Surinaamse voorzitter Permanent Raad van OAS

8

De Surinaamse ambassadeur, Niermala Badrising, is met ingang van dinsdag voorzitter van de Permanente Raad bij de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS). Ze mag die functie drie maanden bekleden. De aanstellingsceremonie van Badrising werd ook bijgewoond door OAS-secretaris-generaal José Miguel Insulza, assisitent-secretaris-generaal Albert Ramdin (Suriname), de permanente vertegenwoordigers van de lidstaten en de permanente waarnemers.


8 REACTIES

 1. DUS 3 maanden zakkenvullen en weer weg.Dit lijkt mij toch geen dom mens,dan vraag ik mij af dat ook zo iemand zich laat mee sleuren in de ellende van een dictatuur.Jammer van een goed stel hersens.


  Maak melding

 2. Erg jammer; welke debiel bepaald dat je een functie mag vervullen voor 3 maanden. dit is meer stage lopen. minimaal 4 jaren zou het moeten zijn… dit is zeer triest. zo gaan de hoge heren met onze vrouwen om. schandelijk….


  Maak melding

 3. @ Booster,

  Dit staat in het reglement van de OAS. Of het nou een man of een vrouw is, van welk land dan ook, dit geldt voor eenieder! Of is een Surinaamse vrouw belangrijker dan anderen? Kom op nou, een beetje simplistisch gedacht, vindt je zelf niet?


  Maak melding

 4. Ach, het zijn dit soort mensen die geen principes hebben en alleen maar bereid zijn achter figuren met aanzien of macht te lopen.
  Ze denken dat ze geweldig zijn omdat het overgrote deel van de Surinaamse bevolking een laag opleidingsniveau hebben.Voor geld zijn ze bereid, moordenaars en drugsdealers te vertegenwoordigen.


  Maak melding

 5. Stelt weinig voor. Het is zoals @blaka batra stelt het reglement van de OAS, want bij een normale selectieprocedure zou deze dame het niet halen. Ze blinkt niet uit in intelligentie. Het zijn andere kwaliteiten waarom ze die functie heeft gehad.


  Maak melding

 6. Een mooie vrouw maakt jullie onzeker en je weet dat je haar nooit kan krijgen daarom hebben jullie faalangst en hebben jullie altijd kommentaar op zo een lekker ding.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.