Keizerstraat in Paramaribo afgesloten

32

Een deel van de Keizerstraat is sinds zaterdag voor een week afgesloten in verband met herstelwerkzaamheden in opdracht van het ministerie van Openbare Werken. Het ministerie is van plan om nog 500 kilometer aan weg te asfalteren in zowel de hoofdstad als in de districten. Ondertussen zijn vier aannemingsbedrijven gecontracteerd om in totaal 81 kilometer aan kapotte wegen te repareren.


32 REACTIES

 1. Wat gebeurt er met deze boeven? Sang é psa echte echte in Su? Zijn deze jongens goed in ;t hoofd? Waaron zoveel aannemers(4) de opdracht geven om 81 km weg aan te repareren.? Hoeveel vrienden zullen dan de in totaal 500 km weg dan repareren/asfalteren (een st of 25) Par(misser)hoeveel beter ben je dan de vorige DIEF van OW. Mik 25 mei doro snel, anders a volk dies ó dedé echt. Volk van Su loekoe wat je met je zelf hebt gedaan door op deze zaka-zakas te stemmen op 25 mei 2010. Volk van Su no stem moro op deze zaka-zakas op 25 mei 2015. Deze boeven hebben jullie terug gebracht/gezet in /met alles. Deze NDP BOEVEN hebben alleen voor zich zelf gezorgd en voor hin familie en vrienden, maar dat volk is niet aan bod gekomen. Dus 25 mei NDP weg ermee. Stem gewoon op het FRONT in welke formatie dan ook. We moeten samen bundelen om deze beesten terug te verwijzen naar hun hok. Odiiiiiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 2. Pengel je stelt je weer aan. Wat ben jij een slechte propagandist, gevraagd of ongevraagd van het Front. Zo’n dynamische regering heeft Suriname nimmer gekend. Somo is bij jullie op het juiste adres. Blijf maar met je ouderwetse NPS. Daar hoor je thuis in jou hokje. A koeli-meid diesie nanga ing herie famirie e stem tapoe NDP.

  Nu heeft Parmesar voor vier aanbestedingen gekozen, is het weer niet goed.wat ben jij een ouderwetse grapjas. Dit alles wordt gedaan zonder Nederlandse ontwikkelingshulp waar jou Front zo verslaafd aan was en Suriname door jullie gebedel zoveel schande gaven.


  Maak melding

 3. @Shoba Sranang heeft Dynamisch MEGAbegrotingstekort,
  een Dynamisch Groot Leningenmeer, Een Dynamische
  MEGA/groep On/ en Minvermogenden, Een Dynamisch
  Mega/exploitatiekort bij het Treinspookproject, een
  Dynamisch groot ambtenarenleger waarvan de helft weg moet,
  een Dynamisch groot aantal NEP/ambassades zonder doel of
  resultaat voor Sranang, een Dynamische Anti/Corruptiewet,
  een Dynamische Screeningswet die Criminelen uit belangrijke functies houdt en een Dynamisch slinkende monetaire
  reserve !

  En werkelijk DYNAMISCHE regering en president !

  PS : DINO is een ZEER Dynamische ereburger, Hoofd CTU
  die op Dynamische wijze een steentje bijdraagt aan de MEGA
  ontwikkeling van Sranang !


  Maak melding

 4. @Lieve Shoba

  In een dynamische regering hoort AMNESTIE niet thuis!!!
  In een dynamische regering hoort je bouta niet thuis.
  Ongevraagd heft hij een coup gepleegd , dec moorden staat ook op zijn naam,moiwana oorlog ook, telefoon coup ,kogelbrieven ,echt niet iets om trots op te zijn !!
  Weg met je bouta,weg met de NDP !!


  Maak melding

 5. @Srafu en Glenn

  Hahahaaaaaa…..
  Als de werkzaamheden gaan beginnen voor die SPOOKTREIN lijn gaat Suriname verlamd zijn .
  De scholen , kantoren ,de markt alles zal dan genoodzaakt zijn te sluiten. Sjeesjes als een weg van 81 km ,zoveel aannemers gaat hebben ,Baja stel je voor wat de situatie zal zijn bij de aanleg van die spooklijn en reparatie van een weg van 500km !

  En dit noemt lieve Shoba een dynamische regering,ze is net geboren denk ik !

  Weg met Shoba en haar dynamische regering !


  Maak melding

 6. min.Parmesser is een van de weinige politici die heel voortvarend bezig is . toen hij direkteur van AZ was deed hij het ook goed .hij moest echter het veld ruimen van Front voor een
  nps-er die geen moer wist van management .

  als dingen niet goed gaan mag je dat aankaarten en kritiek geven
  maar als dingen goed gaan moet je dat ook toe juichen maar tegenwoordig dwarsboomt de oppositie partijen alles wat de regering doet en daar wordt je moe van . deze regering heeft goede dingen gedaan maar ook foute dingen en heeft verzuimd om foute personen hard aan te pakken . ik zet bijv.ook vraagtekens bij de aanleg van de trambaan voor E 130 miljoen . de reistijd wordt verkort van 1 uur naar een halfuur. trouwend hoeveel mensen wonen in dat gebied en hoeveel gaan er gebruik van maken . zijn de inkomsten wel genoeg om de kosten te denken .is zo’n investering wel verantwoord ? allemaal vragen .

  ik zou bijv. eerder de voorkeur geven aan een groot sociaal woningbouw project . ook de invoering van de het nieuwe ziekenfondsstelsel happert aan alle kanten en is niet goed voorbereid . maar waar was de oppositie ? die liep weg uit de zaal.Front noemen jullie dat oppositie voeren ?

  Front heeft het nu constant over corruptie maar ook tijdens hun regeerperiode heeft er veel corruptie plaast gevonden . trouwens waar is die ontwikkelingshulp gebleven . er is toen ook een spoorweg gebouwd van somewhere to nowhere die zit weg te rotten . en zie je iets terug van die ontwikkelingshulp maar waar is het gebleven ?

  Front is jaloers op deze regering omdat toen zij er zaten nimmer
  zulke grote daden hebben verricht ondanks de Ned.ontw.hulp . hier en daar een weggetje laten asfalteren .

  Bouterse tenminste vervangt ministers als ze niet fungeren en hij
  laat zich niet chanteren door Somo ,terwijl Vene dat wel toeliet.
  Bouterse toonde ook karakter toen hij zijn beste kameraad Abrahams heefdt ontslagen wegens frauduleus gedrag. maar dan maakt hij een grote strategische fout door deze tjoor weer te benoemen in zijn pres.kabinet als adviseur tegen een riant salaris. en dit gaat hem heel veel stemmen kosten .ook de arrestatie van zijn zoon gaat hem heel veel stemmen kosten .
  maar Front gaat deze verkiezing niet winnen .wellicht gaat Sheriff veel stemmen krijgen maar hij gaat geen regering kunnen vormen zonder de NDP. ik zie de aanhang van de NDP niet zo snel vergaan als de NPS die eigenlijk niet meer meetelt . NPS is gone with the wind.

  NDP-VHP is de beste combinatie voor het land en dat wilde Bouta ook altijd. Bouta heeft ze in 2010 aangeboden ,neem alle ministerposten en de VP ,behalve de post President . this is an offer you cannot refuse. Hadden ze dat gedaan dan had je wellicht meer vooruitgang,groei en meer hormonie in de samenleving en wellicht minder corruptie want deng frede Bouta toh.

  wij benne benieuwd.


  Maak melding

 7. Voor moeilijke projecten waar iets waargemaakt moet worden zijn ze de witte mensen uit Calimerostan aan de Noordzee nodig!!

  Strukton, Boskalis, MNO Vervat, Ballast Nedam en niet die uit China.


  Maak melding

 8. @Stoute Shobha,

  Heb je ook al roti met doks klaargemaakt voor die jongens van de NDP? Ze lusten het graag hoor. Vallen nog meer meisjes uit je familie op die stoute jongens van de NDP?


  Maak melding

 9. aub niet vergeten de stoep (het trottoir) mee te nemen. de laatste keer dat ik daar was liepen de stoepkuilen niet zo prettig. als jullie toch eenmaal bezig zijn…


  Maak melding

 10. @rocky

  ik had begrepen dat de oppositie wegbleef met een reden: afdwingen dat er langer over e.e.a. besproken wordt. dit wordt ook elders toegepast en inderdaad: het wordt nooit begrepen.

  verder dacht ik dat de oppositie sowieso niet serieus genomen werd.

  maak je je nu pas zorgen over die investering van 130 miljoen euro?

  boutese denkt ik laat een boodschapje voor hun achter.


  Maak melding

 11. @Dre,

  niet dat ik me zorgen maak over die E 130 miljoen . waar het mij om gaat is het wel economisch verantwoord.
  gaan de inkomsten de kosten,rente en aflossing kunnen dekken .
  het gaat om een vermindering van de reistijd Parbo-Para met 30 minuten .
  oke er zijn wel veel mensen die op dat traject wonen en gebruik zullen maken maar wat gaat een tramticket kosten . gaan de mensen het wel kunnen betalen ?


  Maak melding

 12. @Rocky

  Hahahaaaaa…..liever wordt je de treinconducteur spooklijn Paramaribo – Para.kan je mooi kaartjes knippen.
  Hoeveel mensen reizen dagelijks vanuit Paramaribo naar Para?!
  Je denkt dat de paranen kaartjes gaan kopen?!
  keer terug in het heden ,okay !


  Maak melding

 13. Sranan people learn to love your country man kom op. De antilianen zijn zo trots op hun land maar wij spotten met alles wat Surinaams is waarom? Ja, er moet veel veranderen in Suriname maar waarom spotten? Laten we samen het land vooruitbrengen please!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 14. Eej ik heb één vraag voor jullie, ik als 18 jarige student, houdt een ieder hier van Suriname? Als het antwoord ja is dan is dat wat ons allemaal bind we willen allemaal voorruit toch en met ruzie helpt dat niet. Mijn hart bloed als ik zie hoe wij Surinamers met elkaar omgaan. We kunnen veel leren van de antilianen die zijn net als broeders voor elkaar en komen op voor hun land. Wij kunnen dat ook come on man!!!


  Maak melding

 15. @WHYYYY

  Tja ,de antilianen houden van hun land,volk en leiders,
  Zouden zij ook van en lijder willen houden zoals bouta?!
  Wat wil jij eigenlijk, dat wij samen met de criminelen moeten leven en wonen en doen alsof alles koek en ei is?!
  Wat denk ji dat het een normale zaak is om zo nu en dan 15 burgers uit hun bed te slepen en te executeren , en dan doen also het de normaaste zaak van de wereld is?!
  Keer teurg naar de realiteit WHYYYY.
  Wij zijn in Suriname echt geen Happy family met een bouta erin.
  Hmmmmmm…in een democratie is r ook geen plats voor Amnestie !!
  .


  Maak melding

 16. @WHYYY Start verdere vervolging ALLE Massamoordenaars !
  Herstel de rechtsstaat in alle facetten !
  Zorg dat de Grondwet Ongeschonden terug komt en wordt gehandhaafd ! Amnestiewet is nietig !

  Dan zal je als 18 jarige zien dat Sranang vooruit gaat !

  Zonder democratie en mensenrechten Sranang sa fail !!

  18 jarige kom op met je Anti-corruptiewet en jouw
  Screeningswet !

  Dan yu kan taki !


  Maak melding

 17. Hij is daar nu eenmaal deal with it, maar hij is nu bezig het land voorruit te brengen en daar heb ik respect voor. Hij is democratisch gekozen door het volk. Bouterse zag dat het land uit elkaar viel(bevolkingsgroepen polariseerde) en greep in. Er hadden geen mensen vermoord hoeven te worden ja dat is fout. En ja hij had berecht moeten worden. Maar begrijp dat een groot deel van de stemmers ontevreden is/was over de situatie in Suriname en dat ze in hem een grote leider zien, iemand die opkomt voor zijn land,iemand die bevolkingsgroepen bijeen brengt, een echte nationalist.

  Hij heeft het beste voor met Suriname net als jullie geloof me!

  Maar het blijft een persoon die door zijn nationalistische idealen grote fouten heeft gemaakt in het verleden!


  Maak melding

 18. Lieve Shoba,

  Van je grootste vijanden moet je het maar hebben.
  De Bakra’s leggen leggen wel een tramlijn aan en bouwen bruggen en de Amerikanen schenken Suriname middelen tegen Ebola.
  Het moet toch niet gekker worden.


  Maak melding

 19. dat de ndp uit criminelen bestaat is wederom bewezen door het aantrekken van de dief de ex minister ballesar
  ben benieuwd of deze regering ook het gebit van zijn vrouw zal betalen


  Maak melding

 20. Ray, weet niet in welke land je woont op het moment, ik woon nu in nl, zit het Nederlandse regering geen criminelen?, ga goed nadenken voordat je over bepaalde Land oordeelt heb, in welke landen zitten geen crimineelen , bedoel niet de onderwereld mee, die is duizend keer beter dan de zogenaamde beschaafde landen, oorlog voeren voor zwarte goud, landmijnen verkopen aan landen, waar spelende kinderen en onschuldige mensen op stappen en ledematen kwijt zijn en ga mij niet zeggen ,ja we hebben nu over Suriname,, heb gehoord dat ze plan waren Bouta op te ruimen, als dit verhaal klopt, had ik hetzelfde gedaan, als het niet klopt dan is Bouterse fout. In welke land is DEMOCRATIE, geen elke land, de rijke en de machtige lui hebben het te zeggen, Ray gebruik je gezond verstand en dan zal je inzien wat ik hier heb beschreven dat het waar is, behalve over bouterse was er niet bij. Denk je dat Obama het land regeerd,hij is een poppetje en boven hem zijn stel lui die zegt hem hoe en wat moet gebeuren
  Met vriendelijke aan iedereen groetjes


  Maak melding

 21. glenn moet niks zeggen want hij is een vluchteling om hier zijn stontie te innen. alles wat men doet in het land is niet goed in andermans ogen .welk land is niet corrupt wie kan me dat vertellen. of zijn jullie bang dat jullie het niet zullen meemaken in de vooruitgang van su


  Maak melding

 22. Wij zijn als toerist in maart in Paramaribo geweest in de D’r Axwijkstraat,het is droevig hoe hard de auto,s daar rijden, de 100km wordt vele malen over treden wat zouden de bewoners gelukkig zijn als daar een paar drempels zouden leggen het is voor fietsers en wandelaars levens gevaarlijk,er gebeuren regelmatig ongelukken ,A.V Rotterdam


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.