Yes We Can!
  Yes We Can!
  Yes We Can!

  Yes We Can! (3x) repeat!

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding
 15. Persoonlijk vond ik het een heerlijk weerzien met familie, vrienden en kennissen. Voor de rest hebben wij het toch ook fantastisch gevonden toen de vogels Phalad en Cheung vlogen?


  Maak melding
 16. poppenkast. overloperij. scnenario’s om voor de verkiezing
  Wet Constitutioneel Hof door DNA te jagen.

  ABOP+KTPI/PDO+Manorath/Lachman afhankelijk en pro NPD.
  Kensenhuys compenseert Cheung

  BUS Mega de rekenkundige overwinnaar.


  Maak melding
 17. Hebben Phalad en Cheung in ruil voor het verlaten van de NDP, geld dan wel materiele zaken gehad? Neen, niemand zou dat geloven ook de rasechte NDPers niet.
  Zou Kensenhuis wat van de NDP hebben gehad?
  Misschien niet, maar een ieder ook de rasechte NDPers weten dat de NDP top in staat is en de durf heeft om mensen om te kopen om de enge persoonlijke belangen van de NDP top te dienen.


  Maak melding
 18. Patrick Kensenhuis is een grote boef/fraudeur. Als voorzitter van plantage Osembo heeft hij plantage grond verkocht aan de NDP Plantage geld in zijn eigen zak gestopt en niks positief voor de plantage gedaan. Heel binnen kort zal er door de plantage aangifte tegen Kensenhuis gedaan worden.
  Kensenhuis is onbetrouwbaar en om koopbaar.


  Maak melding
 19. @Kruwa
  Vast staat al dat de NDP-ers overheidsmiddelen hebben misbruikt. De vraag rest slechts of het op eigen initiatief was of van hoger hand. Die vraag is slechts belangrijk om te bepalen wie er allemaal gestraft moeten worden en welke straf elk moet krijgen. Maar dat er ernstige schendingen van de democratie plaats vonden staat al duidelijk vast.
  Het onderzoek kan binnen één week afgerond worden. Zo niet dat moet de DNA verschillende ministers ter verantwoording roepen.
  Kunnen ze toevoegen aan de lange lijst met onderzoeken die klaarblijkelijk in de doofpot zitten. De oppositie, incl DOE, moeten eens meer ruchtbaarheid hier aan geven. De lijst is lang. Ook de media laten het afweten.

  Nb. Weet iemand waarom GFC nu al zo’n 12 uur uit de lucht is??


  Maak melding
 20. Wat er nu moet gebeuren is dat een VHP Parlementarier naar de NDP moet gaan, zodat het 2 om 2 wordt. Dus gelijke stand. Laten we kijken wat God spel wordt.


  Maak melding
 21. Lees De Ware Tijd van vandaag.

  Er waren alleen NDP-boboos, NDP-vlaggen en NDP-promotie materiaal.
  Er waren GEEN NPS-boboos, NPS-vlaggen en NPS-promotie materiaal.
  Er zaten zelfs geen bezoekers in het groen maar vele in het paars, en zelfs de kinderen waren in het paars!!??
  Er is volop gebruik gemaakt van overheidsmiddelen om de “vergadering” te promoten.

  Dit gebeuren is in elk op zich verwerpelijk en Patrick Kensenhuis heeft getoond over totaal geen moreel besef te beschikken. Geen enkele verantwoordelijke werkgeven of ondernemer zal ooit met dit figuur geassocieerd willen worden. Hij heeft zich als door en door verdorven geprofileerd.


  Maak melding
 22. @ Morena

  santoki is een goede bestuurde maar geen president hij heeft geen show is geen artiest zo als bouterse

  Oh joh zijn dat de functie-eisen voor het presidentschap, dat verklaart waarom er deze regeerperiode zo een zooitje is gemaakt, maar ach onze top artiest heeft goede shows en presenteert zich als een werkelijke artiest IPV PRESIDENT

  huh spoor jij wel, weetje wel hoe ongelooflijk achterlijk en dom je overkomt, ja sorry hoor… pfffffffffffffffffff ga de lagere school liever nog eens over doen….


  Maak melding
 23. een president moet de financieel- en economische situatie van het land ook goed op rails brengen, wat belangrijk is voor de verdere ontwikkeling.
  Suriname heeft behoorlijk verdient uit o.a. goud en olie sector, meer zelfs dan in de jaren, toen ernog buitenlands hulp was.
  maar door het verkwistend beleid, is de koers gaan kelderen.
  Straks moeten wij als volk weer gaan offeren als tien jaar terug,dus weer een trap omlaag ipv omhoog.


  Maak melding
 24. @Dre

  Nou , iedere dag ben ik een beetje meer verbaast en dan denk je : dit kan niet en dan gebeurt er veel erger.
  ======================
  Ook ik verbaas mij er over dat Suriname steeds weer instaat blijkt een volgende idiote stap naar de afgrond te zetten.

  En ik erger mij er mateloos aan dat er zo veel zijn die tegen elk beterweten in de leugens van DDB blijven verkondigen. Figuren als Hoedraad, Mi-Sikkie-Ba, ParmaKassie, etc. moeten een aantekening achter hun naam krijgen dat zij nooit of te nimmer meer een overheids of politieke functie mogen vervullen. Het zijn dit soort opportunistische ratten die hun verantwoordelijkheid niet nemen en het mogelijk maken dat het land en volk weer door DDB verkracht worden.

  Waar zijn trouwens een aantal van zijn oude maties?? Ik mis de nodige namen van criminelen van het eerste uur.

  Ook de journalistiek in SU heeft een verantwoordelijkheid die ze onvoldoende waarmaken. Gelukkig zijn er nog enkele verantwoordelijke journalisten die wel hun best doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES