Suriname in Rotterdam: BORGOE -meets- PARBO party

0

Na onze gezellige Bakka’Na party in Rotterdam is er op vrijdag 3 april 2015 weer een hele speciale Borgoe Party in de Maassilo. Speciaal omdat we iets unieks doen: we krijgen PARBO bier uit Suriname op bezoek op de allereerste BORGOE -meets- PARBO party!

Ook op deze speciale editie hebben we de beste Suri artiesten te gast zoals LA ROUGE, KENNY B, KAYENTE en speciaal uit Suriname DJ GILLY GONZALES!. Uiteraard ook TOP DJ’s zoals BIGGI & MC ELTON, MEO, GIOVANNI ANTOIN, SENZY, MC D-JAY en een Surprise Act!

LET OP: er zijn speciale EARLY BIRD combi-tickets: 2 kaarten voor 20 euro (beperkt verkrijgbaar). Haal je kaarten hier! OP=OP! Info: www.borgoeparty.nl.

Bekijk de film van de vorige party hier:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.