Artiesten in videoclip roepen op tot geweld tegen homo’s

70

Sinds een week is het nummer ‘Bullet’ (gi den batti man) van de artiesten HMG en King Koyeba op Youtube te zien en te horen. De titel (letterlijk vertaald: ‘Kogels voor homo’s’) en de inhoud van deze muziekproductie roept op tot het verbranden van- en afvuren van kogels op homoseksuele mannen. Dit tot grote afschuw van velen in de Surinaamse samenleving.

Tieneke Sumter, voorzitter van het LGBT Platform in Suriname, schreef vandaag hierover een brief aan de minister van justitie en de president van het land. Daarin zegt zij onder andere “Als netwerkorganisatie van personen uit de Surinaamse LGBT gemeenschap, voelen wij ons persoonlijk bedreigd door de teksten in dit lied. Wij ervaren deze creatieve productie als een regelrechte aanval op de soevereiniteit van Suriname, onze menselijke waardigheid en de vreedzame co-existentie die onze natie grondwettelijk gehouden is na te streven. We willen erop wijzen dat een dergelijke muziekproductie onconstitutioneel, onwettig, mensonterend en inhumaan is”.

“Wij hopen dat u ogenblikkelijk, krachtig en publiekelijk dit lied verwerpt, met onder andere onze organisatie een samenwerking intensiveert ter zake de bestrijding van alle vormen van haat en discriminatie en alle mogelijkheden (inclusief wettelijke en gerechtelijke) bekijkt dat dit in de toekomst niet weer gebeurd”.

Bekijk de clip met harde, agressieve taal aan het adres van homo’s hier:
https://www.youtube.com/watch?v=9SfT7Pw1pSw


70 REACTIES

 1. -Dit lied vind ik 1000x niks, omdat de teksten tegen een bepaalde groep is gericht. Nou dit zegt al genoeg wat er in Suriname speelt terwijl men een mond vol heeft dat andere landen een voorbeeld kunnen nemen aan Suriname als het om deze groep gaat.

  -Ik wens niets voor niemand, maar ik hoop dat deze jongens en velen die een haat hebben tegen deze groep moet oppassen, omdat die man daar boven niet slaapt.

  -Ook wil ik aan een ieder zeggen dat er velen onderzoeken zijn uitgebracht waaruit blijkt dat het om een afwijking gaat. Waarom begint een jongetje van 3 en een half jaar al met het dragen van meisjes kleding en zich hierin veel lekkerder invoelt??

  -In Afrika spelen de jongens het spelletje mee en ze zijn zogenaamd verliefd op een meisje als dekking dat zij niet homoseksueel zijn. Dit omdat zij de doodstraf kunnen krijgen.

  Let maar op jullie kinderen en ik hoop niet dat zij ooit voor de gek gehouden zullen worden. De straf dus!!!!


  Maak melding

 2. de wanna Be Pimp crew..ze kennen hun eigen identiteit niet eens, maar zijn wel instaat anderen op een respectloze manier te behandelen (kenmerkend voor zulke groepen)… gewoon afstraffen en als het in SU niet lukt…geeft ze een warm onthaal in NL , want ze komen zeker met een tour….


  Maak melding

 3. -Lees hier een stukje tekst en oordeel zelfs maar:::::

  Ingezonden: Haatzaaiïng door Surinaamse muziekproductie “Bullet”

  Sedert enige dagen circuleert er op het internet een muziekproductie van Surinaamse origine genaamd “Bullet”, waarin de artiesten HMG en Koyeba “voorlichting verschaffen aan alle battimans (homoseksuelen)”

  De inhoud van deze muziekproductie insinueert in niet mis te verstane tekst onder andere het verbranden van- en afvuren van kogels op- Surinaamse burgers, voornamelijk Transgender personen, bi- en homoseksuele mannen, allen deel van de LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual en Transgender) gemeenschap.

  Heel triest allemaal


  Maak melding

 4. Kijk goed naar de samenstelling van deze muziekgroep.

  Dezelfde mensen die schande spreken van Zwarte Piet roepen nu op om homo’s te vermoorden…

  I rest my case


  Maak melding

 5. Als men ze zo bezig ziet ben je geneigd te zeggen; ” den boi na seriusu Hiphop Gangsta ” !!!

  Maar schijn BEDRIEGT vaak in deze zgn MACHO Hiphop Gangsta cultuur.

  De volgende 2 artikels geven dat aan;
  http://www.holebi.info/phpnews/kortnews.php?action=fullnews&id=4920

  http://www.theguardian.com/music/2008/may/11/gayrights.usa

  ” King GUYABA ” en friends moeten zich eerst afvragen of er in het gezelschap NIEMAND zich bevindt van de categorie die zij zo zeer verafschuwen…..want je weet maar nooit of er één of meerdere tussen zitten die rondlopen met het GEHEIM als zijnde een ” battiman “.

  Trevlig kväll ! CHAVÉZ


  Maak melding

 6. die mensen die dit soort muziek maken vindt ik gewoon walgelijk wie weet zijn ze zelf boelers maar doen alsof .laat een ieder in zijn waarden zolang je niet lastig gevallen wordt .dit soort figuren vindt ik gewoon zielig .hopelijk kopen die mensen dit soort waardeloze muziek niet als je het muziek mag en kan noemen .normen en waarden zijn zoek bij deze marrons mie mang de goeie nagesproken .


  Maak melding

 7. Het oproepen tot het vermoorden van homo’s is en blijft verwerpelijk. Net als alle vormen van discriminatie.
  Ander topic: Je hoeft Quinsy Gario hier niet bij te betrekken en hem een hypocriete hond noemen. Ik ken Quincy persoonlijk en hij spreekt zich uit tegen alle vormen van discriminatie. Hij trad (als niet- homosekuele ) spoke- word artiest op een evenement die ik tijdens de Gay Pride in Amsterdam organiseerde. Quincy hypocriet? In mijn ogen eerder moedig. Wat vind jij van dit oproep homo’s te verbranden? Daar ging het om Koos.


  Maak melding

 8. Alleen een racist koppelt het protest tegen Zwarte Piet en het protest tegen deze groep aan elkaar, omdat in zijn ogen deze artiesten, omdat ze zwart zijn automatisch tegen Zwarte Piet moeten zijn, figuren (wit en zwart) die voor Zwarte Piet zijn, zijn in Nederland vaak ook tegen Homo’s, die zwarte vent die rapte over Zwarte Piet zou zo in de groep van King Koyeba passen met zijn achterlijke tekst waarin hij Zwarte Piet ophemelde en in zijn aanstootgevende vorm niet erg vond

  Sumter moet haar hoop maar niet te veel op Bouta en Belfort vestigen, zij functioneren namelijk op hetzelfde primitieve niveau als King Koyeba, Bouterse is, wat dit onderwerp betreft als het ware de King of Kings, hij heeft totaal geen respect voor andersdenkenden en hij draait er zijn hand ook niet voor om, om andersdenkenden met kogels te bewerken.

  Belfort is voortgekomen uit de ABOP een partij die vrouwen als seksobject ziet, ze raden daar vrouwen aan hun onderbuik zo duur mogelijk te verkopen, verder vernederen ze vrouwen openlijk op het podium door in ruil voor geld hun telefoonnummers te noteren, van zulke macho honden kan je geen begrip ten aanzien van homo’s verwachten, dat zijn in hun ogen verwijfde mannen, die in hun ogen ‘echte’ mannen neerhalen, ze zijn daarom nog minder dan vrouwen die in hun ogen al @#$% zijjn.


  Maak melding

 9. MolenaaT of MolenaaR? Nu gaap je niet, je bent klaar wakker! Omdat je een klein groepje zwarte jongens, 4, 5 of 6, een rap hoort brengen tegen homo’s ga je dat vergelijken met een bijna voltallige bevolking van 16 miljoen mensen die massaal voor een racistisch verschijnsel als Zwarte Piet is.
  Schever kan het niet. En laf om te roepen waar Quinsy blijft.
  Quinsy heeft een hogere roeping dan zich te bemoeien met een klein groepje homofoben.
  In Suriname rekenen we wel af met dat soort tuig.
  De Surinaamse bevolking zal zich nimmer scharen achter deze groep mensen die oproepen tot discriminatie van homo’s.


  Maak melding

 10. kwaku,….jullie rekenen met helemaal niemand af. Je hebt wel een grote bek, maar te laf om je stem te laten horen tegen een coupe-pleger, drugsveroordeelde dictator en massamoordenaar als president van dat narco-staatje Suriname.
  Deze infantiele, paranoïde mongoloïde apen zijn precies jouw soort.


  Maak melding

 11. @Henk Molenaat
  “Kijk goed naar de samenstelling van deze muziekgroep.

  Dezelfde mensen die schande spreken van Zwarte Piet roepen nu op om homo’s te vermoorden…”

  Dit gaat om een muziekgroep die een afwijkende mening heeft en niet om 92% van de bevolking (weet je nog?)
  Een opmerking die kant noch wal raakt.


  Maak melding

 12. Hierbij roep ik iedere bezitter(ster) van een cd van King Koyeba of HMG op om deze gezamenlijk op een brandstapel te gooien. En NOOIT meer een produktie van deze gasten uitbrengen of kopen! En vooral optredens boycotten. Eens kijken wie er aan het langste eind trekt. Ik hoop dat ze allemaal in bittere armoede verder moeten leven. Aan één kant is het voor de rechtgeaarde artiest jammer dat er (nog) geen rechtenorganisatie is voor artiesten en tekstdichters, maar aan de andere kant ben ik blij, want nu verdienen deze klojo’s er geen rooie cent aan.


  Maak melding

 13. henk molenaar de hindustaan met blanke naam
  heb jij naar jou soort genoten gekeken in india die nog zwarter zijn dan die akrikanen uit de sahel .
  heb jij nog naar cnn en de ad gelezen hoe ze weer een meisje van 15 jaar hebben verkracht en vermoord in india vandaag .het is schering en inslag iedere daq in india als het gaat om verkrachten en de vrouwen in brand steken .kijk eerst naar jou soort voor je anderen de les wil voorlezen .ik keur af wat deze gasten doen en zeggen over homos triest allemaal .maar jullie hindoestanen zijn geen millimeter beter .vrouwen en meisjes leven in angst tussen jullie mannen en jongens in india trouwens geldt voor heel zuidazie .leren jullie de vrouwen en meisjes eerst te respecteren voor je het over anderen hebt ,leer jou soort genoten om de vrouwen en meisjes te respecteren .laatst nog kapt een hindoestaan zijn vrouw dood in suriname midden op straat overdag ,let daar eens op molenaar de hindoestaan .


  Maak melding

 14. Er is geen enkele Baithak Gana liedje gemaakt zover waarin homo’s bedreigd worden. Laten we het ook zo houden. Sowieso wordt er niet met moord en dood gedreigd in de Baithak Gana teksten.


  Maak melding

 15. @flyer
  “kwaku,….jullie rekenen met helemaal niemand af. Je hebt wel een grote bek, maar te laf om je stem te laten horen tegen een coupe-pleger, drugsveroordeelde dictator en massamoordenaar als president van dat narco-staatje Suriname.
  Deze infantiele, paranoïde mongoloïde apen zijn precies jouw soort.”

  @ flyer
  Jij bent er dus ook één, die iedereen die het voor Suriname opneemt op welke manier dan ook, meteen een Bouta aanhanger is.
  Nou, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik hang geen verkeerde mensen aan.
  Suriname bestaat niet alleen uit een verkeerd regime!
  Er is nog zoveel meer in SU dan een groepje paarse mensen!
  Jij wil mijn stem niet horen!
  Lees mijn postings eerst voordat je gaat roeptoeteren.


  Maak melding

 16. Er zijn bouten en er zijn moeren.
  Met 2 bouten of 2 moeren bevestig jij niets aan elkaar.
  Gelijknamige polen stoten elkaar puur natuurlijk, altijd af.
  Ongelijknamige polen trekken elkaar puur natuurlijk, altijd aan.
  Sommigen zijn zo tegen de draad in.
  Wat moet er van deez aardkloot terecht komen als alles wat leeft homo wordt?
  Wie wil springen mag springen echter mij niet gevraagd om uw hobby ook interessant te vinden!


  Maak melding

 17. Paraman : “Wat moet er van deez aardkloot terecht komen als alles wat leeft homo wordt?”

  Kan in ieder geval niet slechter worden de teringzooi die het nu is…


  Maak melding

 18. Het vreemde is dat menige hetero ook de poepgat van de partner weet te vinden en homogedrag vertoont. Waarom dan geen algemeen leidje? Een liedje tegen de poepgat als sekshol?


  Maak melding

 19. Allen, (speciaal aan:Henk Molenaar),

  Het gaat hier om één muziekgroep, niet heel Suriname.Denk toch na voordat je wat schrijft.
  Hier in Ned gebeuren er veel ergere dingen tegen homo’s/moslims en ander groepen die anders zijn of denken.Waar is jou mening hierover ?
  Ik vind het schandalig dat jij altijd zit te wachten op een kans op heel Suriname onderuit te halen, DENK NA Boerkie.

  Sterkte.


  Maak melding

 20. Molenaar(T) & co zijn nu klaar wakker en hebben het hoogste woord.

  Alles wordt ingezet om het racisme uit eigen gelederen goed te praten. Over de homofobie in eigen land zwijgen ze maar liever.


  Maak melding

 21. Henk Molenaar,

  Destijds, ruim 50 jaar geleden, was aan de Molukkers toegezegd dat die wijk uitsluitend voor hen bedoeld was en alleen voor hen gebouwd was. Vervolgens gaat men nu proberen die wijk te koloniseren. Terecht dan dat de Molukkers kwaad werden en een actie opstartten. Belofte maakt schuld.


  Maak melding

 22. Hai boi,
  en maar klagen dat ze zwarte piet genoemd worden, maar intussen hebben ze geen moeten op te roepen anderen naar het hiernamaals te helpen desnoods met geweld.
  En natuurlijk heb je een KWAKU hier die de ongure figuren komt goedpraten die tot geweld oproepen !!


  Maak melding

 23. Allen,

  henk Molenaar: jou vraag aan Pero, wat hij denkt dat je bent.
  Ik denk een racist meer niet.

  Sterkte daarme, want ik zal NOOIT mensen over één kam scheren.


  Maak melding

 24. @Ray:”En natuurlijk heb je een KWAKU hier die de ongure figuren komt goedpraten die tot geweld oproepen !!”

  Ray,
  Kun je aantonen WÁÁR ik dat doe?
  Je zegt zomaar wat, ongefundeerd en verzonnen, als altijd!


  Maak melding

 25. @Bakasur.
  Je moet wel het hele verhaal schrijven!! Ten eerste waren de omstandigheden 50 jaar geleden heel anders, er zijn ook in de Molukse cultuur “gemixte”huwelijken, die gezinnen wonen er ook tussen. Als dan een huis leeg komt te staan en er zijn geen “molukse” gezinnen voor te vinden maar wel een ” wit”/”autochtoon”/ “andersgekleurd”/”medelander” vanwege woningtekort? Dan heet het koloniseren???? En vind jij het terecht dat de boel vernield wordt! Laat je nakijken man!


  Maak melding

 26. @astaman,

  Afspraak is toch afspraak? Indien is toegezegd dat het een all-Molukse wijk is, dan moet je dat ook respecteren.

  Bovendien beweren de Molukkers dat de woningbouwvereniging niet met hen heeft overlegd, want er zijn wel Molukse kandidaten voor die woning te vinden.

  Ik heb nergens gezegd dat ik het eens ben met vernielingen.


  Maak melding

 27. Wat hebben hindoestanen IN HEMELSNAAM met zo’n hatelijke flutgroep als deze zielige knakkers te maken? Bhaitak Gana gaat in op alledaagse dingen en het leven in Suriname en India. Nog nooit van mijn leven heb ik teksten voorbij horen komen die haat prediken naar wie/wat dan ook.

  De persoon die het nodig vindt dit soort dingen bij dit nieuwsbericht te vermelden is waarschijnlijk voor de 7e keer afgewezen door zijn hindoestaanse ex. Ik heb met je te doen, maar dat is geen reden om de internetheld uit te hangen.


  Maak melding

 28. @Bakasur,
  Jouw reactie staat in schril contrast met de heden ten daagse opvatting dat tijden en dingen/zaken onderhavig zijn aan verandering.
  Iedereen heeft z’n mond vol van integratie, en niet blijven zitten op je eiland. Er zullen altijd “radicalen” zijn die “hun” wijk als hun eigendom claimen. Die figuren dulden geen “buitenstaanders”, en benoemen het als hun erfgoed! We hebben het nu inmiddels over de derde generatie Molukkers!


  Maak melding

 29. Allen,

  Waarom elkaar van alles en nog wat verwijten ?
  Mensen wij hebben een Surinaamse achtergrond, wij doen dat niet.
  Wij leven met alle soorten en maten in vrede, dat moeten wij koesteren.


  Maak melding

 30. @astaman,

  Wat is er tegen behouden van iets dat goed werkt? Tegenwoordig verandert men teveel om de veranderingsmode, niet om de noodzaak.
  Je ziet het bvb in de ICT. Systemen die goed functioneren en nog jaren kunnen meegaan, worden zomaar veranderd en dan is de verandering niet eens beter.
  Kijk naar het Openbaar Vervoer in NL. Je kunt contant geen kaart meer kopen. Goede verandering?
  Kijk naar de nieuwe (stroom)meterkasten. Elke 15 min. gaat er een ping naar de centrale met alle info over jou gebruik. Goede verandering?
  Kijk naar de Molukse wijk. Die mensen voelen zich daar veilig en prettig met elkaar en dan komt er een intruder. Goede verandering?
  Verandering is alleen goed indien er noodzaak toe bestaat. In dit geval dus niet, is mijn mening.


  Maak melding

 31. Homo seksualiteit is een WITTEMAN ziekte die ze hebben overgedragen aan de zwarte man en vrouw. Nergens in de geschiedenis staat vermeld dat de creoolse mannen onderling seks bedrijven maar wat de Europeanen betreft zijn er genoeg boeken geschreven die een paar voetbal velden kunnen vullen hoe ze seks met elkaar bedreven en pedofilie ja kleine jongetjes kregen een grote BILGAT. Het wordt tijd om de creolen te zuiveren van deze ziekte die gemanipuleerde creoolse broeder en zusters naar onze gemeenschap brengen. Ik stel voor om ze NIET te doden maar uit ons midden te drijven, uiteindelijk zullen deze WEZEN sterven zonder onze kinderen te kunnen beïnvloeden met hun ziekte. We moet en alle homo’s en lesbienne uit de Surinaamse CREOOLSE gemeenschap verdrijven. Laat ze naar Europa gaan! Onze Creoolse voorouders huilen van verdriet om te zien wat die loslopende Duivelse Creoolse WEZEN aan het doen zijn!


  Maak melding

 32. Een zielig stelletje ongeschoolde discriminerende, slecht opgevoede en angstige jongetjes. Parasiterend met lullige zonnebrillen, gebruik makend van muziek van anderen om hun frustratie te uiten. Ze moeten vooral de kogel op zichzelf richten! LOOSERS!!


  Maak melding

 33. Rob Moleveld,

  Sinds wanneer nemen mannen en vrouwen simultaan deel aan athletiek wedstrijden? Waarom is de spits van Real Madrid geen vrouw?
  Wij Mogen ons gelukkig prijzen dat een man geen vrouw is en een vrouw geen man.
  Wij zouden anders niet de ruimte hebben om hier oeverloos door te blijven zeuren.
  Rob gedraagt zich “vrouw” moedig!


  Maak melding

 34. Volgens een gezichtsreddende verklaring van de bandleider is het liedje bedoeld om jongetjes te waarschuwen om tegen betaling seks te hebben met mannen.

  Waarschijnlijk kon hij alleen aan een gewelddadige waarschuwing denken.


  Maak melding

 35. Wat een feilloze diagnose van dr. KdW ( zie eerste zin). Ik krijg steeds meer het gevoel dat hij een verkeerde naam heeft. Mijns inziens zou Kdi (idioot, imbeciel etc.) beter passen.


  Maak melding

 36. De jeugdparlementsleider Otjeman die meedoet in de clip, is van mening dat het lied niet gericht is tegen homo’s het is gericht tegen jongens die zich als homo gedragen;

  ‘Otjeman’ liet eerder tegenover de Ware Tijd weten dat ‘Bullet’ niet gaat over homoseksuelen, maar slechts over jongens die zich gedragen als homo’s, om aan geld en het materiële te komen’. Hier zou zelfs Wilders wat van kunnen leren.MANNEN die zich als homo’s gedragen, met of zonder materieel gewin in gedachten, hebben een probleem, maar JONGENS die zich als homo’s gedragen zonder aan geld en materieel gewin te denken, hebben niets te vrezen.

  Als het jeugdparlement dit smoesje van Otjeman slikt, dan zijn ze geen haar beter dan Otjeman. Het jeugdparlement gedraagt zich steeds meer als een aanhangsel van de NDP het zal me dus niet verbazen als ze Otjeman amnestie geven.


  Maak melding

 37. Zo zie je maar dat ook zwarte mensen racist kunnen zijn en anderen uitsluiten in de samenleving … zwarte mensen zijn in principe niet beter dan blank en omgekeerd. Allé domheden zijn des mensens.


  Maak melding

 38. Je word niet als homo geboren
  Dat wordje door de samen leving
  Dan weet je nie beter wat je ziet is wat je leert
  geen zelf vetrouwen je wilt acepteert worden
  weet je hoeveel homos tegen hun wil
  aangerand zijn geweest voor ze homo zijn geworden
  en weet je hoeveel dat vrijwillig zijn geworden
  Door geen aandacht door geen richtlijn meer van hun ouders te krijgen alles mag van mama en papa en de staat promote dat
  want die willen dat je zo snel mogelijk sterft
  en alles maar verzint je tegen te houden zodat je bij de 98 procent van de arme hoort en hun nooit kan tegen spreken

  ze willen juist dit gay mentaliteit goed keuren
  zodat wij niet alleen onze hele leven verspillen aan een protest voor dit of voor dat tegen homo of voor homo t is heel simpel homo zijn is niet alleen uit de mode t is nooit in de mode geweest en is een ziekte die de mensheid een keer hard in zn kont gaat naaien een zeer hoog pleit onderwerp voor een heel laag niveau
  van mensen

  en blanken proberen nu iedereen te beschuldige voor racist
  Omdat ze niet meer kunnen verstoppen

  Terwijl je kan alleen racist zijn op iets wat zo geboren is ander kleur huid ander soort haar godsdienst is een keuze daar kan je geen racist op zijn
  t word tijd dat de witterts hun virussen bij hun zelf houden en niet se eest van de bevolking mee besmetten

  Weet je hoeveel kinderen misbruikt zijn door homos
  Nee weetje nie want een kind snat er niks van en neemt het zn graf in nadat die ook homo geworden is


  Maak melding

 39. Je word niet als homo geboren
  Dat wordje door de samen leving
  Dan weet je nie beter wat je ziet is wat je leert
  geen zelf vetrouwen je wilt acepteert worden
  weet je hoeveel homos tegen hun wil
  aangerand zijn geweest voor ze homo zijn geworden
  en weet je hoeveel dat vrijwillig zijn geworden
  Door geen aandacht door geen richtlijn meer van hun ouders te krijgen alles mag van mama en papa en de staat promote dat
  want die willen dat je zo snel mogelijk sterft
  en alles maar verzint je tegen te houden zodat je bij de 98 procent van de arme hoort en hun nooit kan tegen spreken

  ze willen juist dit gay mentaliteit goed keuren
  zodat wij niet alleen onze hele leven verspillen aan een protest voor dit of voor dat tegen homo of voor homo t is heel simpel homo zijn is niet alleen uit de mode t is nooit in de mode geweest en is een ziekte die de mensheid een keer hard in zn kont gaat naaien een zeer hoog pleit onderwerp voor een heel laag niveau
  van mensen

  en blanken proberen nu iedereen te beschuldige voor racist
  Omdat ze niet meer kunnen verstoppen

  Terwijl je kan alleen racist zijn op iets wat zo geboren is ander kleur huid ander soort haar godsdienst is een keuze daar kan je geen racist op zijn
  t word tijd dat de witterts hun virussen bij hun zelf houden en niet de rest van de bevolking mee besmetten

  Weet je hoeveel kinderen misbruikt zijn door homos
  Nee weetje nie want een kind snapt er niks van en neemt het zn graf in nadat die ook homo geworden is

  Nogmaals wat moet er gebeuren voordat wij burgers in opstand gaan komen tegen all deze wetten die ons voorbij schieten en nu onze kinderen hun levens zwaar belasten

  Zijn we verdoemd? Niet zolang ik nog leef


  Maak melding

 40. Echt niet te geloven dat dit kan? Dit is oproepen tot geweld en de regering doet niks? Zou willen zien als dit zoude gebeuen als zou worden gezongen knal de zon van de president neer…dan zou er wel direkt actie worden genomen.die kerel hoort het gevangnis in!


  Maak melding

 41. Bij de natuurvolkeren kwam homofilitus niet voor. Dit is bij de kunstmatige volkeren in Europa begonnen. Toen er een tekort aan vrouwen was wegens grootschalige witte oorlogen zijn ze begonnen te boelen. Dit is later gewoonte geworden. Europa of Boeleropa? Het lijkt wel het laatste.


  Maak melding

 42. Mense, saat is kosbaar. As je spuit saat in kont, dang daalik gaat Monsanto patent neeme op jou saat. Jei moet straks 10 duisent doller betaale om met jou saat kint te maake. Darom verspil niet jou saat. Seeker niet in kont waar is geen frugtbaare bodem. Ja, daar is wel poepmest, maar geen gront.


  Maak melding

 43. Ach joh Suriname moet niet zo overdrijven!
  Eerst willen ze tegen blanken zijn en alles verwerpen wat Nederlands is inclusief de wet. En nu pijpen ze dezelfde wetgeving en alles??? Als je dan Nederland goed wil na doen hou er dan rekening mee dat het de vrijheid van meningsuiting is? Jullie kunnen liever die straat rovers en juwelier rovers gaan oppakken dan deze jongens lastig te vallen. Het volk vindt het leuk. Je moet niet alles te letterlijk nemen ik denk niet dat ze echt daadwerkelijk de straat op gaan om homo seksuelen af te schieten….. Het is slechts een term battiman.

  GROETEN UIT HOLLAND!


  Maak melding

 44. My Respondation:
  Wel Zo te zien hebben m Nigga’s Gelijk Want Kijk We Don’t Want Batty-bwoys [Peoples] In our Country Understood?
  And if you Understood then i don’t Have to tell you much more
  Dus de tekst [Bullet gi ding battieman] Is niets slecht en dat betekend niet dat jullie motherfuckers zo Agressief moetten Reageren [Sorry voor m’n taalgebruik]
  Ja het is wel zo dat de jeugd eraan gaat dat snp ik heus wel But the Lyrics aren’t bad


  Maak melding

 45. For Sure Doc. Well if Yuh ask Bout me, Mi Seh mi Agree With yuh Because we really Nuh want dem Battymnan inna Country you Done know
  The Truth dem deh dem Just do it fi di Population [To be populair enuh]


  Maak melding

 46. alle personen die een ander willen doden verdienen op gesloten te worden in kampen wat als homos zouden zeggen alle heteros dood ieder levend wezen zo ook dieren heeft recht op leven alleen begrijp ik niet dat men moordenaars nog verdedigd en rechten heeft


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.