Distributie herbicide aan grootlandbouwers

7

Onderminister Djoemadie Kasanmoesdiran van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) inspecteert een lading herbicide. Minister Soeresh Algoe was donderdag persoonlijk in Nickerie aanwezig bij de distributie van herbicide aan grootlandbouwers. Hij vaart daarmee op het kompas van het Anne van Dijk Rijstonderzoekscentrum Nickerie (Adron) dat hem van advies had voorzien. Herbicide wordt gebruikt ter bestrijding van de boosaardige rode rijst en onkruid op de rijstarealen.


7 REACTIES

 1. Gezien de auto was het maar een heel klein deel van de landbouwgiffen die gebruikt worden. We weten alle maal dat die sproeivliegtuigen per vlucht 10-talle liter verspreiden.

  Kortom dit is allemaal voor de show. Alleen dan had ik wel voor een andere foto gezorgd. Niet zo’n vadsig mannetje dat duidelijk zijn leven lang heeft zitten niksen.


  Maak melding

 2. Onderminister Djoemadie Kasanmoesdiran van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) :

  Had deze minister zijn buik niet even kunnen inhouden en een pak kunnen aantrekken.

  Of werd hij gestoord tijdens uitvoering van zijn ‘echte ‘baan.


  Maak melding

 3. Voor niets komt de zon op, maar je moet, wanneer je van zonne-energie gebruik wil maken, wel betalen voor zonnepanelen. Waarom denkt men in Suriname dat iemand recht heeft op gratis spullen? Wat voor voorbeeld geeft men aan de bevolking als men uitgerekend grootlandbouwers gratis pesticiden geeft? Jozefzoon riep ook al dat kinderen onder de zestien en 60+ers gratis gebruik zullen mogen maken van de trein (daardoor is de kans dat de trein gerealiseerd wordt meteen tot nul gedaald). Hoe lang denkt men dat de regering in staat is dit allemaal ‘gratis’ ter beschikking te stellen van deze groepen en waarom moeten andere groepen wel betalen als zij gebruik willen maken van deze goederen of diensten? Zelfs de meest achterlijke idioot kan je vertellen dat dit niet vol te houden zal zijn door de regering, omdat de regering de pesticiden niet gratis krijgt van de buitenlandse leveranciers, hoe je het ook draait of keert, iemand zal voor de pesticiden moeten betalen. Wij, de arme belastingbetalers, zullen er uiteindelijk voor moeten opdraaien en waarom wij de rekening gepresenteerd krijgen voor iets waar de grote boeren gebruik van maken en er voordeel aan hebben, kan alleen Didibri ons uitleggen, maar dat zal hij niet doen, want hij zit liever in het Lawagebied dan in de assemblee.


  Maak melding

 4. bradas nanga siesas,,

  op 25 mei a.s. gaat de éérste trein rijden volgens onze lijder ddb rijden….

  het zijn ,zijn woorden..

  de over-fly ’s zullen dan ook op geleverd worden, vergeet de twee bruggen,bij corantijn rivier en de marowijne niet..

  de zee-haven heeft wat vertraging i.v.met hoge golven op zee.

  de treinen vertrekken op tijd van uit de valliants plein – naar onverwacht..

  bij deze hebben ze alleen vrouwelijke trein conductrieses..met mini-rokjes zodat ze bij het struikelen niet bezeert worden..


  Maak melding

 5. Wordt er ook nog gedacht aan de kleinlandbouwers of verdwijnt alles weer in de zakken van hen, die het toch al zo goed hebben ?
  Daar staat Suriname toch om bekend ?
  We zijn 1 van de weinige landen, die geen anti-corruptie wet hebben, dus alle grote jongens kunnen rustig hun gang gaan.
  It’s a bloody shame.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.